mgs4
کاربر سایت
تا یک و دویست هم میتونی گیر بیاری 32 اینجشو 1080i رو هم ساپورت میکنهالان قیمت r81 سامسونگ چقدر هست و چند اینچ هست و آیا 1080i رو ساپورت میکنه؟
تا یک و دویست هم میتونی گیر بیاری 32 اینجشو 1080i رو هم ساپورت میکنهالان قیمت r81 سامسونگ چقدر هست و چند اینچ هست و آیا 1080i رو ساپورت میکنه؟
ال سی دی SAMSUNG 46" M81 و سینمای خانگی SAMSUNG TQ85
ال سی دی : 3.300.000
سینمای خانگی : 500.000
میز : 300.000
سینما خانگی همین 5 بلندگو و 1 ساب ووفر (sub woofer ) هستش برای پخش DVD و ... و تولید صدای فراگیر (Surround ) مثل دالبی و DTS. به اختصار هم میگن 5.1
تو این عکس ، 3 بلندگو ؛ 1 ساب ؛ DVD player رو میتونید ببینید...
دو تا از بلندگوهای عقب را گذاشتم ته سالن پذیرایی
دمتون گرم يه نفر آقايي كنه جواب منم بده.سلام
من واسه يكي از دوستام كه دسترسي به سايت نداره ميخام يه سوالي بپرسم.واون اينه كه بين مونيتور 19 اينچ و20 اينچ مدل فراسو وبنكيو غير از قيمت وسايز چه تفاوت قابل ملاحضه اي وجود داره وقضيه اپ اسكيل كه دوستان ميگفتن، براي سايزاي بزرگتر پيش نمياد.وايا مدلFLD-2050w فراسو ميتونه براي 360 ,1080i رو ساپورت كنه؟براي پلي 3 چطور؟ آخه اين مانيتور هم 20 اينچه هم اسپيكر داره واگه بشه صداي 360 يا پلي 3 رو از خود مونيتور بگيري به نظر من خيلي خوب مياد.در ضمن اصلا اين مونيتورهايي كه من گفتم براي كسي كه بخاد هر دو كنسول 360 وps3 رو بهش وصل كنه خوبه يا نه؟و مدل 19 اينچ سامسونگ كه فكر كنم b940w باشه براي اين كار از اين دو مونيتور بهتره يا نه؟
قبلا از همكاريتون متشكرم
سلام
من واسه يكي از دوستام كه دسترسي به سايت نداره ميخام يه سوالي بپرسم.واون اينه كه بين مونيتور 19 اينچ و20 اينچ مدل فراسو وبنكيو غير از قيمت وسايز چه تفاوت قابل ملاحضه اي وجود داره وقضيه اپ اسكيل كه دوستان ميگفتن، براي سايزاي بزرگتر پيش نمياد.وايا مدلFLD-2050w فراسو ميتونه براي 360 ,1080i رو ساپورت كنه؟براي پلي 3 چطور؟ آخه اين مانيتور هم 20 اينچه هم اسپيكر داره واگه بشه صداي 360 يا پلي 3 رو از خود مونيتور بگيري به نظر من خيلي خوب مياد.در ضمن اصلا اين مونيتورهايي كه من گفتم براي كسي كه بخاد هر دو كنسول 360 وps3 رو بهش وصل كنه خوبه يا نه؟و مدل 19 اينچ سامسونگ كه فكر كنم b940w باشه براي اين كار از اين دو مونيتور بهتره يا نه؟
قبلا از همكاريتون متشكرم
HDCP ربطی به نمایش HD نداره بلکه فقط یه قفل هست تا کسی نتونه فیلم های بلو ری و کلا فیلم های با کیفیت HD رایت کنه و نمایش بده.این قابلیت در یکسری مانیتور ها هست و چون پلی استیشن3 این قفل رو داره اگه شما بخواین به مانیتور وصلش کنید اون مانیتور حتما باید این قابلیت رو داشته باشه اگر نه صدا دارین ولی تصویر ندارین.دوست عزیز من زیاد از مانیتورها سر در نمیارم ؛ ولی یادمه که یکی از بچه ها تو همین تاپیک ؛ به همه این سامسونگ B940w رو پیشنهاد می کرد ( نیما بود فکر کنم )
یه چیز دیگه هم بگم ؛ این که اگه مانیتور HDCP رو ساپورت کنه ؛ یعنی میتونه رزولوشن های HD رو نمایش بده ؛ و این مانیتورها مناسب 360 , PS3 هستن...
ببخشید بقیه جوابها رو نمی دونم!!! :blushing:
HDCP ربطی به نمایش HD نداره بلکه فقط یه قفل هست تا کسی نتونه فیلم های بلو ری و کلا فیلم های با کیفیت HD رایت کنه و نمایش بده.