اقا همين سرويس ٥٥ تومني٨ خوبه؟من قبلا ۲ مگ داشتم ولی سرعتش باز بود و تا ۱۰ مگ هم راحت دانلود میکرد، الان هم که ۸ مگ گرفتم سرعتش تقریبا رو همین ۸ ثابته. با شرایطی که گفتی به نظرم ۴ یا ۸ مگ بگیر، اگر دانلود زیاد داری ۸ به صرفه تره.
اقا همين سرويس ٥٥ تومني٨ خوبه؟من قبلا ۲ مگ داشتم ولی سرعتش باز بود و تا ۱۰ مگ هم راحت دانلود میکرد، الان هم که ۸ مگ گرفتم سرعتش تقریبا رو همین ۸ ثابته. با شرایطی که گفتی به نظرم ۴ یا ۸ مگ بگیر، اگر دانلود زیاد داری ۸ به صرفه تره.
آره خوبه، 150 گیگ بین الملل داری، شبانه هم داره که حداقل 160 گیگ میشه باهاش دانلود کرد.اقا همين سرويس ٥٥ تومني٨ خوبه؟
براي منم همين رو مينوشت ولي بخاطر حجم بيشتر همون 8 مگابيت رو گرفتم تو اسپيد تست 8 رو نشون ميده و تو دانلود هم سرعت دان حدود 1 مگابايت هستمن نمیتونم سرعت بیشتر از 1 مگابیت بگیرم از آسیا میگه ظرفیت خط شما کمتر از سرعت انتخابی است
چیکار باید بکنم
اسپید تست که یه چی دیگه نشون میده چجوریه؟آسیاتک سرویس 8 مگ
سرعت دانلودم 1.2 الی 1.3 هست و راحت میتونم دانلود کنم از آسیا دی ال و سایتای خارجی.
ویرایش:همین لحظه سرعت دانلود تا 1.5 هم رفت.
الان فکر کنم وقتشهپیشگامان تعرفه 16 مگش رو عوض کرد:
3 ترابایت در ماه با سرعت 16 مگ
تقسیم بر 3 هم میشه 1 ترابایت برای ترافیک بین الملل
اونوقت هی بگید ایران بده تو همون آمریکاشم با 20 دلار (قیمت سرویس 16 مگ ایران به دلار) به آدم تفم نمیندازن اونوقت اینجا 1 ترا بهت میدن![]()
الان رسما با نداشتن بسته های شبانه داره بدترین سرویسو بین ISP_ها میده پیشگامان تعرفه 16 مگش رو عوض کرد:
3 ترابایت در ماه با سرعت 16 مگ
تقسیم بر 3 هم میشه 1 ترابایت برای ترافیک بین الملل
اونوقت هی بگید ایران بده تو همون آمریکاشم با 20 دلار (قیمت سرویس 16 مگ ایران به دلار) به آدم تفم نمیندازن اونوقت اینجا 1 ترا بهت میدن![]()
اه ! همین الان یه تعداد آمریکایی بدبخت تو کوچمون هستن و اسباب کشی کردن و خونه قبلیشون سانفرانسیسکو بود و انقدر گرونی و گرفتاری بود که گفتن بیان ایران و از مزایای اینترنت ایران و دیگر بخش های کشور استفاده بهینه ای کنن ، بنده خدا ها من نمیدوم چرا لباس ایناشون پارست !؟
از بس فکر کنم بدبختن !