R3D_R4N9ER
کاربر سایت
بالاتر ویرایش کردم و توضیح دادم.
درودبا نظر دوستان، قصد خرید w828b رو دارم
خوبه؟
ببنید منم خودم میخوام تو همین حدود هزینه کنم و نهایت تا 1500.در حد 1 میلیون چی پیشنهاد میکنید؟؟
برند مهم نی
تو این ابعاد خیلی نیست.ممنون دوست عزيز. مگه حالا چقدر فرقشه اچ دي با فول اچ دي؟
درود
عزیز بهتره حداکثر بودجه و سایز و همینطور برای چه مصرفی میخوایین رو بفرمایین؟
SONY XPERIA Z2
همینطوری داشتم این تاپیکو مرور میکردم که یهو با این مطلب خیلی کلی برخورد کردم!
برام جالب بود چون خودم 47la66000 دارم و تازه مدل خیلی تاپ lg هم نیست. ولی ویدئو یی رو تهیه کردم که از منوی خود ps4 گرفته شده با سرعت یک هشتم که در واقع میشه هر ثانیه این فیلم 0.125 هزارم ثانیه که اگه بگیم از لحظه زدن کلید حتی نیم ثانیه که به نظر کمتر هم میاد طول بکشه فکر کنم inputlag خیلی کمتر از این حرفها باشه محاسبه دقیقش با خودتون.... در ضمن یکی بیاد بگه سایز tv چه ربطی میتونه به بیشتر شدن زمان inputlag داشته باشه؟! هنوز تو هنگم از این حرف دوستان.
20140829_135745.mp4 - 4.1 MB
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
البته اگه همون عددى هم كه خودتون فرمودين درست باشه ،ميشه 125ms يعنى براى بازى ميشه فاجعه.
فكر كنم تو همين جا صفحه ١٢٤ يكنفر اين مدل رو داشت كه خيلى ناراضى بود.
اينپوت لگ TV بايد كمتر از 50ms باشه كه متاسفانه اكثر مدلهاى lg از 60ms بالاتره مخصوصاً 4K TV هاش.
صفحه هر چه بزرگتر باشه احتياج به پردازش بيشترى داره كه محتاج زمان هست،كه اگه شما به اينپوت لگ TV ها كه تو سايتهاى مختلف ميگزارن توجه كنيد با سايز TV ذكر ميكنن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته اگه همون عددى هم كه خودتون فرمودين درست باشه ،ميشه 125ms يعنى براى بازى ميشه فاجعه.
فكر كنم تو همين جا صفحه ١٢٤ يكنفر اين مدل رو داشت كه خيلى ناراضى بود.
اينپوت لگ TV بايد كمتر از 50ms باشه كه متاسفانه اكثر مدلهاى lg از 60ms بالاتره مخصوصاً 4K TV هاش.
صفحه هر چه بزرگتر باشه احتياج به پردازش بيشترى داره كه محتاج زمان هست،كه اگه شما به اينپوت لگ TV ها كه تو سايتهاى مختلف ميگزارن توجه كنيد با سايز TV ذكر ميكنن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان، من میخوام تا 2.500 هزینه کنم و قصدم اینه که 3D هم داشته باشه.
کسی اطلاعی داره که Samsung 40H6490 Smart TV وارد ایران میشه ؟ کی ؟ چون میخوام توی این هفته تلویزیون رو بخرم.
مرسی
آقا یه نصیحت به دوستان گرامی. وقتی میخوای یدونی tv یا monitor مورد نظرت خوبه کافیه تو گوگل سرچ کنی مثلا: Asus XX review یا برید یوتیوپ کلیپشو ببینید. تا نظر کارشناس رو بخونی.
این همه لازم نیست اینجا معطل بشید که نظر عوام رو بشنوید(قصد توهین به کسی رو ندارم)
سلام،
منم اول که داشتم تحقیق می کردم مثل شما منتظر H6490 چهل و دو اینچ بودم ولی خبری ازش نشد،،،
بعد که بیشتر گشتم Sony W800b رو پیدا کردم که الان 42 اینچ بدون گارانتیش تو بانه حدودا 2370 این حدوداس،150 تومن هم هزینه ی ارسالش تا تهرانه اگه نمی تونی حضوری بخری...
اگه بیشتر برا گیم می خوای W800 بهتره...
البته من تصویر شو ندیدم ولی پنل اش 60 هرتز هست مثل W600 و W670 و ...
شنیدم همه اینا تو تصاویر سریع و فوتبال و ... مشکل تاری تصویر دارن
من الان با ال ای دی سامسونگ سری 5 خونه مادرم این مشکل رو دارم
خودم هم پلاسما ال جی 42 دارم (مال سال 2011) که حتی با اینکه پلاسما ست به نظرم کمی این مشکل رو داره (البته کمتر از ال ای دی سری 5 سامسونگ)