خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
محاسبه ترافیک داخلی برای همه سرویس‌های میزبانی شده در ایران
اگه اینطوری بشه که خوب میشه...

این بدین معناست که تمامی سرویس‌ها و سایت‌هایی که با آی‌پی ایران در وب فعالیت می‌کنند‏ به زودی در این طرح قرار می‌گیرند‏، در صورت تحقق این وعده، اهمیت ترافیک داخلی عرضه شده توسط شرکت‌های اینترنتی دوچندان خواهد شد. همچنین تلویزیون‌های اینترنتی و سرویس‌های اشتراکی ویدئویی در صورت اجرایی شدن این طرح می‌توانند بیش از پیش جای پای خود را در بین کاربران محکم‌تر سازند.

محاسبه ترافیک داخلی برای همه سرویس‌های میزبانی شده در ایران
اگه اینطوری بشه که خوب میشه...

این بدین معناست که تمامی سرویس‌ها و سایت‌هایی که با آی‌پی ایران در وب فعالیت می‌کنند‏ به زودی در این طرح قرار می‌گیرند‏، در صورت تحقق این وعده، اهمیت ترافیک داخلی عرضه شده توسط شرکت‌های اینترنتی دوچندان خواهد شد. همچنین تلویزیون‌های اینترنتی و سرویس‌های اشتراکی ویدئویی در صورت اجرایی شدن این طرح می‌توانند بیش از پیش جای پای خود را در بین کاربران محکم‌تر سازند.
این یکجور فیلترینگ هوشمنده

خب پا قدم این سرویس های جدید فن آوا کلا دان شد الان یه ساعته تایم اوت میده ممنونم . ما که دانلود نداشتیم یه بازی انلاین میکردیم مثل اینکه کلا قید اونم باید بزنیم از وقتی این طرح ها اومده پینگ شبا دو برابر میشه.....

خب پا قدم این سرویس های جدید فن آوا کلا دان شد الان یه ساعته تایم اوت میده ممنونم . ما که دانلود نداشتیم یه بازی انلاین میکردیم مثل اینکه کلا قید اونم باید بزنیم از وقتی این طرح ها اومده پینگ شبا دو برابر میشه.....
مدیر عامل شاتل می دونست که گفت اینا دارن خودزنی میکنن. برای جمع کردن مشتری طرح فضایی دادن نتیجه اش همینه. های وب و آسیاتک هم یه زمانی از این کارا میکردن!!!

• Like
Reactions: SnZ
مدیر عامل شاتل می دونست که گفت اینا دارن خودزنی میکنن. برای جمع کردن مشتری طرح فضایی دادن نتیجه اش همینه. های وب و آسیاتک هم یه زمانی از این کارا میکردن!!!

اینا نمیخوان خدمات درست بدن وگرنه تعداد کاربرای ایرانی اینقدری نیست که بخواد این بلاهارو بیاره

• Like
Reactions: Sony+
پینگت تا قبل از این تو فن آوا چند بود؟

بنده که از طرح غیر حجمی شاتل خیلی راضی هستم.تقریبا هزینه ام نصف شده نسبت به قبلا.الان 8 مگ با حجم 80 گیگ بین الملل و دانلود شبانه رو یکماهه گرفتم حدود 65 تومن.ولی تو طرح قبلی باید مرتب حجم میخریدم و بالای 100 تومن در ماه هزینه ام میشد

Sent from my iPhone using Tapatalk

با سرویس گیم تا 100 هم میومد ولی الان چند شبه تا 200 به بالا میره دوباره صبح درست میشه البته تایم اوتم همه اضافه میشه شبا فکر کنم چون همه میزارن دانلود
شبانه رایگان سرعت دانلود میاد پایین؟
در کل از کیفیت فن آوا راضی هستی؟

توفیر 10 کیلو و 50 کیلو 40 کیلوبایته
هیچ طرحی بی ایراد نیست ،شما چک کن شاید شاتل هم داد برات
و بالا 10 تومن همون سرویس قبلیتو بتونی بگیری
______
این سرویس ایراد بزرگش برای دانلودرهای حجیمه
که باید دید در دراز مدت چه اتفاقاتی میوفته
عزیز چا متوجه نیستی این طرحشون کلا از پایه مشکل داره من نمیگم نظرسنجی مشخصه دیگه وقتی من با ماهی 25 ت راضی بودم چرا بیام ماهی 45 بدم؟ پول زوره خداشاهده..یعنی چی فکر میکردیم چی شد بعیدم هست درست بشه..

• Like
Reactions: IMANOKA and Sony+

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or