خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
دوست من این تعرفه ها ماله سرویس های غیرحجمی ای هستش که تابستان 2 سال پیش معرفی شده بود .. شما چند روزی صبرکن تا تعرفه های جدید بزارن رو سایت یا این که به مخابرات محلتون سری بزن
من رفتم امروز مخابرات. خدا رو شکر با کلی جر و بحث و زنگ زدن به اینطرف اونطرف تمدید کردن طرح قبلیمو یه سال که اگه میشد تا ده سالم میکردم.:|
آره طرح هاشون عوض شده بود ولی بازم حتی نزدیک به تعرفه های فعلی نبود حتی کسایی که کم مصرف میکنن هم باید هزینه بیشتری بدن با سرعت خیلی کمتر راضیه کسی واقعا؟
تعرفه ی جدیدشونم تنها موردیش که میتونستم استفاده کنم 4 مگ سرعت (یه چهارم الان!) با حجم 70 گیگ که در( حقیقت 35 گیگه!) با پنجاه هزار تومن ناقابل ماهیانه! و این که سرعت انتخابیت هرچقدر باشه به صورت پیش فرض یه حجمی درنظر گرفته شده براش که هیچ حق انتخابی واسش نداری.حالا هرچقدرم که بخوان بهتر کنن طرحهاشون رو بازم مسخره ست.~X(

• Like
Reactions: Persona.Q
همین الان تست دانلود گرفتم و شاتل 4 مگ دارم .

فقط سرعت رو نگاه کنید !!!! :lol: :eek: :Surrender::Crying1::Cursing:ماهی هم چهل هزار تومن میدم در صورتی که قبلا اکو 128 میگرفتم با طرح شبانه رایگان و پینگ بسیار خوب که سه ماهه 56 هزار تومن میدادم و حداقل سرعت بسیار خوبی داشنم امگ و 400 سرعت دانلود بود و حتی پینگم هم خیلی خوب بود الان 4 مگ گرفتم پینگم هم نابود شده . دیگه با این وضعیت باید برم تو کار مودم 4G که حداقل سرعت دانلود خوبی داشته باشم . شانس آوردم جایی که هستم 4G عالی آنتن میده .

تو طرح های قبلی حداقل با خودم میگفتم خب سرعتم خوبه و قابل قبوله و فقط خرج حجم میکردم اونم نه خیلی زیاد چون طرح شبانه رایگان هم داشتم و دانلود های حجم دار مثل آپدیت بازی های پلی استیشن 4 یا دانلود دیتای بازی هاش رو میذاشتم ساعت رایگان و سرعتم که عالی بود و حتی شاتل لند هم عوضیت میگرفتم و در ساعت عادی روز دانلود های بازی پلی استیشن 4 منظورم دیتا هاش رو راحت دانلود میکردم با سرعت عالی که داشتم ! ولی الان چی شد دقیقا ؟؟؟ هیچی زدن نابود کردن و همه هزینه رفت بالا ، هم سرعت محدود شد و هم طرح رایگان شبانه رو هوا و خلاصه چانچو !!!! البته میبخشید حواسم نبود میتونم آپارات و نماوا رو با حجم داخلی ک به من دادن نگاه کنم و کیفش رو ببرم !!!!! :lol:

شما می‌بایست طرح 512-16 مگ شاتل که ۴ گیگ ترافیک بین الملل داره و ترافیک داخلی هم نامحدوده می‌گرفتی. اون سرعتش بازه و تا حداکثر کشش خط سرعت رو میبندن و نیاز به خرید بسته شاتل لند هم نداره . برای کم مصرف ها عالیه
این طرح های جدید برای پر مصرف ها که حداقل در ماه حدود ۵۰ ۶۰ گیگ مصرف داشتن واقعا به صرفه تر شده. به شخصه ماهی ۱۴۰ ۱۵۰ تومن بابت اینترنت پول می‌دادم اما با این طرح های جدید هزینه‌م به کمتر از نصف رسیده
بقیه ISP ها هم به نظرم باید مثل شاتل یه طرح برای کم مصرف ها که نیاز به ترافیک کم و سرعت بالا دارن بزارن . البته مثل اینکه پارس آنلاین هم سرعت های بالای ۳ مگ رو تا ۱۶ باز میزاره که برای کم مصرف ها عالیه

شما می‌بایست طرح 512-16 مگ شاتل که ۴ گیگ ترافیک بین الملل داره و ترافیک داخلی هم نامحدوده می‌گرفتی. اون سرعتش بازه و تا حداکثر کشش خط سرعت رو میبندن و نیاز به خرید بسته شاتل لند هم نداره . برای کم مصرف ها عالیه
این طرح های جدید برای پر مصرف ها که حداقل در ماه حدود ۵۰ ۶۰ گیگ مصرف داشتن واقعا به صرفه تر شده. به شخصه ماهی ۱۴۰ ۱۵۰ تومن بابت اینترنت پول می‌دادم اما با این طرح های جدید هزینه‌م به کمتر از نصف رسیده
بقیه ISP ها هم به نظرم باید مثل شاتل یه طرح برای کم مصرف ها که نیاز به ترافیک کم و سرعت بالا دارن بزارن . البته مثل اینکه پارس آنلاین هم سرعت های بالای ۳ مگ رو تا ۱۶ باز میزاره که برای کم مصرف ها عالیه
الان شاتل هرکس جدیده خریده زیادم راضی نیست.مثلا 8 مگ میخری 160 گیگ که تقسیم بر دو میشه 80 گیگ بهت میده.بعد توی هر سرور خارجی بری دوبل حساب میکنه یعنی مثلا دو گیگ دانلود کنی یعنی چهار گیگ دانلود کردی.پس در واقع شما با 80 گیگ که بهت داده در اصل 40 گیگ ترافیک دارید چون دوبل محاسبه میشه

