خریدار کنسول xBOX 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

iCEyGamer

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
من یک دستگاه ایکس باکس می خوام 100%سالم و تعمیری نباشه
قیمت پرت ندین که قیمت تقریبی دارم

ما خریداریم شما اگر واقعا فروشنده هستید پیغام بدید

ID yahoo: mmxkarimi

آخرین ویرایش:
اگه خواستی من اسلیم 250 گیگ کپی خورشده... با کینکت و 1 بازی اورجینال FM3 و چندتا بازی کپی دارم. همشو باهم میدم.3 ماهه خریدم.

دوست عزیز ایکس باکی دسته دوم دارم بهت تقدیم میکنم 410 تومان و نو هم دارم تقدیم میکنم 440 تومان کرک شده و دسته هم نو آک تقدیم میکنم 43 تومن و بازی هم تقدیمت میکنم 1000 تومان کینکت هم دارم نو تقدیمت میکنم 175 و دسته دومشو تقدیمت میکنم 140 تومان و توجه داشته باش دسته دوم که میگم همه دحد نو هستن و فقط 4 روز کار کردن و تضمینی بهت میدم تحویل حضوری در بوشهر و ارسال برای شهرستام از طریق اتوبوس و هزینه واریز به حساب و اگر تمایل به خرید داشتی به شما 09388566600 تماس بگیر تا هم آدرس مغازمو بهت بدم و هم اگر خواستی واست ارسال کنم

دوست عزیز ایکس باکی دسته دوم دارم بهت تقدیم میکنم 410 تومان و نو هم دارم تقدیم میکنم 440 تومان کرک شده و دسته هم نو آک تقدیم میکنم 43 تومن و بازی هم تقدیمت میکنم 1000 تومان کینکت هم دارم نو تقدیمت میکنم 175 و دسته دومشو تقدیمت میکنم 140 تومان و توجه داشته باش دسته دوم که میگم همه دحد نو هستن و فقط 4 روز کار کردن و تضمینی بهت میدم تحویل حضوری در بوشهر و ارسال برای شهرستام از طریق اتوبوس و هزینه واریز به حساب و اگر تمایل به خرید داشتی به شما 09388566600 تماس بگیر تا هم آدرس مغازمو بهت بدم و هم اگر خواستی واست ارسال کنم
تهران خودم کپی خورشده slime 4g 420 نو قیمت دارم

xbox360 مشکی طرح دار 1 دسته ارجینال مشکی اکبند به همراه 25 عنوان بازی و کابل avi / vga بهت میدم 300تومان... خواستی پ خ بده... در ضمن دستگاه جسپر هست و تاریخ ساختش واسه 5/10/2009 هستش...

من یه الایت نو دارم.
در این حد که بگم واسه باز و بستن درایور و روشن،خاموش کردن دستگاه با دسته این کار رو میکردم.
به لایو وصل نشده،طبیعتا بن هم نیست.
یه دسته و هارد120 و هدست و همه ی کابل ها و باطری باز نشده هم داره.
10 تا بازی هم داره،با هر چند تا که بخوای تم.
قیمت 370

تهران حضوری.

Last edited by a moderator:
من یه الایت نو دارم.
در این حد که بگم واسه باز و بستن درایور و روشن،خاموش کردن دستگاه با دسته این کار رو میکردم.
به لایو وصل نشده،طبیعتا بن هم نیست.
یه دسته و هارد120 و هدست و همه ی کابل ها و باطری باز نشده هم داره.
10 تا بازی هم داره،با هر چند تا که بخوای تم.
قیمت 370

تهران حضوری.

فقط کنسول بدونه لوازم می خوام لطفا تاپیک اول دورست بخونید

---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:19 PM ارسال شده بود ----------

up...............

یه ارکید دارم حدود 1 سال کار کرده .
درایوش رو عوض کردم و یه درایو بنکیو سری 6 روش گذاشتم.
کاملا سالم
بدون دسته بهت میدم : 210
...............
یه الیت هم دارم که درش یه کم گیر داره و اواتارها هم نمیاد.
قیمت هم با هارد : 300

اگر خریدار باشی باهات راه میام.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or