خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان اگه میشه ارزونترین HDMI دار رو معرفی کنید............حالا LED باشه یا LCD یا پلاسما برای من با این جیب پر از خالی تفاوتی نداره:d............ممنون میشم معرفی کنید:bighug:

دوستان میدونم سوالم به اینجا مربوط نمیشه اما ممنون میشم جواب بدید : من تلویزیون F5550 سامسونگ 32 اینچ رو حدودا 2 هفته پیش واسه PS4 گرفتم . الان حدودا 2-3 روز هست که در وسط صفحه تصویر یه نقطه ی خیلی ریز به اندا زه ی سر سوزن ایجاد شده که تو صفحات سیاه سفید میشه و تو صفحات سفید برعکس ! حالا به نظرتون نیاز به تعمیر داره این یه نقطه ؟؟ ممکنه زیاد تر بشه و کل صفحه رو بگیره این نقطه ؟؟

دوستان میدونم سوالم به اینجا مربوط نمیشه اما ممنون میشم جواب بدید : من تلویزیون F5550 سامسونگ 32 اینچ رو حدودا 2 هفته پیش واسه PS4 گرفتم . الان حدودا 2-3 روز هست که در وسط صفحه تصویر یه نقطه ی خیلی ریز به اندا زه ی سر سوزن ایجاد شده که تو صفحات سیاه سفید میشه و تو صفحات سفید برعکس ! حالا به نظرتون نیاز به تعمیر داره این یه نقطه ؟؟ ممکنه زیاد تر بشه و کل صفحه رو بگیره این نقطه ؟؟
سلام دوست عزیز احتمالا پیکسل سوخته هستش ... از شرکت گارانتی کننده سوال کنید که قابل تعمیره توی مانیتورها بالای 3 پیکسل سوخته رو تعویض میکنن اما tv رو نمیدونم ... گاهی اوقات هم ممکنه پیکسل سوخته نباشه گرد وغبار هم روی صفحه ممکنه اینطور به نظر بیاد، با یک دستمال تقریبا مرطوب شده اونجا رو تمیز کنید شایدبرطرف بشه

درود ... مقرون به صرفه ترین مانیتور به درد PS4 بخوره چیه :دی

( رنج هم شما از کمترین تا بیشترین ... ولی اقتصادی باشه نه الکی گرون )

یه TOP 5 بدین ممنون میشم !

درود ... مقرون به صرفه ترین مانیتور به درد PS4 بخوره چیه :دی

( رنج هم شما از کمترین تا بیشترین ... ولی اقتصادی باشه نه الکی گرون )

یه TOP 5 بدین ممنون میشم !
بیا همینو بگیر:
تاپ 5 و این قرتی بازی ها رو هم جمع کن:d

دوستان من چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدید :)
1 این قیمت های بدون گارانتی همش مربوط به بانه س؟ یا تو فروشگاه های تهران هم هست با اون حدود قیمت؟ اگه هست، تفاوت بدون گارانتی تهران و بدون گارانتی بانه حدودا چقدره؟

2 من یه پلاسما 42 ال جی دارم (42PT2500-TA سال 2011) که تو چند تا سایت مختلف مشخصات شو دیدم رزلوشن اش در حد اچ دی هست (عمودیش 764 بود فکر کنم) ولی نوشته قابلیت فول اچ دی دارد !! رسیور یا ایکس باکس رو هم که بهش وصل میکنم، رو هر چی تنظیم کرده باشم اینفوی کانال خود تلویزیون هم همون عدد رو میزنه، مثلا رسیور رو روی 720P تنظیم کنم، اینفوی تلویزیون رو میزنم مینوسه 720P و رسیور رو روی 1080P بذارم، اینفوی تلویزیون رو میزنم مینوسه 1080P ... مثلا کانال های دیجیتال ایران رو که گیرنده داخلی خود تلویزیون میگیره میزنه 576i ، کانال اچ دی ایران رو میزنه 1080 ! آیا این عدد 1080 که میزنه میتونه به این معنی باشه که تلویزیون داره با رزولشن فول اچ دی پخش میکنه؟ یا صرفا به این معنی هست که ورودی 1080 هست؟ (و خروجی تصویر همون 764 هست که تو سایت ها نوشته؟)

3 اگه به فرض بخوام رو همین 720 با ps4 بازی کنم ... رزلوشن خود ps4 رو هم روی 720 تنظیم کنم، آیا باعث میشه که مثلا بازی هایی که اگه با 1080 اجرا بشه 30 فریم هست، با 720 تنظیم کنم و فریم بالاتر اجرا کنه؟ یا اینکه سازنده اون بازی رو روی 30 فریم قفل کرده و اصلا بالاتر نمیاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or