خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

:eek: ال سی دی SAMSUNG 46" M81 و سینمای خانگی SAMSUNG TQ85 :eek:

ال سی دی : 3.300.000
سینمای خانگی : 500.000
میز : 300.000

LCD46M81%20SAMSUNG-HOME.TEATERTQ85.jpg

آدرس وبلاگم : www.StarsMusic.Tk

سلام دوست عزيز مبارك باشه . اگه ممكنه يه عكس از نزديك موقعي كه داره تصوير سينماي خانگي پخش ميكنه با رزلوشن 1080i بزار . و بگو كه با كابل كامپوننت به تي وي متصل كردي يا با اچ دي كامپوننت .

سلام دوست عزيز مبارك باشه . اگه ممكنه يه عكس از نزديك موقعي كه داره تصوير سينماي خانگي پخش ميكنه با رزلوشن 1080i بزار . و بگو كه با كابل كامپوننت به تي وي متصل كردي يا با اچ دي كامپوننت .

ممنونم . با اچ دی وصل کردم . سی دی با کیفیت اچ دی در شهر ما کمه اگه پیدا کردم چشم . در بابل ساکنم .

اینم مشخصات سیستم سینمای خانگی من . منبع :http://www.samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=2&pr_id=337&level2_id=11

HT-TQ85

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آمپلی فایر 1000 وات RMS[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]DivX, WMA, JPEG, MP3, DVD[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]5 دیسک[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]بلندگوی عقب بدون سیم (انتخابی)[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دالبی پرولاجیک[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ورودی و خروجی HDMI[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]رادیو 2 موج[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ورودی هدفون[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]USB Host (اتصال به سایر دستگاه های دیجیتالی)[/FONT]

این سینمای خانگی کدومه و برای چیه؟؟؟؟؟

سینما خانگی همین 5 بلندگو و 1 ساب ووفر (sub woofer ) هستش برای پخش DVD و ... و تولید صدای فراگیر (Surround ) مثل دالبی و DTS. به اختصار هم میگن 5.1

تو این عکس ، 3 بلندگو ؛ 1 ساب ؛ DVD player رو میتونید ببینید...

Attachments

• LCD46M81 SAMSUNG-HOME2.JPG
    LCD46M81 SAMSUNG-HOME2.JPG
    46.4 KB · مشاهده: 85
سینما خانگی همین 5 بلندگو و 1 ساب ووفر (sub woofer ) هستش برای پخش DVD و ... و تولید صدای فراگیر (Surround ) مثل دالبی و DTS. به اختصار هم میگن 5.1

تو این عکس ، 3 بلندگو ؛ 1 ساب ؛ DVD player رو میتونید ببینید...

دو تا از بلندگوهای عقب را گذاشتم ته سالن پذیرایی

دو تا از بلندگوهای عقب را گذاشتم ته سالن پذیرایی

با تشکر از شما دوست عزیز . من خودم یه سیستم سینمای خانگی سونی مدل DAV-Z820 دارم قیمتش هم تو همون مایه هایی که خودت خریدی و قصد خرید یه LCD TV هم دارم ولی بین خرید 46X200 سونی و همین مدل 46M81 سامسونگ موندم . تو چند پست قبل یکی از دوستان گفته بود برای دیدن DVD معمولی فرقی بین سری M81 با R81 نیست اگه این طوری باشه که این کنتراست 1:15000 فعلا به درد سینماهای خانگی نمیخوره .
به هر حال به نظر شما ارزش این همه هزینه کردن اون هم برای استفاده سینمای خانگی داره یا نه ؟ ضمنا کیفیت تصاویر دریافتی از آنتن تلویزیون شبکه های داخلی به چه صورتیه

سلام
من واسه يكي از دوستام كه دسترسي به سايت نداره ميخام يه سوالي بپرسم.واون اينه كه بين مونيتور 19 اينچ و20 اينچ مدل فراسو وبنكيو غير از قيمت وسايز چه تفاوت قابل ملاحضه اي وجود داره وقضيه اپ اسكيل كه دوستان ميگفتن، براي سايزاي بزرگتر پيش نمياد.وايا مدلFLD-2050w فراسو ميتونه براي 360 ,1080i رو ساپورت كنه؟براي پلي 3 چطور؟ آخه اين مانيتور هم 20 اينچه هم اسپيكر داره واگه بشه صداي 360 يا پلي 3 رو از خود مونيتور بگيري به نظر من خيلي خوب مياد.در ضمن اصلا اين مونيتورهايي كه من گفتم براي كسي كه بخاد هر دو كنسول 360 وps3 رو بهش وصل كنه خوبه يا نه؟و مدل 19 اينچ سامسونگ كه فكر كنم b940w باشه براي اين كار از اين دو مونيتور بهتره يا نه؟
قبلا از همكاريتون متشكرم

