خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
نرم افزار سرچ کنی کرکیشو پیدا میکنی
داخل خود تنظیمات COUNTRY گذاشتم رو UK دستیارش فعال شد خیلی جالبه و کلی کار انجام میده این هم منوشه
View attachment 155062
کیبرد فارسی هم داره
View attachment 155061
ایولا درجه یک?
من دیشب خیلی گشتم برای اون نرم افزار ریموت ولی کار نکردن پیغام ارور میدادن که از خود گوگل پلی نصب کنم. امکانش هست همون نسخه کرکی خودتون رو اینجا پست کنین؟ یا بگین از کجا گرفتینش؟

متاسفانه سلام بابا و بانه سرویس و دیجی بانه و بقیه سایت های معتبر دیگه فروش ندارن و موجودیشون رو صفر کردن

البته حق هم دارن تلویزیونی رو که میفروشن بخاطر افزایش قیمت دلار باید کلی ضرر بدن و پول روش بزارن تا بتونن همون کالا رو جایگزین کنن و براشون دیگه نمی صرفه . خرید هم که دیگه با این قیمت ها کسی سمتش نمیره

بزودی اینجا باید بین انتخاب برند های چینی و ایرانی بحث کنیم

آخرین ویرایش:
ایولا درجه یک?
من دیشب خیلی گشتم برای اون نرم افزار ریموت ولی کار نکردن پیغام ارور میدادن که از خود گوگل پلی نصب کنم. امکانش هست همون نسخه کرکی خودتون رو اینجا پست کنین؟ یا بگین از کجا گرفتینش؟
عرض کردم من از یه روش دیگه رفتم یه دانگل IR داشتم البته خودتونم میتونید بسازید و یه فایل صوتی که اون میاد میبردش تو service mode حالا اگر میخواید براتون اون فایل بفرستم ولی اون روی گوشی شما که built in ماژول IR داره کار نمیکنه.اون روشی که من رفتم باید اینفرارد اکسترنال باشه و به خروجی صداتون وصل بشه،
ولی این برنامه ای که براتون فرستادم همه فروم ها از این استفاده کرده بودن و جواب گرفته بودن فقط با سنسور داخلی دستگاه کار میکنه من یه جستجو کردم چند تا دیدم کرکیشو که شما میگید کار نمیکنه.
حالا 3 تا راه داره یا کنترل Universal بگیرید، یا یه دانگل بخرید(بسازید) یا این برنامه رو بخرید(کرک شدشو پیدا کنید).
به نظرم ارزون ترین روش همون دانگل هست

• Like
Reactions: saeed_sg
عرض کردم من از یه روش دیگه رفتم یه دانگل IR داشتم البته خودتونم میتونید بسازید و یه فایل صوتی که اون میاد میبردش تو service mode حالا اگر میخواید براتون اون فایل بفرستم ولی اون روی گوشی شما که built in ماژول IR داره کار نمیکنه.اون روشی که من رفتم باید اینفرارد اکسترنال باشه و به خروجی صداتون وصل بشه،
ولی این برنامه ای که براتون فرستادم همه فروم ها از این استفاده کرده بودن و جواب گرفته بودن فقط با سنسور داخلی دستگاه کار میکنه من یه جستجو کردم چند تا دیدم کرکیشو که شما میگید کار نمیکنه.
حالا 3 تا راه داره یا کنترل Universal بگیرید، یا یه دانگل بخرید(بسازید) یا این برنامه رو بخرید(کرک شدشو پیدا کنید).
به نظرم ارزون ترین روش همون دانگل هست
حوب من این نرم افزار رو نصب کردم و اوکی شد. Myremocon از خود play store و lg Service Remote رو دانلود کردم. سه تا منو داره : Serv Menu , In Start و EZ Adjust کدوم رو بزنم؟ و چی رو با شما چک کنم؟

Attachments

• lgServ.jpg
    lgServ.jpg
    33.1 KB · مشاهده: 12
  • ad.jpg
    ad.jpg
    27.9 KB · مشاهده: 13
حوب من این نرم افزار رو نصب کردم و اوکی شد. Myremocon از خود play store و lg Service Remote رو دانلود کردم. سه تا منو داره : Serv Menu , In Start و EZ Adjust کدوم رو بزنم؟ و چی رو با شما چک کنم؟
ez adjust بزنید بعد برید قسمت area option کدشو ببینید

