به نظر شما کدوم یکی از این چار تا رو بخرم
Samsung 32F5550
Asus VN247H 24
Samsung S24D395 24
Samsong S24D595 24
در ضمن شیراز برای خرید مانیتور و tv به غیر از داریوش و ملاصدرا کجا برم ؟
با چه tv مقایسه کردی دوست من ؟گزینه اول رو من سایز 32 رو کیفیتشو دیدم زیاد راضی کننده نبود
با چه tv مقایسه کردی دوست من ؟
منظورم اینه که چون برای اتاق میخوانم بخرم کدومشو بخرم به بودجه ای که دارم بهتره؟
الان 1 تومن اگه بخام بیشتر هزینه کنم باید یکی دو ماه صبر کنمشما بودجت چقدره برا خرید؟ مانیتور مد نظرته یا تی وی ؟
به نظر شما کدوم یکی از این چار تا رو بخرم
Samsung 32F5550
Asus VN247H 24
Samsung S24D395 24
Samsong S24D595 24
در ضمن شیراز برای خرید مانیتور و tv به غیر از داریوش و ملاصدرا کجا برم ؟
برای این که چشمام ضعیف نشه کدومش بهتره tv یا مانیتور ؟اون مانیتور های سامسونگ رو من زیاد دوست ندارم رنگهاش زیاد طبیعی نیست و درخشندگی زیادیب داره کلا سامسونگ ه تی وی هاش هم مانیتور هاش یه جوریه نورش زیاده و رنگهاش زیاد طبیعی نیست
ولی vn247h و vx248h مانیتور های خوبی هستن همچنین اگه ارزونتر میخواین الجی 22m55hq و 23m65hq هم گزینه های خوبی هست ولی برای گیم همین ایسوس ها بهتره
من اگه یه ماه دیگه صبر کنم تا 1.5 میتونم هزینه کنمشما بودجت چقدره برا خرید؟ مانیتور مد نظرته یا تی وی ؟
بنظرم دوست عزیز زیره سری 800 خوب جواب نده واسه گیم.دوستان کسی اطلاعاتی از w600b sony داره بده ممنون میشم
داداش من انلاین بازی نمیکنم برای همین تاخیر تصویر خیلی برام مهم نیستاون مانیتور های سامسونگ رو من زیاد دوست ندارم رنگهاش زیاد طبیعی نیست و درخشندگی زیادیب داره کلا سامسونگ ه تی وی هاش هم مانیتور هاش یه جوریه نورش زیاده و رنگهاش زیاد طبیعی نیست
ولی vn247h و vx248h مانیتور های خوبی هستن همچنین اگه ارزونتر میخواین الجی 22m55hq و 23m65hq هم گزینه های خوبی هست ولی برای گیم همین ایسوس ها بهتره
داداش من انلاین بازی نمیکنم برای همین تاخیر تصویر خیلی برام مهم نیست
بیشتر برام زاویه دید دقت رنگ ها و مشکی عمیق مهمه تو برند ایسوس چه مدلی رو بگیرم بهتره؟؟