سلام امیر جان . خوش اومدی به جمع ما.
خوشم میاد که سلیقه خوبی توی انتخواب TV به خرج دادید.
تلوزیونی که شما پسند کردید . فوقالعاده شیک و مدرنه .
هیچ کمبودی نداره الا قابلیت 3D ( که فک کنم میدونستید ). و DVB-T که این هم برای اینه که ماهواره داخلی رو تماشا کنید.
اما . از لحاظ مشخصات همپایه که اگر کلیک کنید متوجه میشید. کمبودی نداره.
دیگه پرسیدن اینکه نمایشگری با وجود ورودی HDMI . آیا برای بازی کردن مشکلی داره . کمی توو ذوق میزنه. یعنی دیگه تمام برندهای TV به این موضوع میاندیشن که کنسول هم قراره به TV هاشون متصل بشه.
مخلصملطف کرديد.مرسي از راهنمايي شما. بيشتر بخاطر زمان تاخير پاسخگويي خواستم بدونم و اينکه بچه ها ميگن در ال سي دي ها موقع بازي فوتبال يه سايه پشت بازيکن ميوفته. بهر حال ميخواستم مطمئن بشم که با اين مدل مشکلي پيدا نميکنيم
سپاس
دوست عزیز . اگه منظورت گرفتن عکس از کیفیت 3D ـه که به هیچ عنوان امکان پذیر نیست.آخر چیکار کنم ex720 یا hx800 تازه یک پلاسما lg اومده که 3D هستش هر کی از این مدل ها داره از 3d بگه کیفیتش عکس هم قرار بده دیگه
دوستان کسی نبود منو یکمی راهنمایی کنه؟!؟؟!خیلی گیج شدم با این بازار!!!ارزون ترین سه بعدی که میشه گرفت چه قیمتیه؟بقیه ال سی دی هارو چی کار کنم؟!؟!چی بخرم.کمک کنید لطفاسلام دوستان.من میخوام یه کلوب XBox ,ps3 راه بندازم.به نظرتون 3D میصرفه بگیرم؟؟رفتم بازار همه می گفتن ال جی ببر بهتره.32 اینچ می خوام.حدود 500 واسه هر ال سی دی سرمایه گذاشتم.اگه پیشنهادی دارین ممنون می شم.
مخلصم
حرفایی که بهتون زده میشه . تقریبا علمی هستن و از روی مشخصات تخمین زده میشن.
تجربه در این جور موارد کاره ای نیست . چون هرکس فقط کار کرد خودشو از وسیله ی مشابه شما بیان میکنه. که ممکنه خود شما تجربه متفاوتی داشته باشید . و کار کرد شخص با تجربه شما . ممکنه اصلا جور در نیاد.
بهتون توصیه میکنم به غیر از تحقیقات علمی . حتما خودتون هم از نزدیک به چیزی که واقعا خریدش براتون مهمه . نظر بندازید و مقایسه کنید . آیا چیزی که میدونستید واقعا با چیزی که دیدید و لمسش کردید یکیه یا نه.
------------------------------------------
تلوزیونهایی که موشن فلوی خوبی دارن . معمولا زمان تاخیر کمتری هم دارن . که TV شما از این لحاظ خوب به نظر میرسه.
موفق باشید.
مدل دقیق . یا لینک بزارید . از TV تون.
دوستانی که hx800 دارن راهنمایی کنن دیگه اونا رازی هستن مشگل ندارن
من باشم سری 8 یا 9 سامسونگ میگیرمدوستانی که hx800 دارن راهنمایی کنن دیگه اونا رازی هستن مشگل ندارن