خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
ممنون از راهنماییت
من آخر 3D نگرفتم، یه مدل معمولی 27 اینچ ASUS رو گرفتم، 1،300ت:|

Monitors & Projectors - VK278Q - ASUS

خیلی هم عالیه

جالبه تا رزولوشن 1440x900 ـ 75 هرتزه:d
تصویر در تصویرم داره که فوق العادست، همزمان میشه با دوتا از اینا کار کرد HDMI -DVI- DISPLAYPORT یا VGA ... یا برعکس :d

ps4 رو هم بهش وصل کردم کیفیت تصویر و سرعت بسیار خوبه
سلام رفیق مبارکت باشه یه چندتا عکس ازش بزار
ممنونم
سلام دوستان میخوام یه led سونی بخرم و فقط برای گیم میخوام

به نظرتون این مدل چطوره ؟
Sony KDL-40R450
دوست من اگر میخواین از سونی تلویزیون داشته باشید اونم برای گیم حتما از سری W یه TV انتخاب کنید

دوستان انتخاب نهاییمو میخوام بکنم.فقط خواهشا سریع جواب بدید:

SAMSUNG 40F6450
یا
SONY 40W600
?

برو سایت Cnet مقاله های نقد و بررسی این دو مدل رو بخون تمامی نکاتش رو ریز به ریز بررسی کرده و بعد تصمیم بگیر، به حرف افراد غیر متخصص گوش نکن ، الان دوستان فکر میکنن اسم سونی روی هر چیزی باشه اون چیز بهترینه در حالیکه شما برای مثال W-905 سونی را با UNF8000 سامسونگ تو امکانات و تکنولوژی های تصوی رو رفرش ریت و ... مقایسه کن

سونی با استفاده از تکنلوژی کوانتوم دات رنگ های گرم و فوق العاده ای را ارائه میده ولی اینپوت لگ کمی هم دارن معمولا تی وی هاش ولی در یکسری مسائل واقعا حریف های قدر تر رو دارن، از من میشونی اگه واقعا رنگ های طبیعی با مشکلی عمیق رو میخوای و محیط بازیت هم خیلی پر نور نیست پلاسماهای پناسونیک را امتحان کن مخصوصا مدل VT-60 ، در کل من همیشه سامسونگ،پاناسونیک و سونی را بهه همه پیشنهاد میدم ، سامسونگ مدل های سری 6 و 7 و 8 بخصوص 8و 7 واقعا جز تاپ ترین های بازر هستند، هم تو طراحی ، هم تو ویژگی های هوشمند و هم در زمینه تکنولوژی های تصویر

سلام،
بچه ها کسی تا حالا از این سایت های بانه ای خرید کرده؟
می خوام یه 42W800B بگیرم که اتفاقا امروز قیمتشم کم شده،ولی موندم از کدوم فروشگاه بگیرم،
اگه کسی تجربه خرید آنلاین از این فروشگاها رو داره لطف کنه یه پیام برام بفرسته...

دوستان پلاسمای 42 یا 43 برای کلوپ چطوره؟ از لحاظ عمر و کیفیت
مثلا این مدل سامسونگ
PLASMA PDP TV SAMSUNG 43F4000
یا این ال جی
PLASMA HD TV MODEL 42PN4500
و این آیا بین پلاسماها سایز 42و43 full HD 1080P هم پیدا میشه؟
یه نکته هم اینکه فضا طوری هست که حداکثر فاصله ای که میتونه بین چشم و تلویزیون باشه 190 سانتیمتر هست
این فاصله مناسبه یا نه کمه و برای چشم ضرر داره
دوستان خواهشا راهنمایی کنن

سلام دوستان.ببخشید یه سوال داشتم می دونم کمی بی ربط به موضوع خریده اما شاید مشکل شما هم باشه.اونم اینه که من ps4 رو با تبدیل hdmi به vga به lcd مانیتور کامپیوتر وصل کردم حالا مشکلی که به وجود اومده اینه که تصویر وقتی تو منو هستم خوبه اما وقتی میرم تو بازی یه دو دقیقه یهو مانیتور تصویرش قطع و وصل میشه هر کاری بگی کردم رزولیشن رو آوردم پایین تبدیل رو تست کردم نشد که نشد.لطفا اگه کسی میدونه مشکل از کجاست راهنماییم کنه.اصلا با این مانیتور حل میشه? این مانیتور جواب میده رو ps4. متشکر

دوستان من می خوام یه تلویزیون بگیرم بودجه ام 1500 ه. حالا یکم اینور اونور اشکال نداره. فقط سره اینکه اگه سایز 32 بگیرم کافی باشه شدیدا گیرم. یکی کمک کنه لطفا.
نظر خودم رو سونی R450 هستش. input lag اش 50 ه. کیفیتشم خیلی تعریف کردن.

آخرین ویرایش:
دوستان من می خوام یه تلویزیون بگیرم بودجه ام 1500 ه. حالا یکم اینور اونور اشکال نداره. فقط سره اینکه اگه سایز 32 بگیرم کافی باشه شدیدا گیرم. یکی کمک کنه لطفا.
نظر خودم رو سونی R450 هستش. input lag اش 50 ه. کیفیتشم خیلی تعریف کردن.
خوب انتخاب جالبي نيست زياد
با بودجه كه داري w670 سوني رو بخر ( ٣٢ هست ) input lag هم 30 هست

من تصمیم گرفتم سونی مدل w670 بگیرم، بودجه هم 2400. دارم
میتونم 42. اینچ بخرم؟ تو این رنج قیمت چیز دیگه ای پیشنهاد میشه؟

فك ميكنم تو اين حدود سامسونگ ٦٤٥٠ هم بتوني بخري سليقه خودته سوني يا سامسونگ بخري من باشم سوني رو ميخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or