خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
یه سوال کارشناسی از دوستان برای این که چشم ضعیف نشه کمترین فاصله ای که میتوان با HDTV داشت چقدر باید باشه ؟
منظورم اینه که فاصله هرچقدر بیشتر باشه بهتره یا فرق نداره کلا ؟

یه سوال کارشناسی از دوستان برای این که چشم ضعیف نشه کمترین فاصله ای که میتوان با HDTV داشت چقدر باید باشه ؟
بستگی به اینچه تلویزیون داره صفحات اول تاپیک فکر کنم بچه ها توضیح دادن

جدیدترین جدول ارائه شده.
maseze2e.jpg

SONY XPERIA Z2

فرکانس یا همون رفش ریت 60 با 120 از نظر سلامت چشم فرقی داره ؟ یا تفاوتش توی کیفیت تصویر هست بیشتر ؟
60 فریم یا 120Hz قدرت پخش تعداد فریم های واقعی یک TV در ثانیه هست که باید دستگاه پخش کننده و محتوای فیلم یا بازی با این تعداد فریم پردازش شده باشه.
نه تنها فریم واقعی از خستگی چشم جلو گیری میکنه حتی فریم های مجازی هم همينطوره.
و باعث کیفیت بالاتر هم میشه.

SONY XPERIA Z2

سلآم دوستآن ؛ دنبآلِ یه مآنیتور هستم بآ قیمتِ منآسب ( 400 هزآر تومن ) ، میشه یه پیشنهآدی بهم بدید ؟؟
زیآد اهل بآزی نیستم و طرآحی هم زیآد نمیکنم ./

دوستان توی تی وی های ال جی شنیدم یه مشخصه ای هست که عددش باید بالای ۸۰۰ باشه...که کیفیت بهتر و لگ کمتری رو داشته باشه...حالا میخوام بدونم شما نمیدونید چی بوده؟
کلا تی وی های ال جی سری LA چطورن واسه بازی؟ یعنی بین f6450 سامسونگ و الجی کدوم پیشنهاد میشه تا بودجه ۲تومن؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دوستان توی تی وی های ال جی شنیدم یه مشخصه ای هست که عددش باید بالای ۸۰۰ باشه...که کیفیت بهتر و لگ کمتری رو داشته باشه...حالا میخوام بدونم شما نمیدونید چی بوده؟
کلا تی وی های ال جی سری LA چطورن واسه بازی؟ یعنی بین f6450 سامسونگ و الجی کدوم پیشنهاد میشه تا بودجه ۲تومن؟

اگه می خوای از 3D زیاد استفاده کنی و اگه میخوای حالت بازی دو نفره داشته باشه تلویزیون ال جی مدل LA66000 را بگیر
درمورد سوال اولت هم چیزی نشندیم :-/

دوست من برتری از ان سامسونگ 6450 هستش اگر هم LG خواستین بگیرین برید دنبال سری 74000

دوستان عزیز اگه دنبال مانیتور خوب میگردید asus vx238 این مانتور حرف نداره عالیه . زمان پاسخ گویی به تصویر 1 میلی ثانیه :| و کنتراست 1:80000000 :| و حتی اسپیکر هم داره مثل tv ....
من خودم واسه ps4 این مانیتور رو گرفتم ( 23 اینجش رو ) البته اگه یکم پول بیشتری داشتم یه asus دیگه بود با قاب نقره ایی که خیلی خیلی خیلی خیلی خفن بود و چون خروجی vga نداشت نگرفتمش ( البته مدلش رو یادم نمیاد ) کلا اگه دنبال یه مانیتور خوب هستید نسل جدید مانیتورهای asus عالی هستن و سامسونگ و ال جی اصلا بهش فکر هم نکنید .....

سلام من دنبال یک تلوزیون خوب می گردم که تادو سه سال بی مشکل ازش استفاده کنم و بشه باهاش ps4 بازی کرد بودجه 6میلیون یکی دوتا سوال هم دارم
من رفتم تلوزیون های سونی مدل w800b و 904 رو دیدم کدوم بهتره 904 هنوز کهنه نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or