Hamed Vincent
Loyal Member
این BX2485 سامسونگ قیمتش توی چه رنجیه الان ؟
من IPS LED E2250 ال جی گرفتم. خوب هست به نظرتون ؟
این BX2485 سامسونگ قیمتش توی چه رنجیه الان ؟
سلام دوستان بنده ps3 رو وصل کردم به مانیتور benq که با کابل vga به hd وصل کردم به مانیتور و روی صفحه مانیتور زده input not supported . میشه بگید چش هست
بله سه بعدی 9800 رو دیدم و میدونم که سخ بعدی خوبی هست اما توضیحات کامل رو بالا دادم که چرا پلاسما ها کلا بهتر هستند ... . اون قضیه ی چشم درد هم که شما میگید البته شاید توی passive ها کمی بهتر باشه این قضیه توی پلاسما ها باز خیلی بهتر شده نسبت به سایر active ها . در کل اگر یه جمع بندی کلی کنیم کفه ی ترازو به سمت پلاسماست . یعنی ما نمیتونیم فقط به دلیل اینکه با passive میشه یه مقدار بیشتر 3d رو تماشا کرد از اون همه مزیت بی نظیر پلاسما ها بگذریم . در مورد اینکه پلاسما ها تصویرشون تاریک هست در مورد مدل های high end این مشکل وجود نداره . vt50 تصویر خیلی روشنی هم داره اتفاقا .
در مورد رزولیشن هم توی سایت avforums کاملا بحث کرده می تونی مطالعه کنی چون بحثش مربوط به پلاریزه کردن صفحه های passive هست و خیلی تخصصی می شه خودمم گیج می شم
بهترین Tv LED تو رنج قیمت 1400000 یا نهایتا 1500000 معرفی کنید
ممنون
با عرض پوزش ب خاطر تأخیر.... دوستان با این سایزی که شما مد نظر دارید یک تلوزیون LED خوب نمیشه خریداری کرد... اما بهترین تلوزیون LCD بازار رو میشه خرید که تصویرش چیزی کم و کسر از LED ها نداره...
46D585 سامسونگ...
واقعا عالیه...
Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
37 اینچ چی؟با عرض پوزش ب خاطر تأخیر.... دوستان با این سایزی که شما مد نظر دارید یک تلوزیون LED خوب نمیشه خریداری کرد... اما بهترین تلوزیون LCD بازار رو میشه خرید که تصویرش چیزی کم و کسر از LED ها نداره...
46D585 سامسونگ...
واقعا عالیه...
Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk