خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
عزیزان یه سوال داشتم نمی دونستم اینجا میشه پرسید یا خیر....من یه مانیتور LG 3D LED دارم که بخاطر نوسانات برق پیکسل هاش توی تصویر کم و بیش سوخته اند و کلا دیگه به PS4 ام تصویر نمیده، به من گفتن هزینه تعمیرش چیزی حدود 200-300 میشه قیمت خود مانیتور 1 ملیون هستش، به نظر شما تعمیرش کنم ارزش داره یا کلا عوضش کنم و یه نمایشگر دیگه خریداری کنم؟ من تلوزیون قبلیم رو بعد از تعمیر کلا 3 ماه کار مفید تونستم ازش بکشم، امکان داره اینم در این حد باشه که بعد از سه ماه دوباره نیاز به تعمیر داشته باشه؟ (نمایندگی گفته پنلش باید کاملا عوض بشه)

سلام دوستان یک سوال ضروری سونی w800b فلش usb3 می خوره با هاش سازگاره یانه

دوست گرامی من تست نکردم ولی مطمئن باشید جواب میده و اگر هم نتونه از سرعت USB3 استفاده کنه از USB2 استفاده میکنه و فایل هاتون پخش میکنه و نگران نباشید!

ربطی هم به 4K نداره و مثلا TV من 47R500 Sony و به راحتی USB3 میشناسه....

کلا USB3 همون پرت USB هست فقط با این تفاوت که اگه دستگاه شما قابلیت استفاده از اون داشته باشه سرعت خوندن اطلاعات بیشتر میشه....;)

سلام

دوستان تلویزیون 32 اینچ چی خوبه واسه PS4 ؟

به نظرتون مانیتور کیفیتش از تلویزیون پایینتر نیست؟

کلا مانیتور پیشنهاد میدین یا تلویزیون؟ :-b

راستی دوستان این مانیتور به نظرتون مناسبه برای PS4 ؟
رایانه و ماشین های اداری :: نمایشگر، بلند گو، هدست و وب کم :: نمایشگر و لوازم جانبی :: نمایشگر 23 اینچ به بالا :: نمایشگر ال ای دی 27 اینچ MX279H - چار

27 اینچ هست، دو تا اسپیکر 3 وات هم داره...
input lag رو سرچ کردم زده 10 میلی ثانیه!
رسپانس تایم هم 5 هست...

------------

راستی مانیتوری که اسپیکر نداشته باشه برای پلی 4 قابل استفاده نیست؟
اگه هست صدا رو چطور بگیریم؟

کسی نظری نداره؟

دوست گرامی من تست نکردم ولی مطمئن باشید جواب میده و اگر هم نتونه از سرعت USB3 استفاده کنه از USB2 استفاده میکنه و فایل هاتون پخش میکنه و نگران نباشید!

ربطی هم به 4K نداره و مثلا TV من 47R500 Sony و به راحتی USB3 میشناسه....

کلا USB3 همون پرت USB هست فقط با این تفاوت که اگه دستگاه شما قابلیت استفاده از اون داشته باشه سرعت خوندن اطلاعات بیشتر میشه....;)
دوست عزیز مدل فلش چیه حافظش چقدره فرمتش چیه

کسی نظری نداره؟

فعلا بهترین انتخاب برای PS4 به نظر من SAMSUNG 32F5500 قیمتش 1.20 تا 1.80 پیدا میشه با گارانتی.
نزدیکترین رقیبش 32W670 سونیه که با هزینه ارسالش 1400 میفته
با توجه به اختلاف 400 هزار تومنی که دارن و اینکه سونی جز فریم زیباتر توی کیفیت تصویر برتری محسوسی نداره ... سامسونگ انتخاب خیلی معقول تریه
مخصوصا با قیمت الانش که شده هم قیمته یه مانیتور 23 اینچ
به نظر من برای کنسول تلوزیون 32 خیلی مناسبتره تا مانیتور ... من مانیتور زیاد داشتم و عوض کردم TV یه چیز دیگس

آقا اسپیکر چی بگیرم در حد 150؟ کاش پول داشتم یه لاجیتک 906 میگرفتم :d

تا 150 تومن انتخابای خاصی نداری،از کیفیت اسپیکرایی که رو خود tv هست چیز بیشتری بهت ارائه نمیده...

ولی این مدلا هستن تا این قیمت:
Logitech Z313 - Z323 - S220

ولی اگه 350 تومن این طورا هزینه کنی،می تونی چیزای بهتری بگیری....

تا 150 تومن انتخابای خاصی نداری،از کیفیت اسپیکرایی که رو خود tv هست چیز بیشتری بهت ارائه نمیده...

ولی این مدلا هستن تا این قیمت:
Logitech Z313 - Z323 - S220

ولی اگه 350 تومن این طورا هزینه کنی،می تونی چیزای بهتری بگیری....

ممنون
الان از بین اینا کدومش بهتره؟
یه چیز خوشگل باشه دیگه واس دکوری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or