خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
چرا هست!
Screenshot_99_.png
این یکجورای مثل همین ترافیک زماندار مخابرات که داشت ، خیلی خوب که مثلا 280 گیگ 40تومن خیلی عالی خدایش ،خدا لعنت کنه این مخابرات رو که منطقه ما فیبر نمیشه از جای دیگه ای گرفت

• Like
Reactions: mahan.bs
سلام
دوستان یک سوال داشتم دوستانی که از اینترنت همراه برای دانلود استفاده می کنن تو ساعات رایگان چه ایرانسل و چه همراه اول فرقی نمی کنه فقط می خواستم بدونم کدوم بهتره از لحاظ سرعت و حجمی که میشه دانلود کرد ممنون میشم راهنماییم کنید
بايد ببينيد كدوم بهتر براتون انتن ميده و ميتونيد سرعت خوب بگيريد نت ثابت نيست كه سرعتا يكي باشه
بطور كلي از نظر قيمت بنظرم همراه اول بهتره يك ماهه ١ تا ١١ صبح ٣٠ت هست من هميشه ميگيرم با اينكه خيلي وقته ديگه دانلودي ندارم ولي تو يوتوب چرخ ميزنم و با خيال راحت استفاده ميكنم

بايد ببينيد كدوم بهتر براتون انتن ميده و ميتونيد سرعت خوب بگيريد نت ثابت نيست كه سرعتا يكي باشه
بطور كلي از نظر قيمت بنظرم همراه اول بهتره يك ماهه ١ تا ١١ صبح ٣٠ت هست من هميشه ميگيرم با اينكه خيلي وقته ديگه دانلودي ندارم ولي تو يوتوب چرخ ميزنم و با خيال راحت استفاده ميكنم
یکی اینکه دوست عزیز توی این ساعاتی که گفتید چقدر دانلود داشتید حدودی و یک چیز دیگه اینکه میخوام مودم سیم کارتی بگیرم با تقویت کننده 4g آخه تو خونه همراه اول نسبتا بد سیگنال میده همین طور ایراسنل و بخوام دانلود کنم با گوشی می رم تو کوچه یا خیابون محلمون سرعتش تا چهار پنج مگ با دانلود منیجر گوشی می رفت

یکی اینکه دوست عزیز توی این ساعاتی که گفتید چقدر دانلود داشتید حدودی و یک چیز دیگه اینکه میخوام مودم سیم کارتی بگیرم با تقویت کننده 4g آخه تو خونه همراه اول نسبتا بد سیگنال میده همین طور ایراسنل و بخوام دانلود کنم با گوشی می رم تو کوچه یا خیابون محلمون سرعتش تا چهار پنج مگ با دانلود منیجر گوشی می رفت
بنظرم بهتره قبلش از يكي مودم بگيريد تست كنيد اگه بازم سرعت خوب نداد پول الكي نداده باشيد
من دانلودامو چك نميكنم يادم نيست چقدر دانلود داشتم ولي دو سه تا بازي ٥٠ گيگي هم با هم رو دانلود گذاشتم هميشه دانلودش تموم شده ولي بخاطر اينه كه انتن دهيش خوبه و سرعت مناسب بهم ميده قبلا ٣جي بود سرعتش بين ١.٥ تا ٢.٥ بود (كه راضي بودم چون ده ساعت زمان داره) الان تغييرات ايجاد شده و ميتونم از ٤جي استفاده كنم بين ٦ تا ١٠ مگ سرعت داره

بنظرم بهتره قبلش از يكي مودم بگيريد تست كنيد اگه بازم سرعت خوب نداد پول الكي نداده باشيد
من دانلودامو چك نميكنم يادم نيست چقدر دانلود داشتم ولي دو سه تا بازي ٥٠ گيگي هم با هم رو دانلود گذاشتم هميشه دانلودش تموم شده ولي بخاطر اينه كه انتن دهيش خوبه و سرعت مناسب بهم ميده قبلا ٣جي بود سرعتش بين ١.٥ تا ٢.٥ بود (كه راضي بودم چون ده ساعت زمان داره) الان تغييرات ايجاد شده و ميتونم از ٤جي استفاده كنم بين ٦ تا ١٠ مگ سرعت داره
اره داداش خودمم تو همین فکرم اول مودم بگیرم (خدا لعنتشون کنه مارو تو چه بدبختی گذاشتن از یک طرف فیبر،از یک طرف سیگنال ضعیف تلفن تو خونه،از یطرف نمیشه از شرکت های دیگه سرویس اینترنت گرفت بخاطر فیبر ازین طرف سرویس های مزخرف غیر حجمی دزدشون ، فقط میشه گفت خدا لعنتشون کنه)

من که با 4g ایرانسل طرح نامحدودش ساعتی ۱۳ گیگ گرفتم.یعنی در سه ساعتش شد ۳۹ گیگ.اگه بستر مناسب باشه بیشتر هم میتونید بگیرید

