خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

آقای nima_mn من با دوتا تبدیل ps3 رو وصل کردم به اسپیکر ولی نمیدونم چه جوری هست که حتما باید از فیش زرد رنگ که برای تصویر هست استفاده کنم تا صدا بیاد حالا مشکلی پیش نمیاد که از فیش زرد رنگ (فیشی که ماله کابل کامپوزیت هست) برای صدا استفاده می کنم؟

نیما جان شما نظرت درباره ایکس ویژن که مادیران میزنه چیه ؟
خیلی امکانات داره

اولا که من 100 تا یک تومنی هم پای وسایل صوتی و تصویری ساخت ایران نمیدم ...
راجع به X-Vision هم من یه مدل که بچه ها لینکش رو گذاشته بودن دیدم ، کنتراستش خیلی پایین بود .

آقای nima_mn من با دوتا تبدیل ps3 رو وصل کردم به اسپیکر ولی نمیدونم چه جوری هست که حتما باید از فیش زرد رنگ که برای تصویر هست استفاده کنم تا صدا بیاد حالا مشکلی پیش نمیاد که از فیش زرد رنگ (فیشی که ماله کابل کامپوزیت هست) برای صدا استفاده می کنم؟

والا همچین چیزی بعیده ، فیش زرد هیچ ربطی به صدا نداره ، ولی شما هر کاری که میکنی به هر حال صدا رو بگیر ، دیگه فرقی نداره چطوری !!!

کیفیت رنگ مثلا پررنگ بودن توی ال سی دی بستگی به چه چیزش داره مربوط به کنتراست هست؟
من بعد از مدتی که با 940bw کار کردم همون مانیتور قبلی خودم رو گذاشتم (15 اینچ ال جی هست ماله 10 ساله پیشه) حس کردم انگار رنگها واضح تر و پر رنگ تر هست چه جوریه؟

مي گم مي شه ps3 رو به کارت tv وصل کرد ؟؟؟؟
خيلي خوب ميشخ راحت مي توني هرجاش که خواستي ضبط کني.
پشت کارت tv من هم وردي زرد و قرمز داره و هم اون بزرگ ها براي انتن ؟؟؟
حداکثر رزليشن که ميده چنده ؟
مانيتور سينک مستر dfx1756
ممنون

اقا نیما چندتا سوال؟ :love:
همه ی مانیتور های ال سی دی به پلی وصل میشن ؟
اگه میشه من چه جوری باید این کارا کنم؟
مدل مانیتور من l1740p
اینم مشخصاتش
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1024&ID=63#
کابلی که برا این کار می خوام قیمتش چنده و از کجا باید بخرم:confused::confused:

من صفحه های قبل را خوندم ولی درست نفهمیدم میشه یا نه واسه همین هر چی سوال تو مخم بود ریختم بیرون:p

اقا نیما چندتا سوال؟ :love:
همه ی مانیتور های ال سی دی به پلی وصل میشن ؟
اگه میشه من چه جوری باید این کارا کنم؟
مدل مانیتور من l1740p
اینم مشخصاتش
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1024&ID=63#
کابلی که برا این کار می خوام قیمتش چنده و از کجا باید بخرم:confused::confused:

من صفحه های قبل را خوندم ولی درست نفهمیدم میشه یا نه واسه همین هر چی سوال تو مخم بود ریختم بیرون:p

سلام

1. تقریبا همه LCD ها وصل میشن .
2. بوسیله کابل HDMI به DVI باید وصل کنی ، زیاد پیدا نمیشه ، دقیق نمیدونم کجا داره ، قیمتش در حدود 20 هزار تومن .
3. مانیتور شما هم به PS3 وصل میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or