خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

اقا نیما اون مانیتور که دوست عزیز لینکشو داد خوبه کلا مانیتور های سامسونگ بهتره یا ال جی ؟؟؟ و شما کدوم رو پیشنهاد میدی ؟

اون مانیتور LG که لینکش رو گذاشته بودن ، مشخصاتش خوبه ، قیمتش هم خوبه .
کلا مانیتورهای LG بد نیستن و کسانی که استفاده کردن ، مشکلی نداشتن .
من خودم LG نداشتم که بتونم مقایسه کنم ، از سامسونگ هم راضی بودم .
در کل با هم تفاوتی که بشه راجع بهش بحث کرد ، ندارن .

vbigdeli عزیز:

زیاد با این نیما کل کل نکن ،

میخواد بگه فقط من میدونم و بس ......

پس بهتره باهاش کل کل نکنی .

قربونت برم ، من کجا خواستم بگم فقط من میدونم و بس ....... ؟!
این آقا یه قیمت داده بود که من مطمئن هستم که اشتباهه ، بعدشم اومده میگه تو هنوز کار داری .........
منم جوابشو دادم .

مگه تا حالا حرف بیخود یا اشتباه زدم ؟ اگه زدم نمونه بیار ...
معلومه وقتی ببینم یکی داره راجع به یه موضوعی اشتباه میکنه ، سعی میکنم درستش رو بهش ثابت کنم ....

یه سوال دیگه به نظر شما یه تیوی اچ دی ساپورت سامسونگ که قیمتش دو ر رو بر 700000 هست بهتره یا مانیتور بی دبلیو 940 ؟؟؟
کیفیت کدوم بهتره برای بازی منظورم شارپ تر بودن و برایت تصویر و چیز های دیگست

سلام
کسی عکسی از بازی در بی دبلیو 940 نداره بزاره ؟
میدونید من توی شک افتادم یه دل میگم پول رو نگهدارم برای کنسول های اینده وخرج های جانبی یه دل هم میگم یه مانیتور بگیرم حالشو ببرم
اصلا نمیدونم چیکار کنم اخه من الان خیلی روی تی وی مشکلی ندارم با اینکه تی وی معمولی هست
می خوام بفهمم اگه تصویر خیلی خیلی فرق داره شاید مانیتور بگیرم
لطفا یه راهنمایی بفرمایید

:( بد بخت شدم
رفتم یه 940bw پیدا کردم و خریدم. و یکی از این کابلها که توی لینک پایین آقای R.I.P-UNKNOWN می فروخت خریدم حالا پلی رو که وصل میکنم هیچ تصویری نمیاد صفحه سیاه هست آقا نیما چکار کنم
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3625
monitor رو بزار کنار تلویزیون، PS3 رو به هردو وصل کن و مانیتور و تلویزیون و PS3 رو روشن کن!
روی تلویزیون که تصویر اومد، برو از Display Setting خروجی رو بزار روی HDMI - 720p ! بعد تصویر میاد رو مانیتور! ok کن دیگه برای همیشه رو HDMI میمونه...;)

ممنون
همینجوری بدونه اینکه به تلوزیون وصل کنم از حفظ رفتم توی تنظیمات تصویر و گذاشتم روی hdmi درست شد!
الان فقط یه مشکل دارم صداش نمی دونم چه جوری در میاد . چه روشهایی داره (این هد فون های بیسیم بهش میخوره؟ )

ممنون
همینجوری بدونه اینکه به تلوزیون وصل کنم از حفظ رفتم توی تنظیمات تصویر و گذاشتم روی hdmi درست شد!
الان فقط یه مشکل دارم صداش نمی دونم چه جوری در میاد . چه روشهایی داره (این هد فون های بیسیم بهش میخوره؟ )

مانیتور شما که صدا نداره ! صدا رو باید از یک دستگاه دیگه به وسیله کابل کامپوزیت بگیری .

بعضی مانیتور ها Speaker دارن . مانیتور شما هم اگه Speaker داشته باشه و ورودی فیشهای Left - Right داشته باشه ( سفید و قرمز ) میتونی صدا رو از مانیتور بگیری .
پشت ps3 خروجي صدا است مثل کامپيوتر ؟؟؟؟
مانيتور من SyncMasrer DFX1756 سامسنگ است براي صداش بايد چي کار کنم ؟

پشت ps3 خروجي صدا است مثل کامپيوتر ؟؟؟؟
مانيتور من SyncMasrer DFX1756 سامسنگ است براي صداش بايد چي کار کنم ؟

نه ، اون خروجی رو نداره .
برای صدا مثلا باید به سیستم Home Cinema وصل کنی ، یا یه تلویزیون کوچیک که فقط صدا رو ازش بگیری ، یا مثلا Speaker پیدا کنی که ورودی داشته باشه که فیشهای صدای کامپوزیت بخوره .

کلا استفاده از مانیتور کیفیت تصویر خوب میده ، ولی این مشکل صدا رو هم داره دیگه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or