خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام عزیزان ...

با ۲۲۰۰ بهترین گزینه ی ۴۰ اینچ برا گیم چیه؟

خودم سونی w60B مد نظرم هست ...
آیا سامسونگ تو این رینج قیمت و سایز مدل بهتری داره برا گیم؟؟

ممنون میشم منو راهنمایی کنید...

سلام عزیزان ...

با ۲۲۰۰ بهترین گزینه ی ۴۰ اینچ برا گیم چیه؟

خودم سونی w60B مد نظرم هست ...
آیا سامسونگ تو این رینج قیمت و سایز مدل بهتری داره برا گیم؟؟

ممنون میشم منو راهنمایی کنید...

سامسونگ f6450 هم میتونی برداری...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دوستان من یه مانیتور دارم که پورت hdmi نداره اما dvi داره می تونم از این تبدیل ها استفاده کنم hdmi to dvi استفاده کنم و کنسول رو به این مانیتور وصل کنم؟
تبدیل HDMI به DVI | فروشگاه اینترنتی فینال

بله می‌شه، فقط باید یه فکر هم برای صدا بکنبن.
ازونجایی که HDMI دیجیتال هست، نمی‌تونین ازش مستقیما با یه تبدیل ساده صدا بگیرین، یه همچین چیزی نیاز دارین:
Amazon.com: StarTech DVI2HDMIA DVI to HDMI Video Converter with Audio: Electronics
مگر اینکه از خروجی اپتیکال صدا بگیرین، یا از دسته.

آخرین ویرایش:
سلام
شما که 800 داری خرج میکنی یه 50 تومن دیگه هم بزار روش یه ASUS-vn247h بگیر برای گیم خوب جواب میده
من خودم دارم و از نظر کیفیت حرف نداره ولی همون روزای اول متاسفانه یه پیکسلش مشکل پیدا کرد.
کلا ایسوس های جدید از نظر تصویر عالی اند ولی متاسفانه کیفیت پایینی دارند.
من خودم یه مانیتور ایسوس گرفتم 4 سال برام کار کرد این یکی راحت داره اذیت میکنه :دی
در کل بازم مانیتورای حرفه ای نیستند اینا . فعلا رو تلویزیون بازی کنید بهتره :)

بسیار ممنون
خروجی اپتیکال رو می تونم به بلند گو های کامپیوتر وصل کنم؟

اگه بلندگوهاتون ورودی اپتیکال داره آره، که 99.999999% نداره، مگه اینکه z906 داشته باشین که 1,400,000 قیمتشه! پس باید از تبدیل اپتیکال به 3.5 mm یا RCA استفاده کنین که اونا هم ارزون قیمتاش برای DTS و Dolby جواب نمی‌ده.
ارزونترین و معقولترین راه اینکه که از همون چیزی که اول لینک دادم استفاده کنین حدود 100 تومن باید باشه.
ویرایش: از hdmi به vga استفاده نکین، پروسه تبدیل از دیجیتال به آنالوگ احتمالا باعث تاخیر می‌شه.

اگه بلندگوهاتون ورودی اپتیکال داره آره، که 99.999999% نداره، مگه اینکه z906 داشته باشین که 1,400,000 قیمتشه! پس باید از تبدیل اپتیکال به 3.5 mm یا RCA استفاده کنین که اونا هم ارزون قیمتاش برای DTS و Dolby جواب نمی‌ده.
ارزونترین و معقولترین راه اینکه که از همون چیزی که اول لینک دادم استفاده کنین حدود 100 تومن باید باشه.
ویرایش: از hdmi به vga استفاده نکین، پروسه تبدیل از دیجیتال به آنالوگ احتمالا باعث تاخیر می‌شه.
از همون دسته بگیرم صدا رو فکر کنم راحت تر باشه!!!!

سلام بر همگی.
آقا من خیلی چیزی از تی وی سر در نمیارم. سوال:
لطفا تی وی با حداقل قیمت و حداکثر امکانات معرفی کنید که با نسل قبل و بعد همخوانی داشته باشه.
خدا خیرتون بده

وای حواسم نبود vga داره این مانیتوره
حالا اگه تاخیر ایجاد بشه چی میشه؟

وای حواسم نبود vga داره این مانیتوره
حالا اگه تاخیر ایجاد بشه چی میشه؟
یعنی اصلا DVI نداره؟
اون مدت زمانی که مبدل صرف تبدیل می‌کنه فاصله میفته بین خروج تصویر از PS4 و ورود به مانیتور. یعنی اگه تاخیرش نیم ثانیه باشه هر تصویری که می‌بینین مال نیم ثانیه قبله و هر دکمه‌ای که رو دسته فشار می‌دین نیم ثانیه بعد تصویرشو می‌بینین.
اگه می‌تونین تست کنین ولی فکر نکنم قابل چشم پوشی باشه، البته نیم ثانیه رو همینجوری گفتم، تا حالا از این تبدیل استفاده نکردم، ممکنه بیشتر باشه ممکنه کمتر، اگه بالای 50 میلی ثانیه باشه نگیرین سنگین‌ترین.

من خودم دارم و از نظر کیفیت حرف نداره ولی همون روزای اول متاسفانه یه پیکسلش مشکل پیدا کرد.
کلا ایسوس های جدید از نظر تصویر عالی اند ولی متاسفانه کیفیت پایینی دارند.
من خودم یه مانیتور ایسوس گرفتم 4 سال برام کار کرد این یکی راحت داره اذیت میکنه :دی
در کل بازم مانیتورای حرفه ای نیستند اینا . فعلا رو تلویزیون بازی کنید بهتره :)
شما چیز بهتری توی رنج قیمت 800 سراغ دارید؟ :-/

شما چیز بهتری توی رنج قیمت 800 سراغ دارید؟ :-/

همون مدل خیلی خوبه، من و خیلی‌های دیگه تو همین فروم از همین مدل استفاده می‌کنیم و مشکلی نداریم، مال ایشون مشکل داشته متاسفانه، عمومی نیست.
در ضمن قانونا هر صفحه‌ی نمایشی، هر برندی حتی اگر موقع خرید تا 3 پیکسل سوخته داشته باشه طبیعیه و حتی مشمول گارانتی هم نمی‌شه.

یعنی اصلا DVI نداره؟
اون مدت زمانی که مبدل صرف تبدیل می‌کنه فاصله میفته بین خروج تصویر از PS4 و ورود به مانیتور. یعنی اگه تاخیرش نیم ثانیه باشه هر تصویری که می‌بینین مال نیم ثانیه قبله و هر دکمه‌ای که رو دسته فشار می‌دین نیم ثانیه بعد تصویرشو می‌بینین.
اگه می‌تونین تست کنین ولی فکر نکنم قابل چشم پوشی باشه، البته نیم ثانیه رو همینجوری گفتم، تا حالا از این تبدیل استفاده نکردم، ممکنه بیشتر باشه ممکنه کمتر، اگه بالای 50 میلی ثانیه باشه نگیرین سنگین‌ترین.
یه مانیتور دیگه پیدا کردم اون dvi داره
hdmi به dvi که دیگه از این مشکلات نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or