خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
راستش یکی از آشناهامون اونجا است و خودش برام قیمت میگیره میگه جنس خییییلی زیاد هست و تا چن هفته دیگه بازار اشباع میشه خصوصا تلویزیون...قیمتا هم دل بخواهیه هر کی یه قیمت میزاره...چن بار خرید داشتم از گناوه خداروشکر مشکلی تا حالا نداشتم.. البته خرید حضوری...راستی خودش هم میگه الان اکثر جنسای بانه رو از ما میان میگیرن!

در مورد بانه یا امثال بانه چیزی که منو متعجب میکنه چرا هیچکدوم مانیتور نمیارند؟علتش چی هست واقعا؟! (شاید من در جریان نیستم ولی من چند جا پرسیدم و گفتن نمیاریم )

در مورد بانه یا امثال بانه چیزی که منو متعجب میکنه چرا هیچکدوم مانیتور نمیارند؟علتش چی هست واقعا؟! (شاید من در جریان نیستم ولی من چند جا پرسیدم و گفتن نمیاریم )
قيمت بالاخاش تقاضا براي خيلي كمه قيمت پايين هم نمي صرفه و تو بازار هست

خرید از سایت های واسطه با این شرایطشون کار اشتباهی هست یک نمونه اش رو براتون میزارم ...قیمت تقریبا دو برابر براتون تموم میشه
البته بماند که خیلی از اینا جنس رو از دبی میخرن و به اسم خرید از آمازون آمریکا تحویل میدن :D:D
Ashampoo_Snap_Sunday, August 30, 2020_12h44m33s_003_.jpg

آخرین ویرایش:
4k برای گیم، تا15

اگر 144 هرتز بخواهید قیمت ها واقعا بالاست.

برای درک بهتر این رو مشاهده بفرمایید که 60hz vs 144hz رو به نمایش میذاره. که اگر انلاین بازی میکنید مطمعنا smooth بودن تصویر واقعا یه امتیاز هست برای شما.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg
اگر 144 هرتز بخواهید قیمت ها واقعا بالاست.

برای درک بهتر این رو مشاهده بفرمایید که 60hz vs 144hz رو به نمایش میذاره. که اگر انلاین بازی میکنید مطمعنا smooth بودن تصویر واقعا یه امتیاز هست برای شما.

اقا این 144 هرتز و 240 هرتز واسه کسی هست که با موس 8000dpi میشینه کانتر 200 فریم میزنه. اونجا تفاوتو نشون میده
کنسول همون 60 هرتز کافیه نسل بعدم شاید یکی دوتا بازی 120 هرتز بیاد

• Like
Reactions: Scαrface
اقا این 144 هرتز و 240 هرتز واسه کسی هست که با موس 8000dpi میشینه کانتر 200 فریم میزنه. اونجا تفاوتو نشون میده
۸۰۰۰ دی پی آی از کجا درآوردی انصافاً؟ :دی
عده کمی در گیمرا تهش رو ۱۲۵۰ پلی بدن عملا بالاتر که تعطیله
اکثرا روی ۴۰۰ یا ۸۰۰
برای کنسول بنظرم انتخاب مناسب تی وی هست

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• Like
اخه x900h سونی hdmi 2.1 داره ... از لحاظ کیفیت تصویر و‌ اینا نمیدونم کدوم بهتره ولی
درسته شما دارید مدل ۲۰۲۰ سونی رو با مدل ۲۰۱۹ سامسونگ مقایسه میکنی
در واقع اگه تحریم نبود رقیب x900h سونی مدل Q80T سامسونگ
اگه hdmi 2.1 که خیلی هم واجب نیست در نظر نگیری q70 از همه لحاظ بهتره و قیمت فکر کنم ۳ تا ۴ میلیون مناسب تره

:|
حالا کدوم پلیری با dpi 8000 پلی میده ؟!!

عملا اگه بخواد رو همون 60 هرتز مانور بده با 60 فرم خب اینجا میشه بفرمایید معنی نسل بعد چی هست؟

:|
حالا کدوم پلیری با dpi 8000 پلی میده ؟!!

عملا اگه بخواد رو همون 60 هرتز مانور بده با 60 فرم خب اینجا میشه بفرمایید معنی نسل بعد چی هست؟
حالا یه چیزی پروندم شما جدی نگیر
نسل بعد 4k هست و بازیا هم 30 فریم و 60 فریم

• Like
مانیتور قطعا برای یک گیمر حرفه ای که روزی چندین ساعت گیم میزنه مخصوصا بازی های آنلاین از هر لحاظ بهتره
من چون تجربه استفاده از هر دو رو داشتم شما روی مانیتور خیلی مسلط تر به بازی هستی و مخصوصا اگر یک کامپیتور مخصوص گیمینگ استفاده کنی لذت واقعی گیم چند برابر میشه و دقیقتر بگم محو بازی میشید

مثلا لذتی که شما موقع بازی کردن کال آف دیوتی با موس و کیبورد روی مانیتور حرفه ای و سیستم دسکتاپ میبری اصلا قابل قیاس با کنسول با قدرت محدود و دسته با قدرت مانور محدود نیست
همونطور که وقتی یک بازی شبیه ساز رانندگی و با فرمون بازی میکنی قابل قیاس با دسته ی یک کنسول نیست

خود من اگر رفتم سمت تلویزیون چون علاوه بر گیم بحث استفاده به عنوان تلویزیونش هم مطرح بود ولی اگر کاربردتون فقط گیمینگ هست اونم به طور حرفه ای و آنلاین یک مانیتور 4k خوب بردارید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or