خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
بچه ها برای کامپیوتر اگه بخوام یه مانیتور بگیرم که برای ps4 هم مناسب باشه هم ایسوس رو زیر نظر دارم که کیفیت بالایی داره هم xvision مانیتور 27 اینچ با قیمت حدود 700 داره که البته Fullhd نیست
به نظرتون کدومش واسه هر دو کار مناسب تره؟

سلام دوستان گلم.يه مانيتو(يا تلويزيون)كه هم بتونم باش ps برم و هم بتونم از گيرنده هاي ديجيتالي استفاده كنم.اگر مانيتور باشه ميشه از گيرنده هاي ديجيتالي
استفاده كرد؟بدون انتن و تنها با كابل اچ دي ميشه؟و مدل پيشنهادي؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

بچه ها برای کامپیوتر اگه بخوام یه مانیتور بگیرم که برای ps4 هم مناسب باشه هم ایسوس رو زیر نظر دارم که کیفیت بالایی داره هم xvision مانیتور 27 اینچ با قیمت حدود 700 داره که البته Fullhd نیست
دوست من کلا بیخیال xvision شو همون asus رو بگیری بهتره این مدل پیشنهاد میشه asus vn247h

سلام دوستان ، یه LED می خوام بگیرم رنج قیمت 3-4 میلیون . امکاناتش برام مهم نیست فقط کیفیت تصویرش و اینکه مناسب گیم و فیلم دیدن باشه . به نظرتون چی بگیرم ؟

asus vn247h
اینو دوستمونن بهتون پیشنهاد دارن
تو این رنج خیلی خوبه به نظرم
اگه مانیتور تو این حد میخوای همینو بگیر ;-)

یـه سوال داشتم دادا
شما فرض کن مثلا یه LG 50 اینچ ..تو گیم برای Ps4 لگ میزنه به نظرت ؟؟
بعد این موضوع تو کدوم مارک بیشتره
سونی ؟ الجی و ... ؟
اصلا تو این Tv ها لگ اینقدر واضع هست که ما متوجه شیم ؟

سلام مانیتورهایی از ایسوس که پسوندی که شما اشاره کردین رو دارن سری گیمینگ Asus هستن، مانیتور اینچ بالا هم الان فقط همین Asus داره ... اون مدلی هم که در پایان اشاره کردین هنوز نیومده اگر هم بیاد قیمت بالایی داره

ممنون از راهنماییت
من آخر 3D نگرفتم، یه مدل معمولی 27 اینچ ASUS رو گرفتم، 1،300ت:|

Monitors & Projectors - VK278Q - ASUS

خیلی هم عالیه

جالبه تا رزولوشن 1440x900 ـ 75 هرتزه:d
تصویر در تصویرم داره که فوق العادست، همزمان میشه با دوتا از اینا کار کرد HDMI -DVI- DISPLAYPORT یا VGA ... یا برعکس :d

ps4 رو هم بهش وصل کردم کیفیت تصویر و سرعت بسیار خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or