خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

با سلام مجدد یه سوال بهترین رزولوشن ، کنتراست و برایتنس برای رسیدن به حالت Full Hd در Ps3 چه میزان است ؟
به عبارتی مانیتور حداقل این پارامتراش چی باید باشه که HD ازش بگیریم؟

تو اینایی که گفتی فقط رزولوشن به Full HD بودن ربط داره ، که اونم باید تراکم پیکسل عمودی از 1080 بالاتر باشه .
به طور مثال : 1920x1080 میشه Full HD ، همینطور 1600x1200 هم میشه Full HD .

فرق این دو تا در اینه که مورد اول نسبت تصویر 16:9 میشه ( یعنی Widescreen )
ولی دومی نسبت تصویر میشه 4:3 که صفحه مانیتور بیشتر به مربع شبیهه .

سلام میشه یه مانیتور خوب ایکس اچ دی معرفی کنین ؟

من فقط دو تا مانیتور XHD میشناشم ، خیلی هم تحقیق کردم و غیر از این دو تا ندیدم .
هر دو 30 اینچ هستن ، یکی مارک Apple و یکی هم Dell .
قیمتشون خارج از ایران نزدیک به 2000 دلار هست ، توی ایران هم به هیچ وجه پیدا نمیشه .
اگه بخوای برات بیارن هم خیلی میکشن روش و نزدیک به 3 میلیون برات تموم میشه !!!

دیگه حرف از این XHD نزنید تو کامپیوتر از این چرتو پرتا اصلان نمیگن چون ربطی به کامپیوتر نداره HD بودن.....

این مانیتور خیلی عالیه : http://www.benq.com/products/LCD/?product=997
HDMI می خوره و 1080p را راحت پروسس می کنه.
شرکت ایران نارا نماینده این شرکته : www.irannara.ir

اگه نبود Dell 2407 Rev A03 که سخت گیر میاد..

کلا ، کلمه های HD Ready - Full HD - XHD بر اساس رزولوشن مانیتور و یا TV ها طبقه بندی میشن .
اگر تراکم پیکسل عمودی بالاتر از 720 باشه ، میشه HD Ready ، به طور مثال 1360x768 .
اگر تراکم پیکسل عمودی بالاتر از 1080 باشه ، میشه Full HD ، مثلا 1600x1200 یا 1920x1080
اگر تراکم پیکسل عمودی بالاتر از 1440 باشه ، میشه XHD ، مثلا 2560x1600

این تلویزیونهای LCD هم خب همون مانیتور LCD هستن که فقط Tuner و ورودیهای دیگه دارن ( Composite - Component - HDMI ) .
در ضمن تلویزیونهای LCD هم ورودی VGA یا DVI دارن برای کامپیوتر و
پس فرقی نداره که شما کامپیوتر رو جدا میکنی ..............

این مانیتور (BenQ FP241VW)قیمت حدودی ازش ندارید؟ باید خیلی بالا باشه!
این سایت ایران نارا هم بستش.

احتمالا 800 هزار تومان آب بخوره براتون! بهتره ایران نارا را سرچ کنی سایتش میاد میتونی زنگ بزنی.

800 چیه ؟!!!!!!!!

صد در صد بالای 1 میلیون . تازه اگه خیلی خوشبینانه فکر کنی . من فکر میکنم نزدیک 1 میلیون و 400 .

800 چیه ؟!!!!!!!!

صد در صد بالای 1 میلیون . تازه اگه خیلی خوشبینانه فکر کنی . من فکر میکنم نزدیک 1 میلیون و 400 .

ببین عزیز من نمی خوام با شما دربیوفتم چون مثلا ps3 داری و ... ولی خوب تو زمینه کامپیوتر خیلی زیاد کار داری تا نظر بدی در مورد قیمت....

این مانیتور حول و حوش 800 تومان قیمت می خوره....

در مورد اون یکی پستت هم خیلی خنده داره چون مانیتور از 10 سال پیش حداقل رزولوشن 600*800 را داشت و اگه تو کل اینترنت در مورد مانیتور بگردی کسی نمیاد بگه مانیتور HD چون بهش می خندن...تفکیک پذیری بالا تو ذات یک چیز هست و نیازی نیست که به زبان آورده بشه... مثل همین الان که کسی SDTV نمیگه... یا کسی نمیاد response time مانیتور های CRT را بگه...

چیزی تحت عنوان XHD هم نداریم اگه داری لینکش را بده مشخصاتش را ببینم یک رزولوشن 1440p هستش و یکی دیگه هم 2560p که UHD خونده میشه که هیچ کدوم به مارکت نیومدن.

آخرین ویرایش:
ببین عزیز من نمی خوام با شما دربیوفتم چون مثلا ps3 داری و ... ولی خوب تو زمینه کامپیوتر خیلی زیاد کار داری تا نظر بدی در مورد قیمت....

این مانیتور حول و حوش 800 تومان قیمت می خوره....

در مورد اون یکی پستت هم خیلی خنده داره چون مانیتور از 10 سال پیش حداقل رزولوشن 600*800 را داشت و اگه تو کل اینترنت در مورد مانیتور بگردی کسی نمیاد بگه مانیتور HD چون بهش می خندن...تفکیک پذیری بالا تو ذات یک چیز هست و نیازی نیست که به زبان آورده بشه... مثل همین الان که کسی SDTV نمیگه... یا کسی نمیاد response time مانیتور های CRT را بگه...

چیزی تحت عنوان XHD هم نداریم اگه داری لینکش را بده مشخصاتش را ببینم یک رزولوشن 1440p هستش و یکی دیگه هم 2560p که UHD خونده میشه که هیچ کدوم به مارکت نیومدن.

عزیزم ، اولا من مثلا PS3 و .... ندارم !
دوما مشخصات کامپیوترم :

CPU : Core2Due 6600
GPU : XFX 7950 GX2
RAM : 2 GB
MB : P5B Delux
..............

اینم پارسال اوایل پاییز خریدم .

سوم : من لیسانس نرم افزار از تهران شمال هستم ، و کل وقتم راجع به کامپیوتر میگذره .

چهارم : شما همین مانیتور Benq خارج از ایران قیمتش نزدیک به 850 دلار هست ، مطمئن باش تو ایران زیر 1 میلیون نیست ، تازه اینم در صورت اینکه نمایندگی داشته باشه .
اگه نه که همون 1 و 300 - 400 ، من مدل دقیقا مشابه با این رو که Dell بود در سایز 21 قیمت کردم 1 و 200 ، حالا این چطوری 800 روش قیمت گذاشتی ؟
شما خودت در چه زمینه ای تخصص داری که برای نظر دادن راجع به کامپیوتر و قیمتش ، زیاد کار نداری ؟!!

پنجم راجع به XHD یه سرچ توی یاهو یا گوگل بزن ، دستت میاد .

ششم لینک :

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_3007wfp?c=us&l=en&s=dhs&cs=19
http://www.apple.com/displays/specs.html

من نگفتم کسی بیاد مانیتور بخره ، میگه HD میخوام ، گفتم HD یا همون High Definition بر اساس رزولوشن تقسیم بندی میشه .

شما که خیلی ادعات میشه ، 1440p رو که خودتم گفتی ، رزولوشنش رو اینجا بنویس ( یعنی چند ضربدر 1440 ؟ ) بعدش که عدد رو گفتی لطف کن بگو در قالب چه Aspec Ratio ؟!
بعدش لطف کن تبدیلش کن به Aspec Ratio های دیگه و رزولوشن رو بگو ؟

در ضمن این 1440p که گفتی به مارکت اومده ، نمونش هم اون تا لینکی که بالا دادم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or