mojt9090
کاربر سایت
تلویزیون چه سایزی بخریم ؟؟؟؟!
قانون نانوشته : هر چه سایز تلویزیون بزرگتر = لذت بیشتر
نمیشه اینطوری گفتتلویزیون چه سایزی بخریم ؟؟؟؟!
بسته به نوع کانتنی که استفاده میکنید داره. برای فیلم هر چقدر بزرگ تر بهتر. برای بازی های fps سایز باید مناسب باشه که روی تمام تصویر تسلط داشته باشین. برای بازی های ریسینگ هم میشه سایز بزرگ تر استفاده کرد.نمیشه اینطوری گفت
من خودم اگه بیشتر از 55 اینچ باشه راحت نیستم باهاش نمیشه رو تصویر تمرکز کرد
سلام
دوستان نمیدونید چرا هیچ فیلم و سریالی کیفیتش در حد این کلیپ های تبلیغاتی کوتاه 4k که توی یوتیوبه،نیست!؟
یعنی اگه بخوان فیلماشونو در اون حد کیفیت بسازن خیلی هزینه میبره براشون؟
یا جریان چیز دیگس؟
قطعا b9 به دلیل پشتیبانی از HDMI 2.1 برای آینده و نسل بعد هم جواب میده.دوستان بین LG B9 و SAMSUNG Q80 کدوم ارزش خرید بالاتری داره ؟ (مخصوصا گیم )
مبارکه cx .واقعا یه هیولاییه واسه خودش.از ایران خرید کردی ؟قیمت چند؟و چند اینچ بودش؟قطعا b9 به دلیل پشتیبانی از HDMI 2.1 برای آینده و نسل بعد هم جواب میده.
سامسونگ هم خوبه اما کلا oled در یک لول دیگه ای قرار میگیره و قطعا گزینه بهتریه. من خودم چند هفته ای تحقیق کردم و CX خریدم و واقعا هم از خرید خودم راضی هستم، اما b9 هم تفاوت زیادی با cx نداره و همچنان مدل فوق العاده ای محسوب میشه.
این ویدیو هم به خوبی ویژگی های oled نسبت qled نشون میده:
ممنون.مبارکه cx .واقعا یه هیولاییه واسه خودش.از ایران خرید کردی ؟قیمت چند؟و چند اینچ بودش؟
من خیلی دارم در موردش تحقیق میکنم که اگه شد بگیرم.خودم c7 دارم ولی 2.1 پشتیبانی نمیکنه
ممنون . تنها دلیلی که شاید میترسیدم از OLED استفاده کنم burn-in صفحه های OLED بود ولی با توجه به حرف شما و این ویدئویی که فرستادید قطعا b9 انتخابم شد.قطعا b9 به دلیل پشتیبانی از HDMI 2.1 برای آینده و نسل بعد هم جواب میده.
سامسونگ هم خوبه اما کلا oled در یک لول دیگه ای قرار میگیره و قطعا گزینه بهتریه. من خودم چند هفته ای تحقیق کردم و CX خریدم و واقعا هم از خرید خودم راضی هستم، اما b9 هم تفاوت زیادی با cx نداره و همچنان مدل فوق العاده ای محسوب میشه.
این ویدیو هم به خوبی ویژگی های oled نسبت qled نشون میده:
مشکل برن این نداشته باشه علیرضاممنون . تنها دلیلی که شاید میترسیدم از OLED استفاده کنم burn-in صفحه های OLED بود ولی با توجه به حرف شما و این ویدئویی که فرستادید قطعا b9 انتخابم شد.
CX فوقالعادست یکی از دوستان بالاتر هم اشاره کرد پیگیر شدم و واقعا میشه گفت حرف نداشت , ولی باتوجه به این که شما هم درجریان وضعیت بازار ایران هستید TV های این رده بسختی گیر میاد و بشدت هم گرون هستند همین B9 به سختی با قیمت کمی معقول تونستم پیدا کنم ! به هر حال ممنون از راهنماییتون انتخاب شد همون B9 .
کلا این مسئله برام تبدیل به فوبیا شده گفتم برم سمت QLED ولی همینطور که دوستان گفتن فاکتورهای مهمتری که هست باعث میشه همون OLED انتخاب کنممشکل برن این نداشته باشه علیرضا
@mohsen2019 قبلا همین مدل هارو داشت فروخت توی آنلاین مخصوصا فیفا بخاطر اون hud ثابت اذیت میکنه حالا باز بیشتر تحقیق کنکلا این مسئله برام تبدیل به فوبیا شده گفتم برم سمت QLED ولی همینطور که دوستان گفتن فاکتورهای مهمتری که هست باعث میشه همون OLED انتخاب کنم
سلام خوبی.من b7 داشتم فروختم c9گرفتم.بازم میگم برای کسی که صرفا برای گیم tv میگیره وشبو روز پای آنلاینه اولد بهدردش نمیخوره@mohsen2019 قبلا همین مدل هارو داشت فروخت توی آنلاین مخصوصا فیفا بخاطر اون hud ثابت اذیت میکنه حالا باز بیشتر تحقیق کن
این LED توی آنلاین اذیت نمیکنه، علیرضا آنلاین زیاد میزنهسلام خوبی.من b7 داشتم فروختم c9گرفتم
منظورت از اذیت کردن چیه؟؟متوجه نشدماین LED توی آنلاین اذیت نمیکنه، علیرضا آنلاین زیاد میزنه