خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

مانیتور ها هیچکدم hdmi ندارن چون vga ها هم این خروجی رو ندارن
lcd هم در تمامی موارد غیر از قیمت سونی 100% بالاتر از سامسونگه
انقدر با تعصب این حرف رو نزن ...

من خودم هفته پیش برا خرید رفته بودم، مشکل بودجه هم نداشتم.
Samsung R81 رو به SONY V Series ترجیح دادم و گرفتم.

Samsung فکر نمیکنم در LCD چیزی از سونی کم داشته باشه و سونی یه کم زیادی الکی گرون :دی

بچه ها این مانیتور فراسو که 22 اینچه برا ps3 جواب میده؟
wide screen هم هست!
fld-x50.jpg

رزولوشنشم: 1680 1050/WSXGA

عزیز من این فراسو رو پسرخاله منم داره.
بدک نیست ولی HDCP نداره.

به همین دلیل همه میگن 940BW از همه بهتره ( البته نسبت به قیمتش )

شما هم اگه میخوای مانیتوری بگیری صد درصد برو سراغ 940BW و اگر میخوای 130 تومن بیشتر مایه بذاری برو و 205BW رو انتخاب کن.

belakhare l194wt be ps3 vasl mishe ya na:confused:

دوست عزیز یه چیزی میگی ها!!!

شما هر مانیتوری رو بسته به کابلی که میخورند میتونی به PS3 یا هر کنسول دیگری وصل کنی ولی این وسط کیفتشون فرق میکنه.

مثلا مانیتوری که خروجی DVI داره ( البته باید HDCP باشه ) رو میتونی با یه تبدیل HDMI To DVI با بهترین کیفیت به PS3 وصل کنید.

اون l194wt هم فکر کنم HDCP باشه و با کابل HDMI To DVI میتونید یک تصویر عالی در حد تلوزینهای فول اچ دی بگیرید.

برای سایر مانیتورها هم میتونی به وسله کابل VGA وصلش کنی.ولی کیفیت DVI و HDMI بهتر از VGA هست.

يه سوال داشتم : مانيتوري هسا كه كابل HDMIرو ساپورت كنه؟اگه نيست كي مياد؟قيمتش چند ميشه؟:confused:

مانیتور ها هیچکدم hdmi ندارن چون vga ها هم این خروجی رو ندارن
lcd هم در تمامی موارد غیر از قیمت سونی 100% بالاتر از سامسونگه

مانیتور HD با خروجی HDMI رو من خودم یکی میشناسم ولی فقط مدلش رو یادم نیست.

یه دونه بود که Dell زده بود.قیمتش 600 دلار بود که اینجا هست یک ملیون دویست هزار تومن ( البته نمیدون هنوز هم باشه وگیر بیاد ) و فکر کنم 24 اینچ هم بود درحالی که یه تلوزیون HD LCD سامسونگ 27 اینچ یه تومنه.

آخرین ویرایش:
سلام
R81 سامسونگ 26 اینچ هم داره؟
چنده؟

ُسلام!
فکر نمی کنم داشته باشه ؛ تو سایت سام سرویس هم چیزی ننوشته...
ولی سری R7 یه 26 اینچ داشت؛ البته فکر نمی کنم دیگه پیدا بشه...

شما اگه یه کم بیشتر پول بذاری و 32 اینچ R81 رو بخری مطمئن باش پشیمون نمیشی.
با تشکر.

سلام.میخواستم ببینم سری v به نظر شما چطوره؟مانیتورای سامسونگ رو فامیلمون تو مرکز فروش سامسونگه میگه خرابیشون خیلی زیاده اخه من اول نظرم روی سامسونگ بود که 1080p رو ساپورت میکرد و قیمتش هم حدود 5/2 بود ولی اگه با این مبلغ بخواهم سونی بگیرم باید یه سری v بگیرم که حداکثر 720p رو ساپورت میکنه.

سلام.میخواستم ببینم سری v به نظر شما چطوره؟مانیتورای سامسونگ رو فامیلمون تو مرکز فروش سامسونگه میگه خرابیشون خیلی زیاده اخه من اول نظرم روی سامسونگ بود که 1080p رو ساپورت میکرد و قیمتش هم حدود 5/2 بود ولی اگه با این مبلغ بخواهم سونی بگیرم باید یه سری v بگیرم که حداکثر 720p رو ساپورت میکنه.
بالاخره 1080p میخوای یا نه ؟
V Series تا 1080i هست .
من سری M8 سامسونگ رو پیشنهاد نمیکنم..
اگه پول داری X Series سونی بگیر
اگه نه تو 720p , 1080i من R81 سامسونگ رو پیشنهاد میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or