الان شاتل هرکس جدیده خریده زیادم راضی نیست.مثلا 8 مگ میخری 160 گیگ که تقسیم بر دو میشه 80 گیگ بهت میده.بعد توی هر سرور خارجی بری دوبل حساب میکنه یعنی مثلا دو گیگ دانلود کنی یعنی چهار گیگ دانلود کردی.پس در واقع شما با 80 گیگ که بهت داده در اصل 40 گیگ ترافیک دارید چون دوبل محاسبه میشه
نه اینطور نیست. کلا این ترافیک داخلی و خارجی یه مقدار گیج کنندس بهتر بود کلا بر اساس ترافیک خارجی سرویس هارو میزاشتن، این ترافیک داخلی بیشتر جنبه جذب مشتری داره
اما قضیش اینجوره که اگر ترافیک رو 160 گیگ در نظر بگیریم، هر 1 گیگ داخلی همون 1 گیگ حساب میشه و هر 1 گیگ خارجی 2 گیگ محاسبه میشه که میشه 80 گیگ
اما اگر ترافیک رو 80 گیگ در نظر بگیریم قضیه برعکس میشه و هر 1 گیگ ترافیک داخلی 500 مگ کم میشه و هر 1 گیگ خارجی همون 1 گیگ
ظاهرا اکثر ISP ها داخل پنل کاربرا همون ترافیک خارجی رو درج میکنند یعنی حالت دوم رخ میده

• Like
Reactions: yasu
من فکر کنم با یه نگاه به این عکس متوجه بشی که شاتل وضعیت بهتری داره، هم سرویس گیم داره، هم حجم بالاتر میده، هم شبانه رایگان داره(10تومن باید بدی برا شبانه)

View attachment 82270View attachment 82270
یعنی خوشم میاد این صبانت دزد کلاهبردار کمترین حجمو میده و یکی مونده به اخره! باید اولین کاری که کنم سرویسمو عوض کنم!

Sent from my D6603 using Tapatalk

• Like
Reactions: aliahmadi2
نه اینطور نیست. کلا این ترافیک داخلی و خارجی یه مقدار گیج کنندس بهتر بود کلا بر اساس ترافیک خارجی سرویس هارو میزاشتن، این ترافیک داخلی بیشتر جنبه جذب مشتری داره
اما قضیش اینجوره که اگر ترافیک رو 160 گیگ در نظر بگیریم، هر 1 گیگ داخلی همون 1 گیگ حساب میشه و هر 1 گیگ خارجی 2 گیگ محاسبه میشه که میشه 80 گیگ
اما اگر ترافیک رو 80 گیگ در نظر بگیریم قضیه برعکس میشه و هر 1 گیگ ترافیک داخلی 500 مگ کم میشه و هر 1 گیگ خارجی همون 1 گیگ
ظاهرا اکثر ISP ها داخل پنل کاربرا همون ترافیک خارجی رو درج میکنند یعنی حالت دوم رخ میده
منم دقیقا مثل شما فکر میکردم اما کسایی که سرویس جدید رو گرفتن چیز دیگه ای میگن.همه خوره ی حجم گرفتن

حالا 10 یا 50 کیلو بایت چه توفیقی میکنه؟ از حقیقت غافل نشیم. این جا هم که ما هستیم فقط پارس آنلاین هست. همونطور هم که گفتم الان بخوام همون سرعت قبلمو بگیرم باید کمه کم 45 تومن ماهی بدم نه 25 تومن.. خلاصه که کلک پول .. دزدی جدید.. آخ آخ منقرض شد اینترنت حجمی داریم میبینیم..
توفیر 10 کیلو و 50 کیلو 40 کیلوبایته
هیچ طرحی بی ایراد نیست ،شما چک کن شاید شاتل هم داد برات
و بالا 10 تومن همون سرویس قبلیتو بتونی بگیری
______
این سرویس ایراد بزرگش برای دانلودرهای حجیمه
که باید دید در دراز مدت چه اتفاقاتی میوفته

سلام دوستان
یک سوال داشتم من رفتم سیم کارت 4 جی همراه اول خریدم واسه اینترنتش حالا یک مشکل کوچیک دارم اونم اینکه تو خونه ای ما همراه اول اصلا آنتن نداره ، دم در یا تو کوچه خوبه ولی هم میای تو خونه می گی میای داخل برمودا حتی طبقه دوم که دادیم دست مستاجر سیگنال خوبه ما که طبقه اولیم آنتن هیچی در کل خواستم بدونم باید به کجا و چه شماره ای زنگ بزنم که این مشکل رو بررسی یا کارشناس بفرستن برای این مشکل در کل باید چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایم کنید^:)^[-o<