• Like
Reactions: djbit
ez adjust بزنید بعد برید قسمت area option کدشو ببینید
خوب اینم از این
Area Option: 4956
Continent Index: 92
Language & Country : JA
HW Settings: AJ JA IL

خوب منم همون کد اروپا رو بگین بزنم و اینکه Contient index هم که گفتین 0 بزارم درسته؟ فقط اینکه بعد از این که این دوتارو ست کردم تلویزیون ریست میشه؟ یا فقط باید از منو بیام بیرون؟

Attachments

• 20200719_154722.jpg
    20200719_154722.jpg
    1.5 MB · مشاهده: 14
آخرین ویرایش:
خوب اینم از این
Area Option: 4956
Continent Index: 92
Language & Country : JA
HW Settings: AJ JA IL

خوب منم همون کد اروپا رو بگین بزنم و اینکه Contient index هم که گفتین 0 بزارم درسته؟ فقط اینکه بعد از این که این دوتارو ست کردم تلویزیون ریست میشه؟ یا فقط باید از منو بیام بیرون؟
دقیقا با کد من یکیه..اگر میخواید رو همین رجین ایندکستون 0 بشه 4864 بزنید و اگر میخواید برید اروپا با ایندکس 0 کد 3072 بزنید(تا 3199 میتونید بزنید ولی من 3072 زدم)واگر امریکا میخواید 1793 سوالی بود بپرسید

• Like
دقیقا با کد من یکیه..اگر میخواید رو همین رجین ایندکستون 0 بشه 4864 بزنید و اگر میخواید برید اروپا با ایندکس 0 کد 3072 بزنید(تا 3199 میتونید بزنید ولی من 3072 زدم)واگر امریکا میخواید 1793 سوالی بود بپرسید
ممنون. فقط اینکه کد رو که می زنم بعدش چی میشه خودش اعمال مبشه؟ ریست میشه؟ یا باید تلویزیون رو یکبار هاموش و روشن کنم؟
برای دستیار صوتی هم که باید بعدش از Setting خود تلویزیون کشور رو گفتین روی UK بذارم درسته؟
الان برای من مطابق با تصویر پیوسته. میشه بگین واسه شما چیه الان؟

Broadcast Country: Digital TV
LG Service COuntry: Others

لازم نیست که قبلش اینارو تغییر بدم؟

Attachments

• 20200719_195622.jpg
    20200719_195622.jpg
    574.3 KB · مشاهده: 10
ممنون. فقط اینکه کد رو که می زنم بعدش چی میشه خودش اعمال مبشه؟ ریست میشه؟ یا باید تلویزیون رو یکبار هاموش و روشن کنم؟
برای دستیار صوتی هم که باید بعدش از Setting خود تلویزیون کشور رو گفتین روی UK بذارم درسته؟
الان برای من مطابق با تصویر پیوسته. میشه بگین واسه شما چیه الان؟
این کد میزنید یه بار اکی کنید بعد دکمه setting بزنید صفحه سرویس منو بسته میشه بعد از تو تنظیمات... initial بزنید reset factory میشه اومد بالا uk انتخاب کنید حالا همه محدودیت ها رفع شده همه گزینه ها فعاله

• Like
این کد میزنید یه بار اکی کنید بعد دکمه setting بزنید صفحه سرویس منو بسته میشه بعد از تو تنظیمات... initial بزنید reset factory میشه اومد بالا uk انتخاب کنید حالا همه محدودیت ها رفع شده همه گزینه ها فعاله

زدم و ریست کردم یه جا می پرسه که سیگنال تلویریون چی باشه. و Service Area Postcode می خواد تا رد کنه

Attachments

• 20200719_203644.jpg
    20200719_203644.jpg
    349.3 KB · مشاهده: 9
۵ تا ۵ بزن
یه مشکلی که هست اینه که با این کد وقتی کانالهای دیجیتال رو سرچ می کنی اون کانالهایی که با کدک HVEC پخش میشن فقط صدا دارن و تصویر ندارن.اینو متوجه شده بودی؟ به نظرت چیکارش کنیم؟
شما واسه فعال سازی دستیار صوتی با اکانت LG لاگ این کردی؟ و اینکه از چیزشکن استفاده می کنی الان برای TV؟

