تو LCD ها کلا معمولا مشکلی پیش نمی آد ولی تو plasma این قضیه بدتره و نباید تصویر ثابت بمونه. اگه هم بمونه مشکل اینه که رد تصویر می مونه یه جورایی نه اینکه واسه درخشندگی مشکلی پیش بیاد ! خیلی حساس نشو
البته تو LCD هم با اینکه معمولا این مشکل رو نداره در حد پلاسما بازم به نظر من اگه این کارو نکنی بهتره ، البته خوب به نوع LCD هم بستگی داره و در ضمن این تصویر ثابت بخوادم مشکل ایجاد کنه مدت زیادی باید بمونه ، نه در حد چند دقیقه
بیشتره صفحهی که موند بود سیاه بود
مال منم led هست و ۳ ساعت موند بود نه چند دقیقه :d ولی ردی از تصویری که موند بود ندیدم
پس به درخشندگی تصویر کاری نداره وختی چند ساعت رو یه تصویر بمونه درسته ؟
اگه اینطور باشه خیالم راحت میشه
مثل اینکه مدل جدیدی از سونی رو دارن وارد میکنن به اسم HX925 که دیدنش خالی از لطف نیست. ( دوستان اگر راجع به قیمت اطلاعاتی دارن . دریغ نکنن لطفا )
اینم یک مقایسه بین مدل HX925 که جدید هست و دو مدل پر طرفدار HX800 و EX720
امیدوارم مفید باشه. " کلیک "
چند برتری که مدلای HX925 و EX720 نسبت به HX800 توی این مقایسه دارن خیلی توو ذوق میزنه . مثلا این سطر ها رو نگا کنید . متوجه میشید.
سیستم رنگ:
پردازشگر تصویر: ( این واسه من خیلی مهم بود )
فناوری حرکت فریم سریع: ( اینم همینطور )
تقویت کننده کنتراست پیشرفته: ( همچنین این )
نمایش عکس با کیفیت HD بر روی صفحه بزرگ:
Full HD 3D: ( و این )
تقویت کننده صدا:
و ...
ممنون که لینک گذاشتی . فقط متوجه نمیشم کجای حرف من اشتباهه.نه عزیز داریاشتباه می کنی اینجا رو نگاه کن
http://store.sony.com/webapp/wcs/st...10151&langId=-1&partNumber=KDL40HX800#reviews
ممنون که لینک گذاشتی . فقط متوجه نمیشم کجای حرف من اشتباهه.
hx800 هم full hd 3Dهستش من با ps3 تست زدم و تو سایتش هم زده
پردازشگر تصویر: ( این واسه من خیلی مهم بود )
فناوری حرکت فریم سریع: ( اینم همینطور )
تقویت کننده کنتراست پیشرفته: ( همچنین این )
نمایش عکس با کیفیت HD بر روی صفحه بزرگ:
Full HD 3D: ( و این )
اینا همه رو داره ولی پردازش تصویرش جدید تره ولی 120 hz
عزیز
میشه بهم بگی از این جمله چی متوجه شدی؟چند برتری که مدلای HX925 و EX720 نسبت به HX800 توی این مقایسه دارن خیلی توو ذوق میزنه . مثلا این سطر ها رو نگا کنید . متوجه میشید.
میشه بهم بگی از این جمله چی متوجه شدی؟
منظور من این بود که توی این مقایسه و فقط این مقایسه . مواردی هست که من احتمال نمیدادم . و برام خیلی عجیبه که سایتی معتبر مثل این کمی ابهام داشته باشه.فکر می کنم گفتی hx800 اینارونداره درسته؟
منظور من این بود که توی این مقایسه و فقط این مقایسه . مواردی هست که من احتمال نمیدادم . و برام خیلی عجیبه که سایتی معتبر مثل این کمی ابهام داشته باشه.
-----------------------------------------------
مشکل اینجاس که زود قضاوت میکنی .
همه اینایی هم که میگی خودم میدونم اما با این مقایسه مشکل پیدا کردم .