mostafa-/g
کاربر سایت
سلام این تلویزیون 22 اینچ LED XVision مدل LE-22A02 چرا کمیاب شده من میخوام بخرم هر جا میرم ندارن من مشهد هستم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
رفیق سامسونگ هم یه مدل 3D سایز 27اینچ زده نظرت راجع به اون چیه؟ مدل S27A950!!!من اینو داشتم دوست عزیز
به درد نمیخوره
برعکس تلوزیونها پسیو ال جی این مانیتور یکی از بدترین تجربه های
من بود , سه بعدیش که کلا افتضاح هست زاویه دید 3D ایش خیلی کم هست و کیفیت 2D ایش هم از اون بدتر
در کل به هیچ وجه توصیه نمیکنم
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
رفیق سامسونگ هم یه مدل 3D سایز 27اینچ زده نظرت راجع به اون چیه؟ مدل S27A950!!!
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=6260
سلام این تلویزیون 22 اینچ LED XVision مدل LE-22A02 چرا کمیاب شده من میخوام بخرم هر جا میرم ندارن من مشهد هستم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
سلام دوست عزيز من اين تلويزيون رو هفته پيش با بدبختي (هزار جا زنگ زدم) از يه نمايندگي خسته ماديران تو خ ستارخان پيدا كردم به قيمت 245000 تومان ...و الآن ps3 رو با اون بازي ميكنم. ميتونم به جرات بگم اصلا و ابدا انتظار همچين كيفيت تصويري رو ازش نداشتم...فوق العاده است .
full HD واقعي و كنتراست فوق العاده در كنار تمام پورت هاي لازم مثل USB HDMI AVI ,...ازش يه انتخاب بي نقص (نسبت به قيمت 245000 هزارتومنيش!) واسه كنسول (خصوصا PS3) ساخته .
در ضمن اين رو هم بگم كه تلويزيون اصلي خونه من كه تا هفته پيش با اون بازي ميكردم : SONY 3D LED 40EX720 هست ولي به غير از اندازه صفحه (40 اينچ و 22 اينچ!) و عدم پشتيباني 3D ، فرق محسوسي تو كيفيت تصوير با هم ندارند...اگر به فكر خريد هستيد حتي يك لحظه هم درنگ نكنيد.
با سلام من دیروز یه سامسونگ 40D6940 خریدم که میخواستم نظر دوستان رو در موردش بدونم
ممنون
ممنون از جوابتونانتخاب خوبی داشتی ؛ مبارکت باشه:d
نظر خودت در موردش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکسش رو حتما بذار
دوست عزیز یدونه 32D585 بگیر ... واعقا عالیه این LCD TV قیمتش هم حدودا باید ۶۰۰تا ۶۵۰ باشه...
موفق باشید...
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2