خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
ایرانسل هم بسته نامحدودش رو برداشته . خیلی هم عالی :|
بسته ها موجوده و قابل خریداری هستش : http://uupload.ir/files/nujc_untitled.png

دوستان چه عواملی تو پایین اومدن سرعت دانلود موثره ؟ من الان 16 مگ مخابرات دارم و خطم به نقل یکی از دوستان تا 25 مگ هم میکشه .. ولی سرعت دانلود بعد از یکی دو دقیقه از 2 مگ به حدود 300 کیلوبایت میرسه و دیگه بالا نمیره : / این که خط تلفن و برق کنار هم باشن ممکنه ربطی داشته باشه ؟

دوستان چه عواملی تو پایین اومدن سرعت دانلود موثره ؟ من الان 16 مگ مخابرات دارم و خطم به نقل یکی از دوستان تا 25 مگ هم میکشه .. ولی سرعت دانلود بعد از یکی دو دقیقه از 2 مگ به حدود 300 کیلوبایت میرسه و دیگه بالا نمیره : / این که خط تلفن و برق کنار هم باشن ممکنه ربطی داشته باشه ؟
نه موجود نیس . نه تو my irancell نه کد ussd . کلا اینترنت ساعتی نداره .

سلام. این طبیعیه که سرعت اینترنت ۱۶ مگابیتم توی تستی که گرفتم روی ۱۴.۳۸ هست؟ پینگم چطوره؟

درسته حالا ممکنه یک سرور دیگه تست بگیرید یکم بالا یا پایین باشه.
پینگتون خوب نیست ، اگر آنلاین بازی میکنید زنگ بزنید به شاتل و بگید بزارن روی پروفایل گیمینگ

نویز ! این فیلم رو از های وب ببینید بهتر متوجه میشید:
راهنمای بررسی عوامل نویز

• Like
Reactions: hunter76
من دیشب چک کردم دانلود شبانه سرعت افت نمیکنه و در حد همون 8 مگ هست، یعنی شبی 16-15 گیگ رو میشه گرفت. فقط جایی نزده که از دانلود شبانه چقدر باقی مونده، امیدوارم همون نامحدود باشه :D ولی بسته های انرژی پارس آنلاین اکثر بلا استفاده شدن دیگه، مثلا یه بسته داشت از ساعت 8 تا 10 مجانی بود (یک ماه، 2.000 تومن) و من هر وقت استفاده میکردم راحت 8-7 گیگ می گرفتم، تو یک ماه هم شاید نصف روزها استفاده میکردم و در مجموع 100 گیگی با این بسته دانلود میکردم، الان این رو محدود کرده به 14 گیگ که عملا کاربردی ندارد دیگه. خیلی از بسته های دیگه ـش هم همین وضعیت رو دارن.

این جدول نهایی هست تا الان
اما احتمالا تا آخر هفته باید منتظر تغییر تعرفه آسیاتک هم باشیم
اگه همینجوری پیش برن میشه به 0.5 ترا تا بهمن امید داشت ،که بعیده.
66843311957103417361.jpg

این جدول نهایی هست تا الان
اما احتمالا تا آخر هفته باید منتظر تغییر تعرفه آسیاتک هم باشیم
اگه همینجوری پیش برن میشه به 0.5 ترا تا بهمن امید داشت ،که بعیده.
66843311957103417361.jpg

این که نوشته برای های وب فشفشه هست ولی نیست که:-??

• Like
Reactions: Ps42014
سلام
دوستان یک سوال داشتم دوستانی که از اینترنت همراه برای دانلود استفاده می کنن تو ساعات رایگان چه ایرانسل و چه همراه اول فرقی نمی کنه فقط می خواستم بدونم کدوم بهتره از لحاظ سرعت و حجمی که میشه دانلود کرد ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or