سلام دوستان
یک سوال داشتم من رفتم سیم کارت 4 جی همراه اول خریدم واسه اینترنتش حالا یک مشکل کوچیک دارم اونم اینکه تو خونه ای ما همراه اول اصلا آنتن نداره ، دم در یا تو کوچه خوبه ولی هم میای تو خونه می گی میای داخل برمودا حتی طبقه دوم که دادیم دست مستاجر سیگنال خوبه ما که طبقه اولیم آنتن هیچی در کل خواستم بدونم باید به کجا و چه شماره ای زنگ بزنم که این مشکل رو بررسی یا کارشناس بفرستن برای این مشکل در کل باید چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایم کنید^:)^[-o<

سیمکارت رو تو گوشی استفاده میکنی یا مودم ؟!
اگه گوشی باشه که کاری از دستت بر نمیاد ، احتمالا خونه شما از آنتن فاصله داره و طبقه اول بودن هم مزید بر علت شده و سیگنال ضعیفتر میشه
اما اگه از مودم میخوای استفاده کنی ببین مودمم آنتن خارجی رو پشتیبانی میکنه یا نه ، اگه آره که یه دونه میخری و درست میشه

سیمکارت رو تو گوشی استفاده میکنی یا مودم ؟!
اگه گوشی باشه که کاری از دستت بر نمیاد ، احتمالا خونه شما از آنتن فاصله داره و طبقه اول بودن هم مزید بر علت شده و سیگنال ضعیفتر میشه
اما اگه از مودم میخوای استفاده کنی ببین مودمم آنتن خارجی رو پشتیبانی میکنه یا نه ، اگه آره که یه دونه میخری و درست میشه
والله مودم ندارم با گوشی تست کردم و یک چیز دیگه شما مودم چی پیشنهاد می دید خوب و نسبتا ارزون با آنتن دهی بالا و به قول خودتون آنتن خارجی هم پشتیبانه کنه. والله دیگه دارم قاطی می کنم adsl فیبر نوری کم بود که نمی شد از هیچ شرکت دیگه بجز مخابرات خراب شده گرفت اینم اضافه شد گفتیم میریم یک سیم کارت می خریم که برای دانلود کردن با گوشی استفاده کنیم اونم که اینجوری شدx-(x-(

والله مودم ندارم با گوشی تست کردم و یک چیز دیگه شما مودم چی پیشنهاد می دید خوب و نسبتا ارزون با آنتن دهی بالا و به قول خودتون آنتن خارجی هم پشتیبانه کنه. والله دیگه دارم قاطی می کنم adsl فیبر نوری کم بود که نمی شد از هیچ شرکت دیگه بجز مخابرات خراب شده گرفت اینم اضافه شد گفتیم میریم یک سیم کارت می خریم که برای دانلود کردن با گوشی استفاده کنیم اونم که اینجوری شدx-(x-(

والا من مودم lte نداشتم واسه همین نمیتونم راهنمایی کنم ، شاید بقیه بچه ها بتونن راهنماییت کنن

تو نت خیلی چیزی پیدا نمیشه ولی برو تو بازار پاساژ های چهار راه ولیعصر انواع مودم دارن بگو مودم با آنتن خارجی میخوام
خیلی هم روش حساب نکن چند وقت دیگه جمع میشه طرحهای همراه اول و ایرانسل ولی زورتو بزن.

تورو خدا کمپینی اعتراضی صفحه ای نمیدونم چیزی راه بندازید این سرعت و این تعرفه ها منصفانه نیست.
به حضرت عباس قسم دارن دزدی میکنن این تعرفه ها بحث ترافیک بین الملل و ترافیک داخلی که براش فرق قائل شدن و برای ترافیک بین المللی دارن 2 برابر حجم مصرفی ترافیک کم میکنن دزدی هست به خدا
بابا دزدی که فقط بالا رفتن از خونه مردم نیست .
بالا غیرتن سایت های داخلی چیزی ندارن اخه ما کجا PSN داریم ؟ کجا امازون داریم مثلا دیجی کالا اصلا قابل قیاس کردن هست با سایت آمازون و نمی دونم ای بی و غیره ؟ کجا ما یه سایت مثل یوتوب داریم که توش زاقارت دهه 50 60 خورشیدی هم توش پیدا میشه حالا آموزش و مطالب دیگر بماند مثلا آپارت نه اصلا وژدان شما اجازه مقایسه کردن میده.
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بابا اینجوریم نیست که میگید ، بین الملل همونجور معمولی حساب میشه، یعنی 1 گیگ مصرف کنی 1 گیگ واست کم میکنن، ولی داخلی نصف حساب میشه یعنی 1 گیگ مصرف کنی 500 مگ حساب میکنن
وقتی نمیدونید نگید یا حداقل بپرسید، ی موقع کسی شاید گمراه بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or