خریدار کنسول xBOX 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

iCEyGamer

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
من یک دستگاه ایکس باکس می خوام 100%سالم و تعمیری نباشه
قیمت پرت ندین که قیمت تقریبی دارم

ما خریداریم شما اگر واقعا فروشنده هستید پیغام بدید

ID yahoo: mmxkarimi

آخرین ویرایش:
خب یه ایکس باکس اسلیم 4 گیگ با کابل VGA/AV که هر دو با هم اند اضافه داره دسته اضافه نداره 1 ماه گولد داره هیمن تازه ها هم خریدمش - برا یکی امادش کرده بودم اخر سر گفت نمیخوام - با 15 تا بازی که 2 یا 3 یا اکثریت 1 دیویدی هستن قیمت هم 400 بن هم نشده LT+ 1.6 هست به خاطر اینکه اصلا دیگه باهاش بازی نکردم و حتی اپدیت نرم افزیش هم نکردم !

دوست من شما خودت باشی وقتی نوی دستگاه 420 30 تومان هست (کپی خور شده) میای 400 پول دسته 2 بدی حالا هرچقدر تمیز باشه؟؟؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 PM ارسال شده بود ----------

مرسی عزیز یا الایت یا slim

400 خوبه بابا دستشم 50 تومن خریدم دیگه از این پایین تر چی بگم بالاخره نو 400 هست ولی این با دسته اضافه و بازیه لطفا اگه میشه سریع تر جواب بدید پولش رو خیلی نیاز دارم تا حالا یه مشکل هم نداشته گفتم که یه ماه هم نیست بازی کردم می خوام لپ تاپ بگیرم فکراتونو بکنید اگه خواستید همین جا بگید باور کنید پشیمون نمی شید
اگه خواستید بگید عکس هم بذارم

400 خوبه بابا دستشم 50 تومن خریدم دیگه از این پایین تر چی بگم بالاخره نو 400 هست ولی این با دسته اضافه و بازیه لطفا اگه میشه سریع تر جواب بدید پولش رو خیلی نیاز دارم تا حالا یه مشکل هم نداشته گفتم که یه ماه هم نیست بازی کردم می خوام لپ تاپ بگیرم فکراتونو بکنید اگه خواستید همین جا بگید باور کنید پشیمون نمی شید
اگه خواستید بگید عکس هم بذارم

پ خ داده شد

---------- نوشته در 08:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 PM ارسال شده بود ----------

slim داراش uuuuuuuuuuppppppppp..........................

:d:d:d

اسلیم ۲۵۰گیگ دارم اکه بازی توش نرفته هکم نشده درایوش ۰۲۲۵ هست ۱۰ بازی کبی از بهترین های ایکس باکس باهاش میدم ۲۵۰ گیگ هم هارد داره ۴7۰ میدم اگه هاردشم نخواین 400 میدم

اسلیم ۲۵۰گیگ دارم اکه بازی توش نرفته هکم نشده درایوش ۰۲۲۵ هست ۱۰ بازی کبی از بهترین های ایکس باکس باهاش میدم ۲۵۰ گیگ هم هارد داره ۴7۰ میدم اگه هاردشم نخواین 400 میدم
بدون هار 400 بالاست
الان 4g 430 نوش هست
خوب با این حساب شما دستگاه دسته 2 داری بالا می گید

---------- نوشته 07-09-2011 در 12:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 06-09-2011 در 10:35 PM ارسال شده بود ----------

uuuuuuuuuuuppppppppp..............................

قیمت 250 خوبه الیت برد فالکون -یک دسته-کابل لن-کابل کمپونت و lt+9.1 با داشبور جدید البته بدون هارد

قیمت 250 خوبه الیت برد فالکون -یک دسته-کابل لن-کابل کمپونت و lt+9.1 با داشبور جدید البته بدون هارد

عزیز برد فالکون نمی خوام
درضما اونم بدونه هارد این قیمت خیلی بالاست

---------- نوشته در 12:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 AM ارسال شده بود ----------

uuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppp...............

بدون هار 400 بالاست
الان 4g 430 نوش هست
خوب با این حساب شما دستگاه دسته 2 داری بالا می گید

---------- نوشته 07-09-2011 در 12:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 06-09-2011 در 10:35 PM ارسال شده بود ----------

uuuuuuuuuuuppppppppp..............................
400 قیمت خوبیه در ضمن قیمت ایکس باکس 4 گیگ 490 شده الان پس با این حساب 100 تومن تغریبا براتون کم کرده
ببخشید واسه اسپم

400 قیمت خوبیه در ضمن قیمت ایکس باکس 4 گیگ 490 شده الان پس با این حساب 100 تومن تغریبا براتون کم کرده
ببخشید واسه اسپم
:-o:))490
نمی دونم شاید سمت شما 490 می دن ولی سمت ما 430 هستش>:)

---------- نوشته در 12:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:43 AM ارسال شده بود ----------

uuuuupppppppp...........

---------- نوشته در 12:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 AM ارسال شده بود ----------

uuuuupppppppp...........

خوب کسی که ایکس باکس اسلیم کپی خور داره که نمیاد بفروشه عزیز فقط کسایی که کپی خور نکردن میان میفروشن که کپی خور سخت افزاری میشه ویا مدل فت

خوب کسی که ایکس باکس اسلیم کپی خور داره که نمیاد بفروشه عزیز فقط کسایی که کپی خور نکردن میان میفروشن که کپی خور سخت افزاری میشه ویا مدل فت
تا الان 3 دستگاه slim کپی خور شده به من پیشنهاد شده دوست من ;)

---------- نوشته در 11:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:45 AM ارسال شده بود ----------

uuuuuppppppppp..................

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or