خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

الآن که رفتم دیدم... توی سایز 46 هم تولید میشه... که همون 4 تومنی که شما میگی قیمتشه...! و سایز 55 اینچش ۷ میلیون ۴۰۰ چوخ پولشه! که واقعا نجومیه!!!!

پس خیلی تفاوت بین قیمت 46 و 55 هست ! فقط میخوام بدونم ارزش داره 4 تومن بدیم به این tv ؟ یا صبر کنیم ؟

حق با حمیده...!

هادی جون فکر کردی چقدر تفاوت میکنه آخه؟ میگم که... نهایتا ۶ تا ۷ ماه دیگه ۲۰۰ تومن ارزونتر شه... دیگه بیشتر از این پایین نمیاد... می خوای بخری از همین الان بخر و از همین لحظه لذت ببر...!

از خرید تلوزیون پشیمون نخواهی شد...! من باشم این پولو میدم...!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

به هر حال بابام رو یه جورایی راضی کردم :دی یعنی همون موقع که tv رو دید خودش کف کرده بود :دی

اگه خدا بخواد در آینده نزدیک میخریم :) با این fifa بزنی چه فازی میده ! :دی

پیشاپیش مبارک کاکو... فقط خداییش روت میشه رو این TV فیفا بازی کنی؟
داداش Crysis 2 رو بزن و حال کن... البته 3D نه ها... همون 2D ... ببین چه قیامتیه...!

پیشاپیش مبارک کاکو... فقط خداییش روت میشه رو این TV فیفا بازی کنی؟
داداش Crysis 2 رو بزن و حال کن... البته 3D نه ها... همون 2D ... ببین چه قیامتیه...!

اون که جای خود دارد :دی ولی فیفا از جمله بازی هایه که میزان وقتی که معمولا براش گذاشته میشه بیشتر از بقیه بازیاس ...

ولی اگه گرفتیم تنها چیزی که میخوام ببینم god of war ه جدید تو این tv ه :دی

فک کنم 2-3 بار سکته رو زدم :دی

این تخصص علی رضا جان هستش... بذار بیاد کمکت می کنه

سلام آقا عرفان عزیز:-*

تخصص چیه؟؟؟؟:d ما شاگرد شما هستیم و فقط پیش شما و حمید آقا درس پس میدیمl-)

من از همون مغازه ای که 24 اینچش رو خریدم همین 22 اینچ رو هم دیدم و خیلی خوب بود مثل همین 24 اینچه بود

می تونی کیفیتش رو توی آلبوم عکسم ببینی ؛ من که واقعا به انتخاب خودم افتخار می کنم

و مطمئن باش که اگر بازهم بخواهم انتخاب کنم همین رو بر می دارم

روی عکس کلیک کن

جایگاه سفر به گیم و اینترنت

راستی دیدی گفتم 55 اینچ مدل 2012 سامسونگ بین 7 تا 8 میلیونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|

این تلفنت درست نشد؟؟؟؟؟:|

داداش اگه اینو برداری که خدای تلوزیونه... واقعا میگم خدای تلوزیون... تصویر بسیار با کیفیت و عجیب غریبی داره... من که عجیب تو کف این تلوزیونم... یعنی اولین پولی که بیاد دستم این تلوزیون رو خریداری میکنم...! واقعا یه پدیده هست...!

امکانات بی نظیری داره... همچنین از Dual core CPU بهره می بره...! طراحی هم که بسیار زیبا... کنتراست تصویر چشم نواز... کلا ۱ وضعیه... عاشقشم عجیییییب!!!

خدا ۱ پولی بهم بده حتما اینو می خرم... بهترین تلوزیون توی بازار... من که به شخصه خیلی مجذوبش شدم...!

اگه می تونی مخ بابا رو بزن و معطلش نکن...

الان این چنده تو بازار؟ اگر میشه قیمتش رو برای هر اندازه ی مختلف بگین ممنون میشم چون میخوام بخرم (شاید)

داداش تا اونجایی که من اطلاع دارم... این تلوزیون توی سایز 46 تولید نمیشه... فکر کنم اونی که دیدی 55 بوده... اصلا این تلوزیون خدای تلوزیونهای بازار هستش... در یک کلام محشره...
والا اگه بخواد ارزونتر شه نهایتا ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن... چون این جایگزین سری ۸۰۰۰ از سری D سامسونگ شده... که اونم همین قیمتو داشت از اول تا آخرش... اما تو ۲ سالی که توی بازار بود ۲۰۰ تومن فقط افت داشت...!

الآن که رفتم دیدم... توی سایز 46 هم تولید میشه... که همون 4 تومنی که شما میگی قیمتشه...! و سایز 55 اینچش ۷ میلیون ۴۰۰ چوخ پولشه! که واقعا نجومیه!!!!
توی سایز 46 یه مدت خیلی کمی تولید میشن و بعد فقط 55 ازشون تولید میشه دلیلش و من درست متوجه نمیشم سامسونگ چرا این کار و می کنه.
.
واقعا عجیب تلویزیون محشریه!!!
من این سری رو دارم.
UA55D8000YM - شرح کلی | SAMSUNG
تفاوتی با اون داره تنها توی حسگر هستش که با دست هم میشه کنترل کرد..
و گرنه توی بعضی قسمت ها حتی صدا این بهتر هستش.
.
در کل جفتشون یه چیزن!
.
حجز تو جزئیات....
کسی این مدل رو نداره بهم بگه!!!
آپدیت ال ای دیش از 17 توی اوتو آپدیت شده 18؟
یا نه!!!
.
.
.
.
تنها چیزی که میشه گفت بازی کردن هر بازی با هر کنسولی توی این ال ای دی ها...
یه چیز به خصوص رو نمایش میده!!!
.
دوستان توی بازار هم 46 الصلا نیست کسی می دونه بازم چرا حتی از سری جدید دی؟!

عرفان جان بین 6960و 6920 چه تفاوتهایی هست؟خیلی باهم فرق می کنن؟

داداش بیشتر تفاوت ها بین امکانات جانبی هست... مثلا 6960 وای فای درونی داره DLNA داره... Web browser داره... و از همه مهمتر کنتراست تصویرش بالاتره...!
بعد مثلا تبدیل 2D به 3D داره... که همه ی اینا 6920 نداره... اما دقیقا نمی دونم DLNA نداشته باشه یا نه...! شاید 6920 DLNA داشته باشه...!

من خودم تقریبا 3 سال پیش برای ps3 یه سامسونگ سری 6 . 32 اینچ گرفتم خیلی ازش راضیم کیفیتش از خیلی از این led ها بالاتره !!!
ولی الان می خوام عوضش کنم دیگه برای من جواب نمیده !! می خوام یه led بزرگتر از 32 بگیرم به نظرتون چی بگیرم . بیشتر از 4 میلیون هم نمی تونم هزینه کنم ؟؟

بمیرم واسه سامسونگ . کلهم قراره منقرض شه . :دی چه طرفداری

تنها جلوه متمایزی که این مدل با مدلای دیگه داره اون پایه ظریف و خوشگلشه که شاه کار شده .
فقط حیف نمیشه از امکاناتش به طور کامل استفاده کرد . چون این تلوزیون مکالمه تصویری داره . اس ام اس هم داره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or