$ Connor $
کاربر سایت
این VN247H مدل کدوم برنده؟ چند اینچه؟من (در حقیقت همه :d ) بعد از تحقیقات فهمیدیم VN247H با قیمت 820-850 مناسبترین انتخابه :d
این VN247H مدل کدوم برنده؟ چند اینچه؟من (در حقیقت همه :d ) بعد از تحقیقات فهمیدیم VN247H با قیمت 820-850 مناسبترین انتخابه :d
چند مانيتور led فول اچ.دي با رنج قيمت 600-800 (هرچي ارزونتر باشه بهتر!) معرفي كنين با ذكر مشخصات.ترجيحا از برندهاي الجي و سامسونگ و ايسوس.
تو سایز 32 اینچ چیزه بدرد بخوری نداره همونهایی که معرفی کردم خوبنمدلهای LG چطورند؟
ایسوس و 24 اینچهاین VN247H مدل کدوم برنده؟ چند اینچه؟
تو سایز 32 اینچ چیزه بدرد بخوری نداره همونهایی که معرفی کردم خوبن
ایسوس و 24 اینچه
بله ایسوس الان یکی از برندهای با کیفیت در زمینه تولید مانیتور شده این مدل هم دوستان تهیه کردن و راضی هم بودن،گارانتی هم داره مگه میشه نداشته باشه، قیمتش هم اگر اشتباه نکنم باید 850 باشهبه نظرت ايسوس در مقايسه با الجي و... بهتره؟ گارانتي معتبري داره توي ايران؟!
قيمت دقيق اين مدل رو هم دارين؟
سلام اشکان جان من بهتون Asus رو پیشنهاد میدم البته شما ظاهرا خارج از ایران زندگی میکند که در اون صورت میتونید مدلهای 27 اینچش رو هم مد نظر داشته باشید مثله این مدل که واقعا عالیه:[TABLE="class: productlist, width: 472"]
[TR="class: prod_list_row"]
[TD="class: picture left_corner, align: center"][/TD]![]()
[TD]ASUS VG248QE 24" / 1ms / HDMI, DP / 144Hz / 3D / Justerbar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: productlist, width: 472"]
[TR="class: prod_list_row"]
[TD="class: picture left_corner, align: center"][/TD]![]()
[TD]Eizo Foris FS2333 23" / 3,4ms / HDMI / IPS[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
مابین این دو تا مونیتور موندم کدام بهتر است میشه راهنمایم کنید
سلام همون مدل Asus رو بگیر مانیتور LG یه مقدار قدیمیهاین مدل مانیتور LG D2342P-3D چطوره؟
مشخصات مدل ASUS VN247H رو که دیدم ازش خوشم اومده
حالا بین این مدل LG که 3D رو ساپورت می کنه و ASUS موندم.
به نظر اساتید کدوم رو بگیرم که پشیمون نشم.
والا چی بگم اما الان مانیتور خوب برای گیم از برند LG خیلی کمه... عجیبه که چرا از برند ایسوس مانیتور نمیخریدممنون مسعودجان ولي تصميم گرفتم مانيتور رو از الجي انتخاب كنم بنا به دلايلي...
از بين LG LED Full HD هاي موجود توي بازار و اينچ 22 چيارو پيشنهاد ميدين؟
سلامسلام دوستان
من یه مانیتور سامسونگ دارم
واسه خروجی صدا ps4 به مشکل خوردم
راهی نیست اسپیکر یطور بهش وصل کرد؟
والا چی بگم اما الان مانیتور خوب برای گیم از برند LG خیلی کمه... عجیبه که چرا از برند ایسوس مانیتور نمیخرید
سلام
مانیتورت خروجی هدفون داره؟ اگر داره که اسپیکرهاتو راحت میتونی بهش وصل کنی در غیر اینصورت باید اسپیکری داشته باشی که از طریق اپتیکال بتونی مستقیما از کنسولت صدا بگیری
مشکل من همینه که خروجی صدا نداره
اسپیکر با ورودی اپتیکال هم پیدا نکردم
میگن فقط سینما خانگی ورودی اپتیکال داره درسته؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اسپیکر لاجیتک مدل Z906 ورودی اپتیکال داره و اگر با قیمتش مشکلی نداری ,انتخاب نسبتا خوبیه.( حدود قیمت 1400 )
والا چی بگم اما الان مانیتور خوب برای گیم از برند LG خیلی کمه... عجیبه که چرا از برند ایسوس مانیتور نمیخرید