خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان نظرتون درباره samsung h6355 چیه؟
قاعدتا نباید فرق خاصی با h6350 داشته باشه، درسته؟
h6350 که نمره خوبی گرفته تو این سایت: https://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/samsung/h6350

ابهامی که برام پیش اومده اینه که داخل این سایت نوشته 3d نداره
ولی تو نمایندگی ها برای این مدل هم این حالت در دسترس بود، هم اینکه 3d داشته باشه به جاش اینترنت نداشته باشه !!!!
و میگفتن کیفیت تصویر دو تاشون یکیه !! اصلا همچین چیزی ممکنه؟ که پنل سه بعدی با پنل دو بعدی اختلاف کیفیت (واسه تصویر دو بعدی) نداشته باشه؟
اگه واقعا همه مشخصات شون یکی باشه فقط یکی شون اسمارت و یکی شون سه بعدی باشه، سریع میرم 3 بعدی رو با قیمت ارزون میخرم
نکته جالب قیمت واقعا پایین شون بود که کمتر از 1900 بودن هر دو حالتش ! با گارانتی 18 ماهه سام سرویس ! (40 اینچ)
در حالیکه قیمتی که تو اون سایت زده (که لینک شو دادم) قیمت دلاریش بیشتر میشه ! حالا گمرکی و ... به کنار !
خصوصیات رو هم تا جایی که تونستم چک کردم تقریبا تطابق داشت
مثلا موشن پلاس 200 برای تمام مدل های h635 ...
چجوری با همچین قیمتی میدن؟ یعنی فقط به خاطر وصل شدن به اینترنت قیمتش با h6400 حدود 600-700 تومن تفاوت داره؟ :-/
واسه ما که اینترنتش کارایی زیادی نداره ... بالاخره واسه اینترنت رفتن درست و حسابی باید بیایم سر لبتاب دیگه :))

تا حالا نظرم رو w800a 42 اینچ بود ولی چون مدل قدیمیه، کمیابه
حالا با توجه به اختلاف قیمت حدود 800 تومنی (تازه سونی بدون گارانتی) و اینکه در مقایسه هردو تلویزیون با پنل 120 هرتز، مدل سامسونگ موشن بلور کمتری داره ...
واقعا کیفیت تصویر w800a اینقدر بهتره که جبران اون 800 تومن و اون موشن بلور بیشتر رو بکنه؟ البته سونی هم اینپوت لگ اش نصف سامسونگ ئه (برای این مدل و این سایز منظورمه ... 44 در مقابل 24 تقریبا ... که به نظر نمیاد خیلی محسوس باشه)
روان بودن تصویر (فریم اضافی) و موشن بلور کم برام خیلی مهمه واسه دیدن فوتبال
و اینپوت لگ هم واسه بازی مهمه (که اون سایت بررسی گفته 44 میلی ثانیه حتی در بازی های سریع خیلی محسوس نیست)
در کل در این شرایط که حداقل ها رعایت شده باشه، موشن بلور کمتر رو به اینپوت لگ کمتر ترجیح میدم، اما کیفیت تصویر سونی خیلی بالاتره به نظر شما؟ به نسبت قیمتش میارزه اونو ترجیح بدم؟
اینقدر ریویو و بررسی خوندم انتخاب برام سخت شده :))
گفتم بهترین حالت اینه که از کسایی که تجربه عملی دارن بپرسم :)

آخرین ویرایش:
با اين قيمت بهترين گزينه
42W828
تو سايت بانه ماركت هست.

منم نظرم رو این مدل هست
فقط یکم به این فروشگاههای بانه ای اعتماد ندارم
بنظرتون سفارش بدم بیارن ؟!
کدوم سایت رو پیشنهاد میدید ؟! که قیمتش هم مناسب باشه

- - -ویرایش - - -

با اين قيمت بهترين گزينه
42W828
تو سايت بانه ماركت هست.

