خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام

سلام دوستان وقتتون بخیر دوستان من بین 2 مدل با توجه به بودجه 1700 2دل هستم... یکی 32 اینچ 6450 و یکی 40 اینچ 5550 سامسونگ شما جای من بودین کدومو بر میداشتین؟ واسم امکانات tv اصلا مهم نیست فقط کیفیت مهمه منظورم از امکانات همون smart بودن یا استفاده از اینترنتو این هاست... 3d هم استفاده ای ندارم... فقط میخوام کیفیت عالی باشه و refresh rate حداقل 120 باشه چون خودم الان 60هرتز 23500 از مانیتور های سامسونگ رو دارم و میخوام یه فرق خیلی زیادی رو حس کنم ممنون میشم کمکم کنید... بعد آقا احمد آخرش شما 6450 رو چند خریدین؟ :d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان وقتتون بخیر دوستان من بین 2 مدل با توجه به بودجه 1700 2دل هستم... یکی 32 اینچ 6450 و یکی 40 اینچ 5550 سامسونگ شما جای من بودین کدومو بر میداشتین؟ واسم امکانات tv اصلا مهم نیست فقط کیفیت مهمه منظورم از امکانات همون smart بودن یا استفاده از اینترنتو این هاست... 3d هم استفاده ای ندارم... فقط میخوام کیفیت عالی باشه و refresh rate حداقل 120 باشه چون خودم الان 60هرتز 23500 از مانیتور های سامسونگ رو دارم و میخوام یه فرق خیلی زیادی رو حس کنم ممنون میشم کمکم کنید... بعد آقا احمد آخرش شما 6450 رو چند خریدین؟ :d
سلام دوست من 6450 بهتره

داش من زیاد در مورد اینا وارد نیستم می شه یه سرچی بزنی ببینی LG LM67100 که 47 اینچ هست خوبه یا نه؟
ممنون
سلام دوست من بیشتر برای فیلم دیدن خوبه
Input Lage:52 ms هستش کلا برای گیم متوسطه
اینپوت لگ دیگه نباید بیشتر از 49ms باشه چون Delay تو تصاویر زیاد میشه

دوستان این ویدیو هم نگاه کنید بد نیست نکات خوبی میتونه براتون داشته باشه:
[video]http://www.cnet.com/videos/best-hdtvs-for-gamers/[/video]

Last edited by a moderator:
میخام PS4 رو منتقل کنم تو اتاقم . بهترین TV یا مانیتور 32 اینچ برای PS4 با قیمت حدودای 1.5 چی میشه خرید ؟

گزینه های خوب در حال حاضر:

سامسونگ f6450 حدود قیمت 1700 با گارانتی ( این مدل 3D هم هست)

سونی W670 حدود قیمت 1400 بدون گارانتی

من ديروز يه سامسونگ 48H6490 گرفتم و بايد بگم كيفيتش واقعاً عاليه. قبلاً يه سوني w400 داشتم و از زمين تا آسمون فرق داره. با PS4 هم عاليه.

سلام

من میخوام یه LED Smart TV LG بگیرم. به نظرتون مدل 66100 بگیرم خوبه ؟ سری بالاتر هم قیمتش ( بین 6 تا 7 میلیون ) وجود داره ؟
سایتی سراغ دارید که کل مدل ها و سری های LED LG رو نوشته باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or