این که نوشته برای های وب فشفشه هست ولی نیست که:-??
چرا هست!
Screenshot_99_.png

های وب فشفشه رو برای سرویس های قدیمی لغو کرده تا مجبور بشیم بریم سرویس های جدید رو بخریم! شاید یه نفر مدت زیادی از سرویس قبلی اش مونده و میخواد تا آخر نگهداره! ولی حالا فقط میتونه ترافیک معمولی بخره! کاش به این مشکل رسیدگی کنن ضرر کامل هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: fosil
من که با 4g ایرانسل طرح نامحدودش ساعتی ۱۳ گیگ گرفتم.یعنی در سه ساعتش شد ۳۹ گیگ.اگه بستر مناسب باشه بیشتر هم میتونید بگیرید
شرمنده داداش باز مزاحم شدم
از کجا میشه فهمید تو خونه کدوم اپراتور خوب آنتن میده یعنی از کجا میشه فهمید یا مثلا کارشناسی چیزی هست که بیاد تو خونه بررسی کنه ببینه کدوم بهتر

های وب فشفشه رو برای سرویس های قدیمی لغو کرده تا مجبور بشیم بریم سرویس های جدید رو بخریم! شاید یه نفر مدت زیادی از سرویس قبلی اش مونده و میخواد تا آخر نگهداره! ولی حالا فقط میتونه ترافیک معمولی بخره! کاش به این مشکل رسیدگی کنن ضرر کامل هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

پس به خاطر همینه مال من نداره دو هفته مونده هنوز تا تموم بشه

• Like
Reactions: Ps42014
آسیاتک هم که فرقی نکرده...
80 تومن برا 150 گیگ ...
تنها چیزیش که شاید به دردتون بخوره اینه که اگر چند ماه بگیرید همه ی حجمو یجا بهتون میده....

شرمنده داداش باز مزاحم شدم
از کجا میشه فهمید تو خونه کدوم اپراتور خوب آنتن میده یعنی از کجا میشه فهمید یا مثلا کارشناسی چیزی هست که بیاد تو خونه بررسی کنه ببینه کدوم بهتر
خوب بهترین کار اینه خودتون تست کنین!
دیتا(داده ها) گوشی رو روشن کنین اگه نوشت 4g یا 4.5g که گوشییتون و منطقتون 4g ساپورت میکنه. برای اطمینان میتونین مناطق تحت پوشش 4g ایرانسل رو داخل سایتشون ببینین(همراه اول هم احتمالا داره)
یه گوشیی که 4g یا 4.5g ساپورت میکنه تهیه و تست کنید سرعت رو. اگه منطقه خلوت باشین، گوشیتون خوب باشه، و نزدیک دکل اپراتور باشین سرعت خوبی خواهین داشت

آسیاتک هم که فرقی نکرده...
80 تومن برا 150 گیگ ...
تنها چیزیش که شاید به دردتون بخوره اینه که اگر چند ماه بگیرید همه ی حجمو یجا بهتون میده....
گفتن تا آخر هفته جشنواره میزاریم (البته نگفتن مثل قبل دائمی هست یا مختص زمان خاص مثل اعیاد و مراسمم هاست)
و حدس زده میشه چون عنوان سرویس شبانه تو پنل اضافه شده شبانه برگرده
اسیاتک هم تغییر کرد
تو سایت gadgetnews irگذاشته شده
تعرفه ها همون قبلیه هست که زده ،فقط برداشته به صورت چند ماهه تو جدول زده.

وقتي بيشتر خط ها بخاطر زير ساخت در بهترين حالت بيشتر از ٨مگ كشش ندارن چه رقابتي تو سرعت قراره ايجاد بشه؟ خيليا حتي خطشون يك مگ هم نميكشه مخابراتم كه براشون كاري انجام نميده حالا بيان سرعت ١٦مگ بهشون بدن بازم مجبورن رو همون مقداري كه خط ميكشه تنظيمش كنن
بطور كلي چپكي نيست درستش همينه ديگه زياد مشكل سر سرعت نيست سر حجم هست كه بايد وضعيتش بهتر بشه

توي متن هم توضيح دادن كه يك به سه هست يعني ٩٠٠گيگ درواقع ٣٠٠ گيگه
اتفاقا چپکیه اگر واقعا به فکر اینترنت بودن کشش کابل های تلفنو بیشتر میکردن.مشکل ما اینه ک هر چی سرمون بیاد راضی هستیم و به کم قانعیم و خبر نداریم کشورای دیگه از اینترنت چند برابر بهتر و بیشتر استفاده میکنن.سرعت رویایی و نهایت یک کاربر خانگی اینترنت توی ایران 16 مگ هست در صورتی ک این سرعت تو کشورای ابر قدرت ک انقدر شعار مرگ براشون میفرستیم (و هر روز لطف خدا برای اونا بیشتر میشه:-?? ) این سرعت بدترین سرعت اینترنت محسوب میشه و با کمترین قیمت فروش میره.ما کیفیت خط درست حسابی نداریم اونوقت ترافیک بدون بالا اومدن اینترنت و سرعت پایین دانلود به چ دردی میخوره؟

من طرح 8 مگ 300 گیگ کلی رو از پارس آنلاین گرفتم، این تست سرعتم:

سرعت دانلود با idm هم بین 900KB تا 1MB هست. اگر همین جور ثابت باشه خوبه. ولی پینگم بدتر شده قبلا رو 130 بود، چند ساعت دیگه هم تست میگیرم، امیدوارم وضعیتش بهتر بشه. اون سرعت آپلود هم باحاله، تکون نخورده یکی نیست بگه آخه لامصب با 0.8 مگابیت چی میشه آپلود کرد
ممد سرعتت نسبت ب قبل تغييري داشته خط من تا ٦ بيشتر نميكشه كدوم سرويس از لحاظ سرعت خوبه برام؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or