منم نظرم رو این مدل هست

خب من 2 تا سایت پیدا کردم که این مدل رو میفروشن ! W828
بانه مارکت ، قیمت : 2.450
بانه خرید ، قیمت : 2.410
بنظرتون از کدوم بخرم ؟ و اینکه این سری B هستش ؟
پایینی ارزونتره ، مورد اعتماده ؟

- - -ویرایش - - -

Last edited by a moderator:
منم نظرم رو این مدل هست

- - -ویرایش - - -

منم نظرم رو این مدل هست

- - -ویرایش - - -

w828b پنل 60 هرتز داره (مثل w800b , w600b و... )
اگه فوتبال دیدن با حداکثر کیفیت برات خیلی مهمه سعی کن یه تی وی با پنل 120 هرتز بگیری
یعئر برای سونی حداقل موشن فلو 400 هرتز و برای سامسونگ حداقل موشن پلاس 200 هرتز داشته باشه
که تو این رنج قیمت سونی نمیتونی بگیری (به جز w800a که مال پارساله و الان کم پیدا میشه)

- - -ویرایش - - -

دوستان نظرتون درباره samsung h6355 چیه؟
قاعدتا نباید فرق خاصی با h6350 داشته باشه، درسته؟
h6350 که نمره خوبی گرفته تو این سایت: https://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/samsung/h6350

ابهامی که برام پیش اومده اینه که داخل این سایت نوشته 3d نداره
ولی تو نمایندگی ها برای این مدل هم این حالت در دسترس بود، هم اینکه 3d داشته باشه به جاش اینترنت نداشته باشه !!!!
و میگفتن کیفیت تصویر دو تاشون یکیه !! اصلا همچین چیزی ممکنه؟ که پنل سه بعدی با پنل دو بعدی اختلاف کیفیت (واسه تصویر دو بعدی) نداشته باشه؟
اگه واقعا همه مشخصات شون یکی باشه فقط یکی شون اسمارت و یکی شون سه بعدی باشه، سریع میرم 3 بعدی رو با قیمت ارزون میخرم
نکته جالب قیمت واقعا پایین شون بود که کمتر از 1900 بودن هر دو حالتش ! با گارانتی 18 ماهه سام سرویس ! (40 اینچ)
در حالیکه قیمتی که تو اون سایت زده (که لینک شو دادم) قیمت دلاریش بیشتر میشه ! حالا گمرکی و ... به کنار !
خصوصیات رو هم تا جایی که تونستم چک کردم تقریبا تطابق داشت
مثلا موشن پلاس 200 برای تمام مدل های h635 ...
چجوری با همچین قیمتی میدن؟ یعنی فقط به خاطر وصل شدن به اینترنت قیمتش با h6400 حدود 600-700 تومن تفاوت داره؟ :-/
واسه ما که اینترنتش کارایی زیادی نداره ... بالاخره واسه اینترنت رفتن درست و حسابی باید بیایم سر لبتاب دیگه :))

تا حالا نظرم رو w800a 42 اینچ بود ولی چون مدل قدیمیه، کمیابه
حالا با توجه به اختلاف قیمت حدود 800 تومنی (تازه سونی بدون گارانتی) و اینکه در مقایسه هردو تلویزیون با پنل 120 هرتز، مدل سامسونگ موشن بلور کمتری داره ...
واقعا کیفیت تصویر w800a اینقدر بهتره که جبران اون 800 تومن و اون موشن بلور بیشتر رو بکنه؟ البته سونی هم اینپوت لگ اش نصف سامسونگ ئه (برای این مدل و این سایز منظورمه ... 44 در مقابل 24 تقریبا ... که به نظر نمیاد خیلی محسوس باشه)
روان بودن تصویر (فریم اضافی) و موشن بلور کم برام خیلی مهمه واسه دیدن فوتبال
و اینپوت لگ هم واسه بازی مهمه (که اون سایت بررسی گفته 44 میلی ثانیه حتی در بازی های سریع خیلی محسوس نیست)
در کل در این شرایط که حداقل ها رعایت شده باشه، موشن بلور کمتر رو به اینپوت لگ کمتر ترجیح میدم، اما کیفیت تصویر سونی خیلی بالاتره به نظر شما؟ به نسبت قیمتش میارزه اونو ترجیح بدم؟
اینقدر ریویو و بررسی خوندم انتخاب برام سخت شده :))
گفتم بهترین حالت اینه که از کسایی که تجربه عملی دارن بپرسم :)

دوستان میدونم زیاد زر زدم :d ولی اگه کسی میدونه لطفا بهم کمک کنه :) ممنون ♥

سلام
دوستان یه مانیتور سامسونگ مدل B 20 30 هستش که hdmi نمیخوره و باید با تبدیل کنسولو بهش وصل کنم میخوام ببینم چقد افت داره؟