یه مشکلی که هست اینه که با این کد وقتی کانالهای دیجیتال رو سرچ می کنی اون کانالهایی که با کدک HVEC پخش میشن فقط صدا دارن و تصویر ندارن.اینو متوجه شده بودی؟ به نظرت چیکارش کنیم؟
شما واسه فعال سازی دستیار صوتی با اکانت LG لاگ این کردی؟ و اینکه از چیزشکن استفاده می کنی الان برای TV؟
مثلا کدوم کانال؟ اگرم باشه به ایندکس مربوطه برو تو CONTENT OPTION ببین مثلا با ایندکس 0 چیا OFF میشن و ه گزینه هایی ON
بله من رو روترم کلا VPN فعاله

مثلا کدوم کانال؟ اگرم باشه به ایندکس مربوطه برو تو CONTENT OPTION ببین مثلا با ایندکس 0 چیا OFF میشن و ه گزینه هایی ON
بله من رو روترم کلا VPN فعاله
وقتی با DTV سرچ می کنی همه کانال هایی که با کدک HEVC هم پخش میشن (مثل شبکه سه که هم SD و هم HD و هم HEVC پخش میشه) , این کدکشون فقط صدا داره واسه من.
تو لیست کانال های سرچ شده همه کانال هایی که بعد اسمشون Hevc خورده اینجورین مثلا( Tamasha HEVC) شما هم چک کن لطفا

بازار افتضاحه... واقعا استرس شدیدی داره خرید کردن... صوتی تصویری از قبل هم که داستان زیاد داشت الان که نور علی نور شده...
سونی 3 جور تو بازار هست... یکی با گارانتی بازرگانی ایران هست که دیجی کالا همین رو گذاشته و مونتاژ ایرانه و قیمتش از بقیه خیلی بیشتر...
2 نوع دیگه گناوه ای و بانه ای ساخت مالزی و مصر هستن که بیشتر با اسم گارانتی طلایی فروخته میشه که در واقع بدون گارانتی هست و یه لیبل الکیه که چند صد تومن گرونتر می فروشن به شما و در نهایت وقتی بهشون زنگ میزنی میگه به مغازه بگید!!!!
میگن ساخت مالزی از همه بهتر هست که مال من اتفاقا ساخت مالزی بود...
این رو هم بگم که انصافا کیفیت تصویر این مدل سونی از هم قیمت های ال جی و سامسونگ خیلی بهتر بود... یا مدل 9500 که با سلیقه چشمی من از تمام برندها بهتر بود بی اغراق... ولی چه کنیم بازار خرابه.
تا وقتی جنسای سالم از انبار در نیاد... نمیشه خرید کرد... سری های 2020 هم بیاد خوبه...
یکی از آشناها که کارش تو جاده مخصوص هست میگفت یک انبار بزرگ اندازه نیاز 2 سال کشور تلویزیون سامسونگ اونجا هست که نگه داشتن قیمت ها بره بالا...
همین مدل MU8990 ساخت 2018 هست. مدل NU8900 ساخت 2019. , والان بیشتر مدلهای MU رو می بینید که قطره چکانی و معیوب وارد بازار می شن....

نماینده سامسونگ طبقه همکف چارسو به من گفت الان مغازه دارها مدلهای تعمیری که سام سرویس به قیمت پایین تر می فروشه رو می خرن و وارد بازار می کنن...
شما دقت کنی سایزی که اخیرا تو ایران خیلی پر طرفدار شده 65 اینچ هست که از چهار ماه پیش مدلهای سام سرویس نایاب شد... و از وقتی دلار 24 رو رد کرد تو دیجی کالا کم کم سر و کله اشون با قیمتهای 70 میلیونی!!! پیدا شده.

یعنی برای یک تلویزیون خریدن ساده اندازه یک پایان نامه شما باید کار اطاعاتی کنی تا جنس مناسب و سالم گیرت بیاد... اینه زندگی تو جهان سوم. تازه من فقط رو سامسونگ و سونی تمرکز کردم و همون اول مارک های دیگه رو بی خیال شدم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or