دستگاه بن شده 300 :-oاین هست داداش
http://forum.persiantools.com/t213411.html
خواستی خبرم کن..
دستگاه بن شده 300 :-o
نه عزیز بکارم نمیاد
---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:45 PM ارسال شده بود ----------
مرسی عزیز ولی دستگاه سالم می خوام در ضما در پست اول گفتم تعمیری نباشه
قیمت ارکید خیلی بالاست
داداش هک اسلیم ها رو آب و هواس حالا معلوم نیست دوباره فریمور جدید هکیده شه یا نه ولی برای آرکید و الایت قضه فرق مکولد که راحت تر هک میشن حالا گرفتی مگه جی نگ چیه همه دنبالشن جی تک به قدیمیا میخوره نه اسلیم و هزار تا دلیل دیگه ما هم بیخ گوش این آقا تفنگ نزاشتیم قیمت خواسته ما هم قیمت دادیم خواست حالا چه من چه دوستان دیگه در خدمتیم نخواستن هم هیچیبچه ها به قیمت های رویای فکر میکنن! آیا میدانید الان فقط اسلیم تولید میشه ؟ یعنی دستگاه شما قدیمیه و دیگه کسی نمیخره !
420تومت اسلیمه4 گیگ! دست دوم اسلیم رو هم 380 و این قیمت های فضایی از شما نمیخرن
بعد میخواین ارکید این قیمت بدین !؟ ...
سلام یه دستگاه آرکید lt+ هستش تاریخشم 7/2009 هست با دوتا دسته و کابل سه فیش یه شارژر و 2 جفت باطری اصل و حدود 20 تا از بهترین بازیهاش که تا الان اومده سه ماه گلد داره بن نشده چون تا الان وصل نشده به اینترنت فقط خرجی که داره کش درایو یه خورده شله که فکر کنم 1000 تومن خرج عوض کردنش باشه یکی از دستها تمیزه یکیش هم فقط ls رو فشار میدی داخل کار نمیکنه نهایتا با 1000 تومن این هم درست میشه
380 خاستی هستیم نخواستی هم نیستیم داداش :d

دقیقابچه ها به قیمت های رویای فکر میکنن! آیا میدانید الان فقط اسلیم تولید میشه ؟ یعنی دستگاه شما قدیمیه و دیگه کسی نمیخره !
420تومت اسلیمه4 گیگ! دست دوم اسلیم رو هم 380 و این قیمت های فضایی از شما نمیخرن
بعد میخواین ارکید این قیمت بدین !؟ ...
یادت باشه بلاخره هر دستگاهی که باید حک بشه می شهداداش هک اسلیم ها رو آب و هواس حالا معلوم نیست دوباره فریمور جدید هکیده شه یا نه ولی برای آرکید و الایت قضه فرق مکولد که راحت تر هک میشن حالا گرفتی مگه جی نگ چیه همه دنبالشن جی تک به قدیمیا میخوره نه اسلیم و هزار تا دلیل دیگه ما هم بیخ گوش این آقا تفنگ نزاشتیم قیمت خواسته ما هم قیمت دادیم خواست حالا چه من چه دوستان دیگه در خدمتیم نخواستن هم هیچی