ASUS VG248QE Unboxing
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
متاسفانه کیفیت دوربین خوب نبود و عکسها زیاد خوب در نیومد .
من اولین بازی که امتحان کردم battlefield 4 بود,از یه چیزی متعجب هستم اونم اینکه دیده بودم کیفیت نمایش تی وی ها یا مانیتور ها با هم فرق داشته باشه ولی انقدر soft شه گرافیک!
فعلا تازه دستم رسیده حالا ایشالا چند تا بازی (از بازیهایی که قرار ریلیز بشه) که باهاش بازی کردم میام و کامل توضیح میدم.
از چندتا از ویژگیهاش بگم خیلی مختصر:
1ms زمان پاسخگویی
قابلیت 3D
کنتراست تصویر 80,000,000:1
1920x1080 full HD
stereo speaker
four-way ergo design (طراحی ارگونومیکش که اجازه چرخش مانیتور رو میده که تو عکس بالا گذاشتم و ارتفاعش هم کاملا قبل تنظیم هست از بالا ترین ارتفاع تا پایین ترین ارتفاع به سبک low rider !)
144hz refresh rate
______
در حالت کلی 6نوع حالت تصویر داره که شامل:
scenery
standard
theater
game
sRGB
night view mode
_____
حالت smart view داره که به لیمیننس یا همون روشنایی اضافه میکنه تا از زاویه دید کناری تصاویر دیده بشه.(البته من در عکسی که از کنار انداختم این مد آف بود ولی با این حال باز زاویه دید خیلی خوب بود)
در کل قابلیت زمان پاسخگویی 1ms و ریفرِش رِیت 144hz در این مانیتور تجربه عالی رو برای انجام گیم مهیا میکنه.