تا جاییکه من میدونم فقط 65 اینچ دارهدوستان یه سوال داشتم تلویزیون مlgsm9500مدل ۵۵اینچ داره؟ آخه تو اینترنت فقط مدل ۶۵ اینچش هست ولی بعضی سایتای ایرانی مدل ۵۵اینچشم می فروشن.
نه متاسفانه تك سايز ٦٥ هستدوستان یه سوال داشتم تلویزیون مlgsm9500مدل ۵۵اینچ داره؟ آخه تو اینترنت فقط مدل ۶۵ اینچش هست ولی بعضی سایتای ایرانی مدل ۵۵اینچشم می فروشن.
من اتاقم تاریکه تاریکه..خیلی سعی کردم متوجه این ABL بشم ولی نشدم..البته به نظرم اینقدر نورش زیاد هست(بازم تکرار میکنم اتاقم تاریکه) که من خودم سعی میکنم همیشه اولد لایت بیارم رو 80 چون واقعا چشم اذیت میکنه و بعد از 3 ساعت متوجه کم شدن روشنایی نشدم. شایدم اینقدر محو کیفیت و درخشندگی و زیبایی رنگ ها و سایه ها میشم که این مورد به چشم نمیاد.دوستانی که Q70 R رو خریدن Backlight Bleed ـش در چه حده ؟ همین که گوشه های تصویر یکم سفیدتره و تو خیلی از تلوزیون های LCD هست این مشکل . باید اتاق تاریک باشه و داخل صحنه های تاریک مشخص میشه .
یه چیزی تو این مایه هاست :
View attachment 163342
----
واقعا تو خرید TV موندم خودم . با اینکه Oled کیفیت تصویرش عالیه و تو اتاق تاریک هم خیلی خوبه و مثلا همین Backlight Bleed رو کلا نداره توش ولی خب یکی دوتا مشکل اساسی هم داره آدم نمیدونه چیکار کنه . این Agressive Brightness نمیدونم چیچی قضیش چیه میگن هی فرت و فرت نور صفحه رو کم میکنه که رو تلوزیون فشار نیاد . اه ... نشد یه چیز پرفکت درست کنن آدم با خیال راحت بخره .
دوستانی که Q70 R رو خریدن Backlight Bleed ـش در چه حده ؟ همین که گوشه های تصویر یکم سفیدتره و تو خیلی از تلوزیون های LCD هست این مشکل . باید اتاق تاریک باشه و داخل صحنه های تاریک مشخص میشه .
View attachment 163342
----
واقعا تو خرید TV موندم خودم . با اینکه Oled کیفیت تصویرش عالیه و تو اتاق تاریک هم خیلی خوبه و مثلا همین Backlight Bleed رو کلا نداره توش ولی خب یکی دوتا مشکل اساسی هم داره آدم نمیدونه چیکار کنه . این Agressive Brightness نمیدونم چیچی قضیش چیه میگن هی فرت و فرت نور صفحه رو کم میکنه که رو تلوزیون فشار نیاد . اه ... نشد یه چیز پرفکت درست کنن آدم با خیال راحت بخره .
دست عزیزبعضی ها از اولد ها یک چیزی شنیدن اصلا نمیدونن چه زمانی این اتفاق میفته!!!!من اتاقم تاریکه تاریکه..خیلی سعی کردم متوجه این ABL بشم ولی نشدم..البته به نظرم اینقدر نورش زیاد هست(بازم تکرار میکنم اتاقم تاریکه) که من خودم سعی میکنم همیشه اولد لایت بیارم رو 80 چون واقعا چشم اذیت میکنه و بعد از 3 ساعت متوجه کم شدن روشنایی نشدم. شایدم اینقدر محو کیفیت و درخشندگی و زیبایی رنگ ها و سایه ها میشم که این مورد به چشم نمیاد.
منم برا اتاق تاریک میخوام و کلا باید نور و این چیزا رو کم کنم رو TV که چشم اذیت نکنه . اگر واقعا تو این 2-3 ساعت چیزی معلوم نمیشه عالیه . چون فقط دو تا قضیه نگران کننده داره یکی اون Burn in ـه که خب من راحت حتی نیم ساعت یک بار میتونم Manual رفرش کنم ( کلا بیشتر از 2 ساعت بازی نمیتونم بکنم نه وقتش رو دارم نه حوصلم میشه ) و یکی هم همین ABR هست که اگه میگید با نور کم زیاد چیزی معلوم نمیشه عالیه . فکر کنم صبر کنم CX ـه 48 بیاد و بخرم بهتر از QR 70 باشه .من اتاقم تاریکه تاریکه..خیلی سعی کردم متوجه این ABL بشم ولی نشدم..البته به نظرم اینقدر نورش زیاد هست(بازم تکرار میکنم اتاقم تاریکه) که من خودم سعی میکنم همیشه اولد لایت بیارم رو 80 چون واقعا چشم اذیت میکنه و بعد از 3 ساعت متوجه کم شدن روشنایی نشدم. شایدم اینقدر محو کیفیت و درخشندگی و زیبایی رنگ ها و سایه ها میشم که این مورد به چشم نمیاد.
