خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
اگه تا 2200 میتونید هزینه کنید یه تلوزیون 4k ال جی مدل ub820 بگیرید 42 اینچ
اصلا توصیه نمی‌شه چون فقط یدونه پورت hdmi داره که برای یه گیمر فوق‌العاده‌ کمه مگه اینکه فقط بخوان باهاش tv تماشا کنن که باز هم کمه چون شما حداقل ریسیورو سیستم صوتی تصویری بخوای وصل کنی‌
با یه پورت hdmi یعنی‌ هیچی‌

سلام بچه ها
یه سوال
دوستان من فعلا پول ندارم تلویزیون بخرم و میخوام ps4 بگیرم
یه تلویزیون lcd full hd داریم 37 اینچه 50 هرتزه فکر کنم فعلا این کارمو راه نمیندازه ؟
ممنوت میشم راهنمایی کنید

اصلا توصیه نمی‌شه چون فقط یدونه پورت hdmi داره که برای یه گیمر فوق‌العاده‌ کمه مگه اینکه فقط بخوان باهاش tv تماشا کنن که باز هم کمه چون شما حداقل ریسیورو سیستم صوتی تصویری بخوای وصل کنی‌
با یه پورت hdmi یعنی‌ هیچی‌

دوست عزیز 3 یا 4 تا پورت HDMI داره شما کجا دیدی با یه دونه پورت ؟

دوست عزیز 3 یا 4 تا پورت HDMI داره شما کجا دیدی با یه دونه پورت ؟
چندجا رفتم تو سایت‌ها چک کردم زده یدونه پورت hdmi حالا شما اگه تکذیب میکنی‌ تمام سایت‌ها رو بحثش جداست اینم یه سایت واسه نمونه قسمت اطلاعاتو مطالعهٔ بفرمائید

چندجا رفتم تو سایت‌ها چک کردم زده یدونه پورت hdmi حالا شما اگه تکذیب میکنی‌ تمام سایت‌ها رو بحثش جداست اینم یه سایت واسه نمونه قسمت اطلاعاتو مطالعهٔ بفرمائید

4x HDMI, 3x USB, component, SCART, Freeview HD & satellite tuners, LAN, audio outs.

connections.jpg

عزیز جان بانه شاپ که رو اصلا نباید رفرنس قرار بدی, در حد شوخی هم نیست :)

آخرین ویرایش:
4x HDMI, 3x USB, component, SCART, Freeview HD & satellite tuners, LAN, audio outs.

connections.jpg

درست فرمودید داخل سایت الجی که رفتم ۴۲ اینچ همین مدل ۳تا hdmi داره ۱دونه کنار ۲تا پشت
فقط شما اطلاع ندارید که این مدل بدون اسمارت هم داره یا خیر چون این مدل اسمارت هست ؟ و اگه بدون اسمارت باشه قیمتش خیلی‌ کمتر می‌شه و بهترین انتخاب می‌شه

connections.jpg

دوست عزیز شما خودتون این مدل رو دارید؟؟
به ps4 وصله ؟
response time ش چطوره؟؟
جون من میخوام این مدل رو بخرم و به PC وصل کنم این مورد واسم خیلی مهمه

درود بر دوستان گل.

ما حدود 6 تومن بودجه داريم ميخوام يه 4k tv بين سايزهاي 49 تا 55 با توجه به بودجه بخريم. شما دوستان چي پيشنهاد ميكنيد؟ عجله ندارم خودم فعلا يه lg 42 3d full hd دارم ازش راضيم . ولي يه اخلاق خوب يا بد دارم اينه كه تلويزيونم بايد به روز باشه حتما ;) شانس بد ما هم اينه كه نمايندگي samsung دقيقا چسبيده به ساختمون خونه امونه lg سه تا مغازه بالاتر sony هم يه چهار راه بالاتر:d من هر روز ميخوام برم سر كار چشم به 4k tv هاشون ميفته . ديگه قشنگ هوايي ميشم كه برم يكي رو بگيرم. البته تو صفحات قبل دوستان گفتن صبر كن تا سري جديد سوني بياد كه خوش قيمت هم هستش . خوب دوستان براي آخرين بار يه راهنمايي كنيد چه كنم من[-o<

آخرین ویرایش:
دوست عزیز با توجه به امکانات و قیمت زیر 1 تومن پیشنهاد میشه. یکی از دوستام این tv رو داره داشت ps3 میزد کیفیتش قابل قبول
بود فکر نمیکردم 900 تومن باشه.

دوست عزیز با توجه به امکانات و قیمت زیر 1 تومن پیشنهاد میشه. یکی از دوستام این tv رو داره داشت ps3 میزد کیفیتش قابل قبول
بود فکر نمیکردم 900 تومن باشه.

تو سامسونگ استور زده 950 تومن فقط خواستم بدونم کیفیتش واقعا خوبه یا نه و اینکه واقعا fhd هست؟!
اگه حالا 200-300 تومن هم بالاتر چیز بهتری هست معرفی کنید

تو سامسونگ استور زده 950 تومن فقط خواستم بدونم کیفیتش واقعا خوبه یا نه و اینکه واقعا fhd هست؟!
اگه حالا 200-300 تومن هم بالاتر چیز بهتری هست معرفی کنید

داداش كلا سامسونگ از سري 5 به بعدش تلويزيونهاش همه full hd اند. با توجه به بودجه شما انتخاب خوبيه. 300 400 هم بزاري روش باز به نظر من الكي پول دادنه چون يه tv فول option مخصوصابراي گيم بخواي بايد حد اقل 1700 1800 خرج كني. با اين پول شمايا بايد پلاسما بخري كه 99 درصدشون كيفيت تصوير hd هستن البته با اينچ بزرگتر كه بنده پيشنهاد نميكنم چون ديگه عمر پلاسما به سر اومده يا بري x- vision tv بخري كه اونم من پيشنهاد نميدم. در كل به نظر شخصي بنده همين سامسونگ بهترين انتخابه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or