از سری w سونی مدل دیگه و بهتر,سایز 32 نداره؟!
لطفا راهنمایی کنید,چون دنبال یه ال ای دی سونی خیلی خوب تو سایز 32 اینچ هستم!(که ایشاالله تا آخر همین برج بگیرم!)
از سری W سونی تنها انتخاب 32 اینچ همین W670 هست
سری R هم 32 داره که کیفیتش از سری W پایینتره
ولی اگه فوتبال زیاد میبینی توصیه میکنم حتما (حداقل) تی وی با پنل 120 هرتز (یا 100هرتز) بگیری (که سونی تو سایز 32 اینچ اصلا نداره متاسفانه)
برای پنل های 120 هرتز در تی وی های سونی باید موشن فلو حداقل 400 باشه
در سامسونگ باید کلیر موشن حداقل 200 باشه
مارک های دیگه رو هم میتونی اینجا ببینی:
https://www.rtings.com/info/fake-re...otion-rate-vs-sony-motionflow-vs-lg-trumotion
- - -ویرایش - - -
دوستان یه توصیه کلی ... البته نظر شخصی هست:
اگه تازه میخواید تلویزیون بخرید ضرر نداره که اینپوت لگ رو هم در نظر بگیرید ولی اگر تلویزیون تون رو دارید خیلی در قید اینپوت لگ نباشید و تنظیمات تصویر رو طوری قرار بدید که زیباترین خروجی تصویر رو داشته باشه ... این مقادیر اینپوت لگ که ذکر میشه خیلی به سختی ممکنه حس بشه
من خودم تو بازی فیفا همه حالت ها رو امتحان کردم و فکر میکردم اگه بذارم رو حالت PC که تو تلویزیون من کمترین اینپوت لگ رو داره (44 میلی ثانیه) خیلی تفاوت محسوس تو گیم پلی داره و بهتر میشه ... اما در عمل اینطور نبود ! بعدش نه تنها رو PC نذاشتم، بلکه گیم مود رو هم خاموش کردم و حتی موشن پلاس رو هم روشن کردم !
تفاوت اینپوت لگ اصلا محسوس نبود! در حالیکه کیفیت تصویر خیلی بهتر شد ...
طبق اندازه گیری همون سایت ریتینگ (
که لینک شو گذاشتم) تلویزیون من (H6355) روی حالت PC اینپوت لگ 44 میلی ثانیه ... در حالت گیم مود 88 میلی ثانیه داره ! و وقتی که موشن پلاس روشن باشه مقدار زیادی به اینپوت لگ اضافه میشه، یعنی تازه به اون 88 کلی هم اضافه میشه! (که دقیق نگفته چقدر اضافه میشه)
ولی با این حال مشکل خاصی موقع بازی حس نمیشه ...
منظورم اینه که تو تنظیمات کیفیت تصویر رو فدای اینپوت لگ نکنید و خیلی در قید و بند این عدد و رقم ها نباشید
بازی کردن با موشن پلاس (یا توی سونی موشن فلو) یه حال دیگه ای داره و تصویر نرم و روون اجرا میشه و لذت بازی بیشتر میشه