خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
16 اینچ یا همین حدودا
دوست عزیز 16 اینچ hdmi فعلا هیچی تو بازار نیست ... مانیتورهایی که پورت hdmi دارن سایزشون از 21 اینچ شروع میشه

- - -ویرایش - - -

دوستان با 1.300، یا 1.400 تلویزیون 32 چی ميشه خرید؟!
با 2 تومن میشه 40 اینچ خرید؟
اگر بتونی سونی w670 گیر بیاری گزینه خوبی هستش;)

دوست عزیز 16 اینچ hdmi فعلا هیچی تو بازار نیست ... مانیتورهایی که پورت hdmi دارن سایزشون از 21 اینچ شروع میشه

- - -ویرایش - - -

اگر بتونی سونی w670 گیر بیاری گزینه خوبی هستش;)
خوب همون 21 اینچ ارزون ترین مدلش چنده تو بازار؟

خوب همون 21 اینچ ارزون ترین مدلش چنده تو بازار؟

هر چی خواستی بگیر، ولی اصلا سراغ x.vision نرو که آشغالترینه:|
سرعت پاسخگویی x.vision response time : بین 20 تا 100 m/s :| همین جا گفتم برای کارای عادی خوبه نه برای بازی

من دیروز رفتم مانیتور بخرم ارزونترین مدل fullhd مارک aoc بود. 2243fw2k
600 تومن میگفتن :| این اولش که اومده بود توی بازار 320 بود:|
کسی از دوستان این مدل رو داره چطوره؟ نوشته روش دو تا hdmi میخوره، سرعت پاسخگویی 1تا 2 m/s

من دنبال یه مانیتور 27 اینچ با هرتز بالا میگردم که هم به عنوان مانیتور واسه pc استفاده کنم هم گهگاهی باهاش ps4 بازی کنم،کسی همچین مانیتوری سراغ داره به ما معرفی کنه؟

این چطوره؟ توی ایران زیاده این مدل از 1490 میدن تا 1570 :
Monitors & Projectors - VG278HE - ASUS
کلا فرق این مانیتورهای Asus که روشون نوشته ......VG278H و در ادامه هر کدوم یه پسوندی چیزی دارن چیه؟:d

این مدل رو کسی دیده توی ایران جایی بفروشن؟ این چطوره؟
Monitors & Projectors - ROG SWIFT PG278Q - ASUS

اگه بيشتر واسه بازي ميخواي w800 البته ٦٤٩٠ هم سايت معروف اينترنتي براي فروش گذاشته و نقدشم كرده
سلام،
من سایز 40ـــش رو می خوام که هنوز نیومده،فک کنم اونجا 48ـــش رو داشته باشه...
پس به نظرت برم تو کارِ W800B دیگه؟

من خودم ٣ هفته پيش 48H6490 خريدم و از كيفيتش واقعاً خيلي راضيم. قيمتش هم باز اومده پايين و ميشه با گارانتي الآن ٣٥٩٠ خريدش كه عاليه به نظرم.
مدل 6390 هم هست كه عين همونه فقط بدون 3D.
واقعاً واسه بازي و بلو ري حرف نداره.

خبر نداری مدل 40 اینچ تو بازار هست یا نه؟
48 برا فضایی که من دارم خیلی بزرگه...

---------------------------------------------------
دوستان بازم ممنون می شم اگه نظر بدن بین 40H6490 و 42W800B...

هر چی خواستی بگیر، ولی اصلا سراغ x.vision نرو که آشغالترینه:|
سرعت پاسخگویی x.vision response time : بین 20 تا 100 m/s :| همین جا گفتم برای کارای عادی خوبه نه برای بازی

من دیروز رفتم مانیتور بخرم ارزونترین مدل fullhd مارک aoc بود. 2243fw2k
600 تومن میگفتن :| این اولش که اومده بود توی بازار 320 بود:|
کسی از دوستان این مدل رو داره چطوره؟ نوشته روش دو تا hdmi میخوره، سرعت پاسخگویی 1تا 2 m/s

من دنبال یه مانیتور 27 اینچ با هرتز بالا میگردم که هم به عنوان مانیتور واسه pc استفاده کنم هم گهگاهی باهاش ps4 بازی کنم،کسی همچین مانیتوری سراغ داره به ما معرفی کنه؟

این چطوره؟ توی ایران زیاده این مدل از 1490 میدن تا 1570 :
Monitors & Projectors - VG278HE - ASUS
کلا فرق این مانیتورهای Asus که روشون نوشته ......VG278H و در ادامه هر کدوم یه پسوندی چیزی دارن چیه؟:d

این مدل رو کسی دیده توی ایران جایی بفروشن؟ این چطوره؟
Monitors & Projectors - ROG SWIFT PG278Q - ASUS
سلام مانیتورهایی از ایسوس که پسوندی که شما اشاره کردین رو دارن سری گیمینگ Asus هستن، مانیتور اینچ بالا هم الان فقط همین Asus داره ... اون مدلی هم که در پایان اشاره کردین هنوز نیومده اگر هم بیاد قیمت بالایی داره
چنده قیمتش ؟ چند اینچ؟
32،42 داره قیمتش هم از 1600 تا 2400 قیمت حدودی هستش اما 32 اینچشه یه مقدار سخت گیر میاد ... البته بدون گارانتیش هم ارزونتره

32،42 داره قیمتش هم از 1600 تا 2400 قیمت حدودی هستش اما 32 اینچشه یه مقدار سخت گیر میاد ... البته بدون گارانتیش هم ارزونتره

ممنون مسعود
در کل الان TV که تو بازار باشه و قیمتش مناسب باشه برای این دو مورد کدوم مدل ها هستن
1. 32 اینچ تا قیمت 1.400
2. 40 اینچ تا قیمت 2 تومن

شاید تو این تاپیک هزاران بار این سوال پرسیده شده باشه اما اساتید این سوال ما رو هم تحمل کنن و با صبر و حوصله جواب بدن
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بهترین پیشنهادتون برا تی وی LED بین 42 اینچ تا 47 اینچ چیه؟ رنج قیمت هم لطفا از مرز 5 میلیون رد نکنه

شاید تو این تاپیک هزاران بار این سوال پرسیده شده باشه اما اساتید این سوال ما رو هم تحمل کنن و با صبر و حوصله جواب بدن
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بهترین پیشنهادتون برا تی وی LED بین 42 اینچ تا 47 اینچ چیه؟ رنج قیمت هم لطفا از مرز 5 میلیون رد نکنه
SONY 46W904A
یکمی بیشتره 5970 تومن.
ولی محشره.
SONY XPERIA Z2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or