خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

این که گارانتی زیاد نمیشه روش حساب کرد درست اما طبق گفته آقای مطهری اگر گارانتی نباشه وقتی خراب بشه شما چطوری میخوای قطعه را گیر بیاری ؟ وقتی خود مادیران هم نده چکار می کنید ؟
جواب این سوال هم تو یه جمله خلاصه میکنم.
اگه قطعه ای بیرون پیدا نشه مطمئن باشید تو مادیران هم نیست.
پ.ن: طبق گفته خدمات مادیران به من.
" فک میکنی مانیتور چندتا قطعه داره؟
من : کیس یا بدنه - نمایشگر - آداپتور - و یه سری خورده
مادیران : اصلیترین قطعه که امکان خراب شدنش وجود داره همون نمایشگره که اگه خراب بشه مبلغ تعمیری برابر قیمت خود مانیتور میشه.

خب با این حساب من میگم گارانتی یا بدون گارانتی تو جنس مانیتور ، تلوزیون و یا هر جنس دیگه ای که قطعه اصلیشون مساوی با کل اون میشه هیچ مفهومی پیدا نمیکنه.

من هدفم اینه که متوجه بشید.

جواب این سوال هم تو یه جمله خلاصه میکنم.
اگه قطعه ای بیرون پیدا نشه مطمئن باشید تو مادیران هم نیست.
پ.ن: طبق گفته خدمات مادیران به من.
" فک میکنی مانیتور چندتا قطعه داره؟
من : کیس یا بدنه - نمایشگر - آداپتور - و یه سری خورده
مادیران : اصلیترین قطعه که امکان خراب شدنش وجود داره همون نمایشگره که اگه خراب بشه مبلغ تعمیری برابر قیمت خود مانیتور میشه.

خب با این حساب من میگم گارانتی یا بدون گارانتی تو جنس مانیتور ، تلوزیون و یا هر جنس دیگه ای که قطعه اصلیشون مساوی با کل اون میشه هیچ مفهومی پیدا نمیکنه.

من هدفم اینه که متوجه بشید.

بله با حرف شما کاملا موافقم اما شما فکر کنید یک محصولی گارانتی تعویض داشته باشه که مادیران نداره اگر تا یک ماه دستگاه خراب بشه دستگاه تعویض میشه اما بدون گارانتی نه.

اما شما ممکن هست قسمتی از دستگاهتون خراب بشه که با مثلا 50 هزار تومان هزینه تعمیر بشه توسط مادیران اما ممکن هست همون قطعه بیرون تعمیر نکنند و مجبور بشید دوباره پول یک دستگاه نو را بدهید.

در هر صورت به نظر من حتی اگر با گارانتی (معتبر) یا بدون گارانتی با هم تفاوت زیادی نداشته باشند باز هم با گارانتی به صرفه تر هست چون ریسک را از بین می برد.

البته به نظر من این برای دستگاهی هست که گارانتی رسمی داره ولی مثلا IPAD که گارانتی رسمی نداره به نظر من ارزش نداره با گارانتی تهیه بشه

بله با حرف شما کاملا موافقم اما شما فکر کنید یک محصولی گارانتی تعویض داشته باشه که مادیران نداره اگر تا یک ماه دستگاه خراب بشه دستگاه تعویض میشه اما بدون گارانتی نه.

اما شما ممکن هست قسمتی از دستگاهتون خراب بشه که با مثلا 50 هزار تومان هزینه تعمیر بشه توسط مادیران اما ممکن هست همون قطعه بیرون تعمیر نکنند و مجبور بشید دوباره پول یک دستگاه نو را بدهید.

در هر صورت به نظر من حتی اگر با گارانتی (معتبر) یا بدون گارانتی با هم تفاوت زیادی نداشته باشند باز هم با گارانتی به صرفه تر هست چون ریسک را از بین می برد.

البته به نظر من این برای دستگاهی هست که گارانتی رسمی داره ولی مثلا IPAD که گارانتی رسمی نداره به نظر من ارزش نداره با گارانتی تهیه بشه
خب اینم حرفیه . موافقم . منم نگفتم با گارانتی نگیرید فقط گفتم از مرکزش تهیه کنید نه از شعبه هاش . موقع خرابی هم خودتون یه سر به مرکزش بزنید تا جوابگو باشن نه اینکه بدین به شعبه هاش.