دوست عزیز: 6800gt

ببخشید همین جایی که TV رو گرفتی همونجا این سینمای خانگی رو گرفتی ؟

بعدش این صداش چند وات هستش؟/

این میز LCD مگه با خود TV نیست؟ (یعنی قیمتش جداگانه محاسبه میشه؟؟)

دوست عزیز: 6800gt

ببخشید همین جایی که TV رو گرفتی همونجا این سینمای خانگی رو گرفتی ؟

بعدش این صداش چند وات هستش؟/

این میز LCD مگه با خود TV نیست؟ (یعنی قیمتش جداگانه محاسبه میشه؟؟)

بله از نمایندگی سامسونگ در شهر خودم (بابل) تلویزیون و سینمای خانگی ومیز رو یکجا گرفتم
و صدای سینمای خانگی 1000 وات RMS

ال سی دی : 3.300.000
سینمای خانگی : 500.000
میز : 300000

واین جزییات سینمای خانگی

HT-TQ85

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آمپلی فایر 1000 وات RMS[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]DivX, WMA, JPEG, MP3, DVD[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]5 دیسک[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]بلندگوی عقب بدون سیم (انتخابی)[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دالبی پرولاجیک[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ورودی و خروجی HDMI[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]رادیو 2 موج[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ورودی هدفون[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]USB Host (اتصال به سایر دستگاه های دیجیتالی)[/FONT]

سلام
من واسه يكي از دوستام كه دسترسي به سايت نداره ميخام يه سوالي بپرسم.واون اينه كه بين مونيتور 19 اينچ و20 اينچ مدل فراسو وبنكيو غير از قيمت وسايز چه تفاوت قابل ملاحضه اي وجود داره وقضيه اپ اسكيل كه دوستان ميگفتن، براي سايزاي بزرگتر پيش نمياد.وايا مدلFLD-2050w فراسو ميتونه براي 360 ,1080i رو ساپورت كنه؟براي پلي 3 چطور؟ آخه اين مانيتور هم 20 اينچه هم اسپيكر داره واگه بشه صداي 360 يا پلي 3 رو از خود مونيتور بگيري به نظر من خيلي خوب مياد.در ضمن اصلا اين مونيتورهايي كه من گفتم براي كسي كه بخاد هر دو كنسول 360 وps3 رو بهش وصل كنه خوبه يا نه؟و مدل 19 اينچ سامسونگ كه فكر كنم b940w باشه براي اين كار از اين دو مونيتور بهتره يا نه؟
قبلا از همكاريتون متشكرم
دمتون گرم يه نفر آقايي كنه جواب منم بده.

سلام
قبلا از همكاريتون متشكرم

دوست عزیز من زیاد از مانیتورها سر در نمیارم ؛ ولی یادمه که یکی از بچه ها تو همین تاپیک ؛ به همه این سامسونگ B940w رو پیشنهاد می کرد ( نیما بود فکر کنم )

یه چیز دیگه هم بگم ؛ این که اگه مانیتور HDCP رو ساپورت کنه ؛ یعنی میتونه رزولوشن های HD رو نمایش بده ؛ و این مانیتورها مناسب 360 , PS3 هستن...

ببخشید بقیه جوابها رو نمی دونم!!! :blushing:

جناب 6800gt...
میخواستم بدونم این M81 خودش اسپیکر نداره که شما رفتی سینمای خانگی گرفتی یا اینکه برای تقویت صدا رفتی سینمای خانگی گرفتی؟

دوست عزیز من زیاد از مانیتورها سر در نمیارم ؛ ولی یادمه که یکی از بچه ها تو همین تاپیک ؛ به همه این سامسونگ B940w رو پیشنهاد می کرد ( نیما بود فکر کنم )

یه چیز دیگه هم بگم ؛ این که اگه مانیتور HDCP رو ساپورت کنه ؛ یعنی میتونه رزولوشن های HD رو نمایش بده ؛ و این مانیتورها مناسب 360 , PS3 هستن...

ببخشید بقیه جوابها رو نمی دونم!!! :blushing:
HDCP ربطی به نمایش HD نداره بلکه فقط یه قفل هست تا کسی نتونه فیلم های بلو ری و کلا فیلم های با کیفیت HD رایت کنه و نمایش بده.این قابلیت در یکسری مانیتور ها هست و چون پلی استیشن3 این قفل رو داره اگه شما بخواین به مانیتور وصلش کنید اون مانیتور حتما باید این قابلیت رو داشته باشه اگر نه صدا دارین ولی تصویر ندارین.

HDCP ربطی به نمایش HD نداره بلکه فقط یه قفل هست تا کسی نتونه فیلم های بلو ری و کلا فیلم های با کیفیت HD رایت کنه و نمایش بده.

---------------------------------> :-" <-----------------------------------

خوب اگه HDCP داره ؛ پس HD رو هم ساپورت میکنه دیگه !!!!!

پس یه ربطی داره.....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or