خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

یعنی چی توش نور میافته ؟؟؟؟

یعنی نمیشه باهاش بازی کرد و .......

کلا m81 در حد قابل قبئلی هست یا نه؟ آیا بهترین مدل 40 اینچی که برای سونی (1080p)

هستش همین m81 هستش یا نه ؟

بعدش اونهایی که این نوع رو دارن یک توضیحی بدن و بگن که بهترین full hd سامسونگ

برای ps3 کدومه؟
یه کم مثل اینکه قاطی شد :دی

M81 مدل Full HD از سامسونگه
X Series مدل Full HD از سونی هست.

ببینین، LCD ها یه خاصیت دارن که ضد بازتاب هستند. یعنی نور محیط رو صفحشون نمیفته. مثلا تو وسط ظهر، تلویزیون تو خونه اگه روبرو پنجره باشه، نور خورشید رو انعکاس نمیده.

اما سری سامسونگ M81 ، برا رسیدن به شفافیت بالا ( به گفته خودشون 1:15000 برا BlueRay )
این قابلیت رو برداشته..
من گفتم، بستگی به حساسیت شما داره.. بهتره بری تو نمایندگی سامسونگ، از نزدیک ببینی..
من یهو خورد تو ذوقم وقتی دیدم نور محیط میوفته توش ..
بهتره خودت از نزدیک بری ببینی :)

یه کم مثل اینکه قاطی شد :دی

M81 مدل Full HD از سامسونگه
X Series مدل Full HD از سونی هست.

ببینین، LCD ها یه خاصیت دارن که ضد بازتاب هستند. یعنی نور محیط رو صفحشون نمیفته. مثلا تو وسط ظهر، تلویزیون تو خونه اگه روبرو پنجره باشه، نور خورشید رو انعکاس نمیده.

اما سری سامسونگ M81 ، برا رسیدن به شفافیت بالا ( به گفته خودشون 1:15000 برا BlueRay )
این قابلیت رو برداشته..
من گفتم، بستگی به حساسیت شما داره.. بهتره بری تو نمایندگی سامسونگ، از نزدیک ببینی..
من یهو خورد تو ذوقم وقتی دیدم نور محیط میوفته توش ..
بهتره خودت از نزدیک بری ببینی :)

ولي دوست عزيز در مقابل كيفيتي كه نشون ميده قابل چشم پوشي نيست ؟ حالا ميشه يه جايي گذاشتش كه نور محيط زياد روش اثر نذاره . به نظر شما مي ارزه ( به دليل انعكاس نور ) ديدن تصاوير با شفافيت بالا رو با ديدن يك عمر تصاوير با كنتراست پايين تر و كدر تر عوض كنيم ؟

salam

ولي دوست عزيز در مقابل كيفيتي كه نشون ميده قابل چشم پوشي نيست ؟ حالا ميشه يه جايي گذاشتش كه نور محيط زياد روش اثر نذاره . به نظر شما مي ارزه ( به دليل انعكاس نور ) ديدن تصاوير با شفافيت بالا رو با ديدن يك عمر تصاوير با كنتراست پايين تر و كدر تر عوض كنيم ؟

ببخشید ، منظورم 1080p سامسونگ بود مدل (m81) .

یعنی من انشاالله گرفتم میذارم توی اتاق خودم ، نور تو اتاقم خیلی اذیت میکنه و پس باید

نتیجه گرفت که تو اتاق من به درد نمیخوره و یا اینکه باید بزارم تو سالن فکه اونجا دیگه خبری از

نور نیست و فکر کنم خوب باشه .

بعدش یعنی شفافیت این مدل خیلی توپه؟

این کنتراست چیه و پایین بودن و بالا بودنش به درد چی میخوره ؟

یک توضیح کاملی بدین تا من هم متوجه بشم :love:

منظور شما از کدرتر کدوم تلویزیون هستش؟؟

ببخشید ، منظورم 1080p سامسونگ بود مدل (m81) .

یعنی من انشاالله گرفتم میذارم توی اتاق خودم ، نور تو اتاقم خیلی اذیت میکنه و پس باید

نتیجه گرفت که تو اتاق من به درد نمیخوره و یا اینکه باید بزارم تو سالن فکه اونجا دیگه خبری از

نور نیست و فکر کنم خوب باشه .

