خریدار کنسول xBOX 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

iCEyGamer

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام
من یک دستگاه ایکس باکس می خوام 100%سالم و تعمیری نباشه
قیمت پرت ندین که قیمت تقریبی دارم

ما خریداریم شما اگر واقعا فروشنده هستید پیغام بدید

ID yahoo: mmxkarimi

آخرین ویرایش:
این هست داداش
http://forum.persiantools.com/t213411.html

خواستی خبرم کن..
دستگاه بن شده 300 :-o
نه عزیز بکارم نمیاد

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:45 PM ارسال شده بود ----------

مرسی عزیز ولی دستگاه سالم می خوام در ضما در پست اول گفتم تعمیری نباشه
قیمت ارکید خیلی بالاست

دستگاه بن شده 300 :-o
نه عزیز بکارم نمیاد

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:45 PM ارسال شده بود ----------

مرسی عزیز ولی دستگاه سالم می خوام در ضما در پست اول گفتم تعمیری نباشه
قیمت ارکید خیلی بالاست

اره داداش مغازه ها تا 400 هم میفروشن همینو...

دستگاه سالمه و برای افلاین مناسبه...

اره داداش مغازه ها تا 400 هم میفروشن همینو...

دستگاه سالمه و برای افلاین مناسبه...
بله بله بله
:-b
اگر اینطور هست شما هم برو به مغازه دار بفروش دیگه 350 ازت میخرن 400 می فروشن =))

salam
yeh slim 4 gig bundle kinekt daram dar hadeh ak
2 saat kolan bazi shoodeh bahash
lt1.91 il v,a isj
550 midam behet .. ageh bekhay bhatam rah miyam .. tehran ham hastam

سلام یه دستگاه آرکید lt+ هستش تاریخشم 7/2009 هست با دوتا دسته و کابل سه فیش یه شارژر و 2 جفت باطری اصل و حدود 20 تا از بهترین بازیهاش که تا الان اومده سه ماه گلد داره بن نشده چون تا الان وصل نشده به اینترنت فقط خرجی که داره کش درایو یه خورده شله که فکر کنم 1000 تومن خرج عوض کردنش باشه یکی از دستها تمیزه یکیش هم فقط ls رو فشار میدی داخل کار نمیکنه نهایتا با 1000 تومن این هم درست میشه
380 خاستی هستیم نخواستی هم نیستیم داداش :d

بچه ها به قیمت های رویای فکر میکنن! آیا میدانید الان فقط اسلیم تولید میشه ؟ یعنی دستگاه شما قدیمیه و دیگه کسی نمیخره !
420تومت اسلیمه4 گیگ! دست دوم اسلیم رو هم 380 و این قیمت های فضایی از شما نمیخرن
بعد میخواین ارکید این قیمت بدین !؟ ...

بچه ها به قیمت های رویای فکر میکنن! آیا میدانید الان فقط اسلیم تولید میشه ؟ یعنی دستگاه شما قدیمیه و دیگه کسی نمیخره !
داداش هک اسلیم ها رو آب و هواس حالا معلوم نیست دوباره فریمور جدید هکیده شه یا نه ولی برای آرکید و الایت قضه فرق مکولد که راحت تر هک میشن حالا گرفتی مگه جی نگ چیه همه دنبالشن جی تک به قدیمیا میخوره نه اسلیم و هزار تا دلیل دیگه ما هم بیخ گوش این آقا تفنگ نزاشتیم قیمت خواسته ما هم قیمت دادیم خواست حالا چه من چه دوستان دیگه در خدمتیم نخواستن هم هیچی

سلام یه دستگاه آرکید lt+ هستش تاریخشم 7/2009 هست با دوتا دسته و کابل سه فیش یه شارژر و 2 جفت باطری اصل و حدود 20 تا از بهترین بازیهاش که تا الان اومده سه ماه گلد داره بن نشده چون تا الان وصل نشده به اینترنت فقط خرجی که داره کش درایو یه خورده شله که فکر کنم 1000 تومن خرج عوض کردنش باشه یکی از دستها تمیزه یکیش هم فقط ls رو فشار میدی داخل کار نمیکنه نهایتا با 1000 تومن این هم درست میشه
380 خاستی هستیم نخواستی هم نیستیم داداش :d

خدایی شما ها چرا این طوری هستد من می گم فقط خود کنسول می خوام بدون لوازم حتئ هارد دستگاه نمی خوام اونوقت حی بیاد بگید اینو داره اونو داره و........:((
اینم از این قیمتا فضایی
:-oاگر من می خواستم بیام این پولارو بدم که نمی یومدم اینجا وقت خودم بگیرم
همون مغازه داران نسبتا محترم توپخونه همین قیمتا تازه پایینتر از اینقیما شما ها هم می دن

برای بار هزارم لطفا پست اول بخونید)x
دقیقا
مرسی از توضیحاتتون عزیز

---------- نوشته در 12:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 AM ارسال شده بود ----------

داداش هک اسلیم ها رو آب و هواس حالا معلوم نیست دوباره فریمور جدید هکیده شه یا نه ولی برای آرکید و الایت قضه فرق مکولد که راحت تر هک میشن حالا گرفتی مگه جی نگ چیه همه دنبالشن جی تک به قدیمیا میخوره نه اسلیم و هزار تا دلیل دیگه ما هم بیخ گوش این آقا تفنگ نزاشتیم قیمت خواسته ما هم قیمت دادیم خواست حالا چه من چه دوستان دیگه در خدمتیم نخواستن هم هیچی
یادت باشه بلاخره هر دستگاهی که باید حک بشه می شه
انقد جو ندید JTAG جدید هم که اومده دیگه فرقی نداره کنسول چی باشه FAT یا SLIM
درضما دوست عزیز من قیمت دارم شما اگر فروشنده واقعی هستی پیام بده نه اینکه بیای .....

آقا لطفا از عنوان تاپیک خارج نشید

یه دستگاه اسلیم 4 گیگ کپی خور شده با دو دسته 2 ماه دارمش ولی 1 ماه باهاش کار کردم بن هم نشده به لایو هم وصل نشده با 10 بازی
میدم 450 تومن

آخرین ویرایش:
خب یه ایکس باکس اسلیم 4 گیگ با کابل VGA/AV که هر دو با هم اند اضافه داره دسته اضافه نداره 1 ماه گولد داره هیمن تازه ها هم خریدمش - برا یکی امادش کرده بودم اخر سر گفت نمیخوام - با 15 تا بازی که 2 یا 3 یا اکثریت 1 دیویدی هستن قیمت هم 400 بن هم نشده LT+ 1.6 هست به خاطر اینکه اصلا دیگه باهاش بازی نکردم و حتی اپدیت نرم افزیش هم نکردم !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or