راستی این 1400 چجوریه باخاله؟تو بانه پیدا میشه؟
ممنون
شرمنده که دو سوال قبلیتون رو نمیتونم جواب بدم. اما اگر مدل خاصی مد نظرتون بود میتونم کمکتون کنم.
من بیشتر روی برند SONY مانور دارم به همین خاطر اطلاعاتم راجع به این برند بیشتر از مابقیه.
---------------------------------------------
مدل EX720 ، به قول شما بله باحاله و تو بانه هم موجود هست ولی پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید از این برند رو داشتید حتما بعد از دیدن مدل HX825 سراغ مابقی مدلها بروید ، چون فعلا بهترین 3D حاضر از سونی همین مدل هست.
----------
سوالتون رو متوجه نمیشم.
ولی فعلا فقط یک جواب میتونم بهتون بدم. { اینچ یک نمایشگر نمیتونه دلیلی بر رزولوشن یا کیفیت تصویر باشه }
---------- نوشته 04-08-2011 در 12:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 03-08-2011 در 11:09 PM ارسال شده بود ----------
مانيتور LED 20 اينچ (با رزولوشن 1600x900) تو PS3 رو رزولوشن 1080p تصوير می ده؟كيفيت تصويرش چقدر با 21.5 اينچ فرق می كنه اونطور كه من می دونم ناتيو رزولوشن تمام بازیهای PS3 (و كلا بازی های كنسولی نسل حاضر) پايين تر از 1440x900 ـه و بنابراين اين مانيتور بايد برام كافی باشه.فقط نمی دونم آيا تو 21.5 اينچ و بالاتر تو تصوير بازیها جزئيات بيشتری ديده می شه يا فقط تصوير كشيده می شه؟اگه 21.5 اينچ (كه رزولوشن Full HD يا همون 1920x1080 رو ساپرت می كنه) و بالاتر جزئيات می ره بالاتر چطوری اين اتفاق می افته وقتی كه رزولوشن بازی پايينتر از 1440x900 ـه؟ لطفا جواب بديد.
بزارید با یه مثال جواب بدم.
1- فرض کنیم ما یک تصویر با رزولوشن 40 در 40 داریم که وقتی در نمایشگر با رزولوشن 40 در 40 تماشاش میکنیم ، کاملا به نمایشگر فیت شده.
2- حالا همون تصویر رو در نمایشگری که رزولوشن 80 در 80 دارد نگاه میکنیم ولی اینبار تصویر به رزولوشن 20 از هر طرف کوچکتر دیده میشه.
اینچ نمایشگر اولی با دومی یکسان بود ولی با رزولوشن متفاوت.
3- باز تصویر رو در یک نمایشگر دیگر با رزولوشن 60 در 80 تماشا میکنیم که اینبار تصویر به رزولوشن 10 از بالا و پایین و 20 از چپ و راشت ، کوچکتر دیده میشه.
از اون جایی که تصویر یا عکس فرضی، ابعاد و رزولوشن ثابتی داشت نمیتونستیم با حالت گرافیکی بازیهای رایانه ای مقایسش کنیم.
چرا؟
به این دلیل که اگر ما بازی رو در
نمایشگر حالت اول بازی کنیم ، چیزی که مشاهده میکنیم رزولوشنی به ابعاد 40 در 40 میواشد ولی در
نمایشگر حالت دوم بازی کنیم ، به دلیل رزولوشن بالای نمایشگر . بازیه ما هم کوچکتر با جزئیات بیشتر و دورتر و همچنین فیت به رزولوشن انتخابی ، در همان ایچ ثابت دیده خواهد شد . طوری که انگار زوم آوت کرده باشیم. که در
نمایشگر حالت سوم ، با همان شرایط حالت دوم با رزولوشن ( پیکسل ) 10 از بالا و پایین ، دیده خواهد شد.
------------------------------
امیدوارم به جواب رسیده باشید.