اگه از لحاظ قیمت تفاوتی نداشته باشن ، من هم باشم گارانتی دار رو میگیرم.

بحث خوبی بود.

خب اینم حرفیه . موافقم . منم نگفتم با گارانتی نگیرید فقط گفتم از مرکزش تهیه کنید نه از شعبه هاش . موقع خرابی هم خودتون یه سر به مرکزش بزنید تا جوابگو باشن نه اینکه بدین به شعبه هاش.

بحث خوبی بود.

مرکز منظورتون چی هست ؟ نمایندگی رسمی ؟ یا خود مادیران ؟ خود مادیران که فروش نداره من از یکی از نمایندگی هایی که تو سایتش بود گرفتم

بحث خوبی بود.

سلام حمید آقا واقعا از بحث شما و آقا پویا استفاده و لذت بردم

در مورد خدمات مادیران من توی شیراز چند مورد رو دیدم که خیلی پیگیر بودند

یکی اینکه وقتی تماس میگیری کاملا پاسخگو هستند و وقتی هم که نیاز به خدمات رسانی باشه زود مراجعه می کنند و بدون دریافت کوچک ترین مبلغی عیب یابی می کنند

حتی یه بار برای دوستم بعد از مراجعه فهمیدند که باید بره مرکز و تعمیر یا بررسی بشه ؛ که اول یک مانیتور جایگیزین برای دوستم گذاشته بودند بعد اون رو بردند

بعدش هم دوستم میگه درست نشده بود و بجاش یک آکبند آوردند و اون جایگزین رو بردند ؛ بدون پرداخت کوچکترین مبلغی:d

البته این فعلا فقط مربوط میشه به گارانتی مادیران چون بعضی از گارانتی ها جیگر آدم رو خون می کنن مثل گارانتی سونی:|

علی رضا جان سلام... آفا خیلی جالب بود... منم واقعا لذت بردم...! واقعا فکر نمی کردم مادیران اینقدر گارانتی قوی ای باشه... کاش گارانتی سامسونگ رو گرفته بود :دی

اما من هنوز سام سرویس رو محک نزدم ببینم چقدر قوی هستش... ولی با این اوصاف شما از مادیران خوشم اومد...!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

به نظر من واسه گارانتی تا سقف 50 تومان هم بدی باز هم سود کردی.
درسته گارانتی ها معمولا الکین و وقتی میبری اونجا میگن گارانتی شامل فلان موارد میشه و شامل مورد شما نمیشه.اما وجود گارانتی خودش یه سپر اضافیه که وقتی تیری خواست روبه مانیتور بیاد سپر جلوش رو بگیره نه این که مستقیم بره وسط صفحه مانیتور :d
(آخه بگو تیر کجاست که کسی بیاد به طرف مانیتور تو شلیکش کنه :d)

سلام دوستان گلم به نظرتون بین این دو مانیتور کدوم بهتره و شما پیشنهاد می دیدsamsung px23720 xvision le-24d20

سلام

در مورد xVision آقای مطهری که تشریف آوردند راهنمایی تون می کنند ولی به نظر من سامسونگ بهتر هست

موفق باشید

دوستان با توجه به اینکه از مانیتورم اصلا راضی نیستم( lg led e2281 ) ...
میخوام یه مانیتور 19-22 اینچ بگیرم ... میخوام ارزون باشه .. ترجیحا lcd باشه ... بیشتر برا pc میخوام تا کنسول ...

مانیتور Lcd 2261 lg چطوره ؟ مورد مناسبتری هست ؟

دوستان با توجه به اینکه از مانیتورم اصلا راضی نیستم( lg led e2281 ) ...
میخوام یه مانیتور 19-22 اینچ بگیرم ... میخوام ارزون باشه .. ترجیحا lcd باشه ... بیشتر برا pc میخوام تا کنسول ...

مانیتور Lcd 2261 lg چطوره ؟ مورد مناسبتری هست ؟
مردم واسه این که مصرف برقشون بیاد پایین و چشمشون کمتر آسیب ببینه میرن سراغ LED اون وقت تو داری دنبال LCD میگردی ؟! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or