خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دوست عزیز اگر میتونید با سایز 32 اینچ کنار بیایین من این مدل رو بهتون پیشنهاد میدم:

- - -ویرایش - - -

سلام الان وضع مانیتور یه مقدار خرابه اما بیشترین فراوونی تو بازار رو برند ASUS داره شما هم میتونید یکی از این مدلها رو تهیه بفرمایید:

این بهتر نیست ؟

[h=1]ASUS - 24" - VN247H - LED[/h]

آقا کسی جواب ما رو نمیده؟ :)
درود
1-عزیز قیمتهای بدون گارانتی فرقش در حد کرایه ای هست که سایت بانه ای براتون ارسال میکنه.
2-تلویزیون شما چون 768P هست یعنی(HD یعنی 1 مگاپیکسل) پس HD ready هستش که ميتونه محتوای 1080i رو نمایش بده که با 768P آنچنان فرقی نداره.
3-باید ببینید TV شما چند هرتز واقعی هست.

SONY XPERIA Z2

سلام من تو اتاقم میخوام در حالتی که روی تخت لم دادم بازی کنم :d چون اصلا با نشستن میونه ای ندارم :d و فاصلم هم از جایی که نشستم تا tv یا monitor کلا حدود 1.5 تا 2نهایتاْ متر هست اقاقمم 3*4 هست
موندم مانیتور بخرم یا تلویزیون led
tv که فکر کنم نهایتش تا 28 اینچ بیشتر جا نداشته باشم
حالا شما بگین کدومش بهتره یه عکس چیزی هم بزارین بد نیست :d

سلام من تو اتاقم میخوام در حالتی که روی تخت لم دادم بازی کنم :d چون اصلا با نشستن میونه ای ندارم :d و فاصلم هم از جایی که نشستم تا tv یا monitor کلا حدود 1.5 تا 2نهایتاْ متر هست اقاقمم 3*4 هست
موندم مانیتور بخرم یا تلویزیون led
tv که فکر کنم نهایتش تا 28 اینچ بیشتر جا نداشته باشم
حالا شما بگین کدومش بهتره یه عکس چیزی هم بزارین بد نیست :d

برو خیابون داریوش نمایندگی سونی بگو : sony w670 بده بهت خیلی برا گیم خوبه 32 اینچ هم هست

برو خیابون داریوش نمایندگی سونی بگو : sony w670 بده بهت خیلی برا گیم خوبه 32 اینچ هم هست

کنتراست این مدل 200 هرتزه و سامسونگ 32F6450 و ال جی LA66000 کنتراست این ها 400 هرتزه بعد کیفت توی سونی بهتره یاسامسونگ یا ال جی
[h=3][/h]

سلام اگر میخوایین این قدر هزینه کنید بهتره ASUS vn247h تهیه کنید کانفیگش هم هست تو صفحات قبل

سلام دوستان inpit lag مدل w670 حدودو ٣٠ و w600b حدود ٢٩ هست خواستم بدونم تاثير خواستي داره اين ١ ميلي ؟
خیر دست من اونقدر محسوس نیستش

مرسي. اقا مسعود 3D 40 چي پيشنهاد ميكني ؟؟ برند سوني ميشه گرفت با حداكثر 2.5 ؟ اين w700b كه سوني تازه داده اومده ايران ؟؟
بله سونی میتونید بگرید تو اون رنج دومدل W670 و W600B ، اطلاعی دربار موجودی W700B ندارم دوست من

این بهتر نیست ؟

ASUS - 24" - VN247H - LED

​بله بهتره اما ایشون مشخص کرده بودن 21 یا 22 اینچ
:d دوست عزیز برای فاصله 1.5 تا 2 متر مانیتور جواب میده یا TV برا

برای اتاق خواب مبپرسم 3*4
هردوتا خوبن هم میتونی tv بگیری 32 اینچ هم مانیتور بستگی به بودجه،سلیقه شما داره

دوستان تی وی ۴۲ اینچ به نظرتون واسه اتاق ۳*۴ خوبه؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

عزيز ببين اينكه قبلاً ميگفتن سايز بزرگ براى مكان كوچيك خوب نيست دو علت داشت.
١-بخاطر حجيم بودن TV بود
٢- بعلت كيفيت پايين TV ها شما مجبور بودى براى اذيت نشدن چشم و سر درد شديد و نديدن بعضى ايرادات و مشبك شدن تصوير عقب تر بشينى.
ولى الان هر چه كيفيت تصوير بالاتر باشه شما بايد براى لذت بردن از تصوير جلوتر بشينى
پس سايز TV با كيفيت هر چه بالاتر بهتر.

لطفاً در اين جدول نسبت كيفيت TVهارو با سايزشون و فاصله تماشا رو با دقت نگاه كنيد.
طبق این جدول شما میتونید تو اتاقتون حداکثر یک FULL HD TV تا سایز 70 اینچ هم داشته باشید.
در حالیکه اگر تو اتاقتون جا شه میتونید یک 4K TV حتی بالاتر از سایز 120 اینچ هم باشه که وحشتناکه و آخر هیجان.
8ugahaqu.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or