بعدش یعنی شفافیت این مدل خیلی توپه؟

این کنتراست چیه و پایین بودن و بالا بودنش به درد چی میخوره ؟

یک توضیح کاملی بدین تا من هم متوجه بشم :love:

منظور شما از کدرتر کدوم تلویزیون هستش؟؟

دوست عزيز ، كنتراست : نسبت بين سياهترين رنگ توليد شده به سفيد ترين رنگ توليد شده در يك تصويره و هر چي بيشتر باشه بهتره چون طيف بيشتري از رنگها رو پوشش ميده ( مثلاً فاصله بين رنگ قرمز كم رنگ تا قرمز پر رنگ با سطوح بيشتري به نمايش در مياد )
آره شفافيت اين مدل نسبت به مدلهاي ديگه خيلي بهتر شده و رنگها رو خيلي شفاف تر و براق تر از مدلهاي قبلي نشون ميده و اين به خاطر استفاده از تكنولو‍ژي Super Clear Panel هستش كه در اين مدل بكار رفته
كدر تر منظورم تلويزيونهايي در همين رده مثل مدلهي قبلي سامسونگ R - S - F و مدلهاي سوني S و V هستش كه از لحاظ براقي و شفافيت در مقابل مدل M كم ميارن و يه خورده تار و كدر به نظر ميان ( البته اين نظر شخصيه )
موفق باشي

خوب من از همون اول گفتم سلیقه شخصی هست و مسایل محیطی !

شاید برا شما و دوست دیگری این مساله اصلا مهم نباشه ، و برا من و شخص دیگری مهم.

دز ضمن از این شفافیت فقط در کیفیت های در حد blueray میتونین استفاده کنین. و به هیچ وجه M81 با R81 در تصاویر یک DVD فرقی نمیکنند.
. باز هم نکته دیگه در مورد شفافیت این که هم سری V سونی هم سری R سامسونگ اونقدر شفافیت و کیفیت تصویر دارند که هر کسی رو ارضا کنند. و تنها تفاوت در پخش BD یا بازی های Full HD خواهد بود.

بازم میگم، دوستانی که قصد خرید دارند، بروند و ببینند ! شاید این مساله به چشمشون نیاد.. خوب حساسیت ها و سلیقه ها فرق دارند :دی

دوستان من امروز زنگ زدم نمایندگی سامسونگ تو شهر خودمون ( رشت )

و به مرده گفتم همین m81 40 inch رو دارین گفتش تموم کردم ، گفتم من مثلا تا 3 هفته دیگه میخوام ،

گفتش باید بیایی سفارش بدی تا برات بیارن ، گفتم قیمتش ، گفت : 2/490/000 هزار تومان .

آیا این قیمت خوبه یا نه؟ بعدش دیگه چه مدلهای سامسونگ وجو داره که full Hd و 40 اینچ باشه؟؟

اگه میشه یک توضیحی بدین .

دوستان من امروز زنگ زدم نمایندگی سامسونگ تو شهر خودمون ( رشت )

و به مرده گفتم همین m81 40 inch رو دارین گفتش تموم کردم ، گفتم من مثلا تا 3 هفته دیگه میخوام ،

گفتش باید بیایی سفارش بدی تا برات بیارن ، گفتم قیمتش ، گفت : 2/490/000 هزار تومان .

آیا این قیمت خوبه یا نه؟ بعدش دیگه چه مدلهای سامسونگ وجو داره که full Hd و 40 اینچ باشه؟؟

اگه میشه یک توضیحی بدین .

سلام!
قیمتش خوبه ؛ تو تهران هم همینه ؛ خوب ناسلامتی نمایندگی سامسونگ هستن دیگه !!

تو HDTV های سامسونگ از این مدل بهتر نمیتونی پیدا کنی!! Full HD هم که هست، برو سراغ همین !

Samsung 46" M81

:eek: ال سی دی SAMSUNG 46" M81 و سینمای خانگی SAMSUNG TQ85 :eek:

ال سی دی : 3.300.000
سینمای خانگی : 500.000
میز : 300.000

LCD46M81%20SAMSUNG-HOME.TEATERTQ85.jpg

آدرس وبلاگم : www.StarsMusic.Tk

آخرین ویرایش:
مبارکت باشه ، به قول دوستمون یک ps3 هم بگیری بذاری توپ میشه ، راستی

رسیورت استرانگ 4620ii هستش؟;) یا 4652؟

من موندم اون اسم سایته چیه ؟؟ که در عکس هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::)

راستی این سینمای خانگی چی هستش؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or