دوستانت من یکی ازاین دو مدل رو بهتون پیشنهاد میکنم :
Sony-KDLW905A
SamsungUAf8880
خودم به شخصه بین خرید W905 و F8000 گیر کرده بودم ولی با یک مقایسه ساید بای ساید و همچنین بررسی های بیشتر تلویزیون اف-8880 ( همون اف-8000 یونیورسال ) را خریدم به دلایل زیر :
1- طراحی زیباتر و ظریف تر
2-اسمارت هاب پیشرفته + پردازنده 4 هسته ای که به روان اجرا شدن نرم افزار ها ؛ حرکت در منوها و وب گردی کمک شایانی میکنه
3- نرخ تبادل 1000 نسبت به 800 سونی
4- صدای بسیار شفاف و رسای اسپیکر ها
5-ویژگی های موشن پلاس و موشن کیلیر که در اجرای فیلم های بلوری 1080 @24 فریم بسیار خودشا نمایان میکنه
6-در مقایسه یکسان فیلم هالبت 3 بعدی سامسونگ تصاویری نرم تر و شارپ تر ارائه میداد
در عوض تلویزیون سونی 2 برتری داشت :
1- در حالت پیش فرض بدون احتساب کالیبراسون با کمک تکنولوژی کوانتوم دات رنگ ها مقداری شارپ تر بود ( که با کالیبره کردن و داینامیک کردن تنظیمات تصویر سامسونگ این مقایسه بسیار پایا پای میشود )
2-تاخیر وردی در تلویزیون سونی حدود 24 میلی ثانیه بود و در تلویزیون سامسونگ 48( که با آپدیت فریمور 800 مگی در مدل اف-8000 به حدود 28 الی 30 میلی ثانیه میرسه )
در زمینه بازی کردن من عنوان بتلفیلد 4 را با استفاده از پلی استیشن 4 بر روی هر دو مدل تست کردم که بصورت نسبی برتری در زمینه نمایش رنگ ها با تلویزیون سامسونگ بود ، البته تلویزیون سونی دبلیو 905 رنگ سبز و مشکی را خیلی شارپ و پر رنگ نشون میده ( یچیزی تو مایه رنگ های صفحات AMOLED )
در کل در رنج 6 الی 8 میلیون تومن ( بسته به سایز ) این دو تلویزیون بهترین های بازار هستن ( بازم تاکید میکنم هر دو مدل مزیت های و معایبی نسبت به یکدیگر دارن ولی در مقایسه هد تو هد بسیار نزدیک به هم هستن )
[/URL][/IMG]