این سوال منم هست
ایا میشه به همچین مانیتوری وصلش کرد؟
بعد واسه صداش باید چیکار کرد؟ممنون

دوستان من یه LCD میخوام که بتونم XBOX ONE رو بهش وصل کنم..چون تو قسمت خودش یه همچین تاپیکی نبود گفتم اینجا بگم...قبلا که 360 داشتم با کابل HDMI به DVI وصل کرده بودم به مانیتورم و صدارو جدا میگرفتم با کابل 3 فیش...الان برای ONE فکنم نمیشه اینکارو کرد چون پرتش رو نداره...ارزون ترین مانیتور یا TV با این قابلیت میشه پیدا کرد که هم صدا بده هم تصویر چیه؟ ممنون

سلام الان بهترین 4k موجود در بازار با قیمت 9 میلیون چیه مدلی قرار هست تا چند ماهه دیگه بیاد یانه

درود
بهترين مدل 4K TV تو اين قيمت SONY 55X8504A هست با قيمت حدودى 10300 تومن.
البته بناست سرى B مدل 2014 بزودى وارد ايران بشه.
البته مدلهاى بهتر هم هست.
وهمينطور مدلهاى ارزونتر از LG.

درود
آقا مهدی
هر دو مدل تو اين مبلغ عاليه، ولى اگه ميخوايين راضى بشين اگه تهران هستين تشريف ببرين جمهورى هر دو رو از نزديك ببينيد.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوستان یه راهنمایی کنید
دوستم تا سقف 1700 پول داره و میخواد یه مانیتور یا تلویزیون در صورت امکان 32 اینچ بخره و میخواد بهترین استفاده رو ببره شما چیزی برای پیشنهاد دادن میشناسید؟

اتفاقا رضا جان دیروز جمهوری بودم ! :d
اصلا مدل 828 ، هیچ مغازه ای نداشت و این منو یکم به شک انداخت ! ( که نکنه این مدل مشکلاتی داشته باشه)
ولی W800 پر بود و انصافا هم فوق العاده زیبا و شیک بود ، و بسیار ازش خوشم اومد البته قیمتش 3.300_3.400 بود !

من تصمیم گرفتم از فروشگاه های بانه که سفارش اینترنتی هم دارن ، بخرم
4 تا سوال :

1. بنظرتون مدل W828 ( که مدنظر خودم نیز میباشد) رو بگیرم یا W800 ؟! هر رو از سری B هستن درسته ؟

2. کدوم فروشگاه معتبرتره ؟ من این دو مدل رو تو سایت های ، بانه مارکت و بانه خرید دیدم (البته بانه خرید هزینه ارسال رو میگه 180 و قیمت خود TV رو 2420 )

3. زمانی که TV رو آوردن منزل ، به چه نکاتی توجه کنم ؟

4. و در نهایت از کجا بفهمم که ساخت کشور مالزی هست ؟ پشت TV میزنه ؟!

آخرین ویرایش:
1. بنظرتون مدل W828 ( که مدنظر خودم نیز میباشد) رو بگیرم یا W800 ؟! هر رو از سری B هستن درسته ؟
فرق زیادی ندارن،همشن تو گروه W8 سونی هستن...
2. کدوم فروشگاه معتبرتره ؟ من این دو مدل رو تو سایت های ، بانه مارکت و بانه خرید دیدم (البته بانه خرید هزینه ارسال رو میگه 180 و قیمت خود TV رو 2420 )
همونی که یه بار تو پیام خصوصی فرستادم،الان 800 رو 2350 میده،با کرایش تا تهران حدود 2500 برات تموم میشه...
3. زمانی که TV رو آوردن منزل ، به چه نکاتی توجه کنم ؟
دقت کن ببین پیکسل سوخته نداشته باشه با چند تا عکس تک رنگ از رنگای اصلی تست کن-(بازم اگه نکته ای هست دوستان بگن که من هم بدونم چون خودمم قراره امروز سفارش بدم)
4. و در نهایت از کجا بفهمم که ساخت کشور مالزی هست ؟ پشت TV میزنه ؟!
یادت باشه W800b های مالزی 3D اکتیو دارن،اگه پسیو بود بدون مالزی نیست...

.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or