4th
کاربر سایت
باورم که میشه . چون تو ایران زندگی میکنمباورت میشه گفت 4 تومن ؟؟؟؟!! الان مشکل کار کجاست ؟ نمیدونم 46 بود یا 55 ...
حتما 46 بوده ولی مگه تو ایران 46 اومده؟
باورم که میشه . چون تو ایران زندگی میکنمباورت میشه گفت 4 تومن ؟؟؟؟!! الان مشکل کار کجاست ؟ نمیدونم 46 بود یا 55 ...
باورم که میشه . چون تو ایران زندگی میکنم
حتما 46 بوده ولی مگه تو ایران 46 اومده؟
چطور تو ایران چیزی که انتظارش رو داری بیشتر از 5 تومن باشه ارزون تر میشه ؟ تا اونجایی که میدونیم معمولا گرونتر میشه
نمیدونم والا تا دیدم محو کیفیت و زیبایی شدم
فعلا نمیخوام بروز بدم ولی جدیدا یه لینک فروش پیدا کردم که قیمت تما م اجناسش یه صفر کم داره . کلا یجورای بو میده .
یک هفتس که درگیرشم ببینم موضوع چیه.
مثلا تلوزیون 5 میلونی رو زده 500 هزار تومن. حالا تو بگو انتظار نداری.
منتظرم ببینم پرهام شاکی میشه از مانیتورش یا نه .
شاید مام در شرف خرید شدیم
اگه زحمتی نیست بهش بگو اگه یه موقع خدایی نکرده مشکلی پیدا کرد یا خدا رو شکر یه چیزی اضافی هم داشت بهت بگه بیای اینجا اعلام کنی ... :dامروز میره میگیره:d
عرفان جان ممنون بابت راهنماهیهات ولی دلیلت برای اینکه میگی سامسونگ بهتره از سونیه چیه؟داداش کلا تلوزیونهای سامسونگ بهتر از سونی هستن... 6920 بهتر از ex520 و 6960 بهتر از NX720 ... کلا 6960 جزء جزء بهترین LED های بازار هستش... و امکانات زیادی هم داره...
اگه بتونی از سری D6960 برداری که هنوز بهتر از این مدل 6960سی هست که در نظر داری
و این نکته رو اضافه کنم که تلوزیونهای Sony پسوند MKV رو اجرا نمی کنن... و این از فحش واسه من بدتره
چون 85 درصد Music video های HD و فیلمهای HD همگی MKV هستند...!
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
عرفان جان ممنون بابت راهنماهیهات ولی دلیلت برای اینکه میگی سامسونگ بهتره از سونیه چیه؟
شما جفتشو داشتی یا داری؟
عرفان جان ممنون بابت راهنماهیهات ولی دلیلت برای اینکه میگی سامسونگ بهتره از سونیه چیه؟
شما جفتشو داشتی یا داری؟
دوستان امروز داشتم بیرون tv ها رو نگاه میکردم که یهو چشمم به این خورد فَکم افتاد
فقط خواستم بدونم اگه بابام رو راضی کنم اینو بگیریم ارزش داره انقدر پول بدیم ؟ یعنی بهتر نیس یکم صبر کنم شاید ارزونتر شد ؟
UA46ES8000R
قربونت داداش... خواهش میشه...
ولی دلیلی که دارم کیفیت کلی سامسونگ هستش... شما خودت هر ۲ رو ببینی متوجه میشی من چی میگم... تصویری که LED های سامسونگ بهت میده بسیار چشم نواز تر از LED های سونی هستش... البته تا خودت نبینی ممکنه به باور نرسی... دلیل من همینه! و اینکه کلا سونی MKV رو هوتوتو کرده!
من با تصویر سامسونگ خیلی بیشتر لذت می برم...!
راستی یادم رفت بگم...من حقیقتا Sony NX720 رو نداشتم... اما Samsung 46D6960 رو دارم دادا...
استاد من حمید جان NX720 رو داره...! ببین نظر استاد چیه...
مشکل اینجاست که این مدل موجود نیست ! نمیدونم از کجا پیدا کنم PX23720 Plus
آره دیدم اما شک داشتم.
27 واسه مانیتور زیاده نهایت 23 یا 24 خوبــه .
داداش اگه اینو برداری که خدای تلوزیونه... واقعا میگم خدای تلوزیون... تصویر بسیار با کیفیت و عجیب غریبی داره... من که عجیب تو کف این تلوزیونم... یعنی اولین پولی که بیاد دستم این تلوزیون رو خریداری میکنم...! واقعا یه پدیده هست...!
امکانات بی نظیری داره... همچنین از Dual core CPU بهره می بره...! طراحی هم که بسیار زیبا... کنتراست تصویر چشم نواز... کلا ۱ وضعیه... عاشقشم عجیییییب!!!
خدا ۱ پولی بهم بده حتما اینو می خرم... بهترین تلوزیون توی بازار... من که به شخصه خیلی مجذوبش شدم...!
اگه می تونی مخ بابا رو بزن و معطلش نکن...
هیچ وقت نشده بود انقدر مجذوب کیفیت یه tv بشم ! فقط میخواستم بشینم داخل مغازه نگاش کنم میخواستم بدونم صبر کنم ارزونتر میشه یا نه ؟ 4 تومن میفروخت ... نمیدونم 46 اینچ بود یا 55 ...
عرفان جان از تلویزیونت راضی هستی؟
6960 رو دیگه بخرمش؟راستی قیمتش چنده؟