منم برا اتاق تاریک میخوام و کلا باید نور و این چیزا رو کم کنم رو TV که چشم اذیت نکنه . اگر واقعا تو این 2-3 ساعت چیزی معلوم نمیشه عالیه . چون فقط دو تا قضیه نگران کننده داره یکی اون Burn in ـه که خب من راحت حتی نیم ساعت یک بار میتونم Manual رفرش کنم ( کلا بیشتر از 2 ساعت بازی نمیتونم بکنم نه وقتش رو دارم نه حوصلم میشه ) و یکی هم همین ABR هست که اگه میگید با نور کم زیاد چیزی معلوم نمیشه عالیه . فکر کنم صبر کنم CX ـه 48 بیاد و بخرم بهتر از QR 70 باشه .
واسه بعضی موارد مثل لپتاپ و کارت گرافیک ارزون تر درمیاد یا مانیتور که اصلا داخل موجود نیستخرید از سایت های واسطه با این شرایطشون کار اشتباهی هست یک نمونه اش رو براتون میزارم ...قیمت تقریبا دو برابر براتون تموم میشه
البته بماند که خیلی از اینا جنس رو از دبی میخرن و به اسم خرید از آمازون آمریکا تحویل میدن
View attachment 162887
من خودم بعد از کلی تحقیق q70r خریدم واقعا از خریدم راضیمدوستانی که Q70 R رو خریدن Backlight Bleed ـش در چه حده ؟ همین که گوشه های تصویر یکم سفیدتره و تو خیلی از تلوزیون های LCD هست این مشکل . باید اتاق تاریک باشه و داخل صحنه های تاریک مشخص میشه .
View attachment 163342
----
به صرفه ترینش همین Q70R هست ولی اگر در کنارش یک آندرویید تی وی قوی هم می خواید که حداقل برای من بسیار کاربردی بود سونی 950G هم هستسلام دوستان
من یه tv برای بازی ، فیلم و فوتبال میخوام
برای بازی های مولتی و ... مانیتور دارم فقط برای بازی های داستانی و فیفا لازمش دارم و دیدن فیلم برا همین فکر میکنم زیاد RT و RR برام مهم نیست
برای ps4 معمولی و در اینده ps5 میخوام
باید در ارتفاع بالا و تقریبا بالای مانیتور نصب بشه از هدفون استفاده میکنم و صدا زیاد مهم نیست برام
با بودجه ای که دارم به موارد زیر برخوردم
TU8000 55 RT:17.8 ILAG:9.7 RR:60 14.500
RU7170 55 RT:19.5 ILAG:10.9 RR:60 14.000
یه مدل GPLUS 55KU722S هم هست که اطلاعاتی ازش پیدا نکردم به قیمت 9 میلیون
با خوندم صفحات قبل مدل Q70R هم نظرم رو جلب کرد و اگه خیلی فشار بیارم به خودم شاید بتونم بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید و اگر مدل دیگه ای مناسب هست رو معرفی کنید
سلام میشه ازش بپرسی از کجا و با چه قیمتی گرفته؟نقل این سیستم عامل تلویزیون یچیزی بگم
تقریباً یک ماهی میشه که X950G گرفتم
چندروز پیش دوستم sm9000 گرفت
کاری به چیزای دیگه ندارم که درکل اونم خوب بود ولی من تلویزیون خودمو بشدت بیشتر دوست دارم
اونم به یک دلیل:اندروید تی وی
من فکر میکردم سیستم عامل توی تلویزیون خیلی مهم نباشه تا وقتی که اندروید تی وی گرفتم
برای من فرسنگ ها بهتر از سیستم عامل الجی بود
درکل این فاکتور سیستم عامل هم توی خریدتون جدی بگیرید
از روون بودن رابط کاربری تا نصب و استفاده از اپلیکیشن های مختلف...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk