خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام خدمت دوستان عزیز من یه تلویزیون می‌خوام که full hd باشه صفحه نمایشگر هم ۴۶ اینچ باشه اسمارت هم نمی‌خوام باشه قابلیت اتصال هم برای کنسول می‌خوام هم برای کامپیوتر و هم برای ریسیور قابلیت پخش زیر نویس فیلم هم داشته باشه ممنون میشم از دوستان کسی‌ راهنمایی‌ کنه قیمتش هم مساعد باشه چون برای اتاقم می‌خوام

بچه ها راهی هست که بشه مانیتور روبی سیم وصل کرد ؟؟
بعد چه مانیتور رو تا سقف 800 پیشنهاد میدین ؟

Samsung S24D595HL
این خوبه یا نه ؟

دانگل‌هایی هستن که این کار رو می‌کنن، ولی طبیعتا یه مقدار کوچیکی لگ ایجاد می‌کنن.
100-150 هم قیمتشون هست به نظرم.

الان فهمیدم منظورتون چیه، شما می‌خواین به جای کابل HDMI تصویر بی‌سیم منتقل بشه، برای اون هم دستگاه‌هایی هست، ولی قیمتش بالاست، حدود 1 تومن.
اول فکر کردم چیزی مثل کروم کست مدنظرتون هست.

آخرین ویرایش:
دانگل‌هایی هستن که این کار رو می‌کنن، ولی طبیعتا یه مقدار کوچیکی لگ ایجاد می‌کنن.
100-150 هم قیمتشون هست به نظرم.

الان فهمیدم منظورتون چیه، شما می‌خواین به جای کابل HDMI تصویر بی‌سیم منتقل بشه، برای اون هم دستگاه‌هایی هست، ولی قیمتش بالاست، حدود 1 تومن.
اول فکر کردم چیزی مثل کروم کست مدنظرتون هست.
تشکر راستش میخوام کیس رو به 2 نمایشگر وصل کنم یکی مانیتور یکی دیگه هم تی وی که حدود 10متر فاصله داره چه راهی هست

دوستان کسی میدونه سری جدید 4k سونی که قراره بهار بیاد حول و حوش چه قیمتیه؟ از 4k های الانش که تو بازار هست خوش قیمت تر هستش؟ 6 تومن بودجه

دارم نمیدونم چه کنم . گیر دادم به خودم :d حتما باید 4k بگیرم.

دوستان کسی میدونه سری جدید 4k سونی که قراره بهار بیاد حول و حوش چه قیمتیه؟ از 4k های الانش که تو بازار هست خوش قیمت تر هستش؟ 6 تومن بودجه

دارم نمیدونم چه کنم . گیر دادم به خودم :d حتما باید 4k بگیرم.
درود
عزیز مدلهاش رو تو سایت آمازون زده، ولی هنوز قیمت نداده.
البته SONY گفته بود قیمتهاش پایینتره.
اگه حداقل یه 7 ماهی صبر کنید وارد ایران میشه،با قیمت پایینتر از مدلهای قدیمی.
البته به شرطی که دلار تو همین قیمت بمونه.

SONY XPERIA Z3

تشکر راستش میخوام کیس رو به 2 نمایشگر وصل کنم یکی مانیتور یکی دیگه هم تی وی که حدود 10متر فاصله داره چه راهی هست

کابل HDMI ده متری، همه جا هم پیدا می‌شه.
البته بگم اگه برای فیلم و عکس می‌خواین همون کروم کست (و دستگاه‌های مشابه) هم چیز جالبیه. ولی برای بازی نمی‌شه.

سلام من دارم واسه خودم مانیتور vx 239h رو میخرم!!!
داریم واسه خونه هم tv میخریم بین w800 و یک مدل از سامسونگ که هم قیمتشه موندم سری 40f6400
اولا بین دو تلوزیون کدوم بهتره هم کیفیتش واسه روال عادیه خونه هم گیم مخصوصا انلاین اصلا هم 3d برام مهم نی!!! اصلی ترینش کیفیت خوب هست و کیفیت و کیفیت :D
بعد مثلا اگه سونی رو خریدیم
ps4 رو وصل کنم به مانیتور asus یا همین tv شما کدومو پیشنهاد میدید
مرسی

آخرین ویرایش:
کابل HDMI ده متری، همه جا هم پیدا می‌شه.
البته بگم اگه برای فیلم و عکس می‌خواین همون کروم کست (و دستگاه‌های مشابه) هم چیز جالبیه. ولی برای بازی نمی‌شه.
میخوام که همون کیفیت خوب رو داشته باشه اما اینکه فوق العاده باشه نه این کروم کست چه جوریاست ؟

میخوام که همون کیفیت خوب رو داشته باشه اما اینکه فوق العاده باشه نه این کروم کست چه جوریاست ؟

یه چیزی اندازه‌‌ی فلشه که خروجی HDMI داره، وصل می‌کنین به تلویزیون و فایل‌هایی که از روی کامپیوتر یا موبایل شیر می‌کنین رو می‌تونین تو تلویزیونتون بیینین. روی خودش هم برنامه‌های مختلفی مثل نتفلیکس و اینجور چیزا نصب می‌شه.
تو ایران بیشتر به درد تلویزیون‌هایی می‌خوره که خودشون DLNA ندارن.

یه چیزی اندازه‌‌ی فلشه که خروجی HDMI داره، وصل می‌کنین به تلویزیون و فایل‌هایی که از روی کامپیوتر یا موبایل شیر می‌کنین رو می‌تونین تو تلویزیونتون بیینین. روی خودش هم برنامه‌های مختلفی مثل نتفلیکس و اینجور چیزا نصب می‌شه.
تو ایران بیشتر به درد تلویزیون‌هایی می‌خوره که خودشون DLNA ندارن.
آره سرچ کردم گویا چیز خوبی هست اما انگار فقط برای ویدئو هست و از راه کروم کار میکنه
آره دقیقا برای tvمثل مال من بدی که داره پورت پر میکنه متاسفانه hdmiسویچر هم گرون هست اما حتمان باید بخرم آخه 2 تا اچ دی ام ای واقعا کمه

سلام:
ممنون میشم یه تلویزیون 32 معرفی کنید بهم
مدل w670 سونی اصلا گیرم نیومد.
جایگزین مناسبی هست؟
ممنون

دوستان
سلام مجدد
شدیدا F8000 یا همون F8880 رو به همه توصیه میکنم واقعا کامله

منم مثل این دوست خوبمون یه TV دیگه هم برای دوستم میخواهم
32 اینچ چی پیشهاد میکنید ؟
Full HD باشه و تا 1.5 - 2 میلیون باشه
در ضمن هوشمند باشه هم بهتر :) سامسونگ های جدید واقعا جالب هستند