خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
دوستان خواهشا اول فرق بایت و بیت رو برن مطالعه کنن بعد بریزن سر isp ها.به قول دوستمون قبلا چون حجم مطرح بود سرعت رو تا جا داشت باز میذاشتن تا حجمتون فرت و فرت مصرف بشه و حجم بفروشن.فقط تو یه چیز این طرح جدید موندم اونم اینکه این وسط isp ها بیشتر ضرر میکنن و ملت هم سود آنچنانی نمیکنن.هدفشون پ چی بوده این وسط؟؟!!

هدفشون مشخصه: کم کم نت بین الملل رو قطع می کنن دیگه. از چند سال پیش که طرح اینترنت ملی مطرح شده بود زمزمه اش شنیده میشد.
البته این طرح ها واقعا به نفع کاربرهای عادی شده.
این وسط گیمرها و دانلودرها هستن که ضرر میکنن.
مرسی منو راحت کردی با این پستت همیشه گیج میزدم تو بایت و بیت :D
ولی این محدود شدن پهنای باند خیلی نامردیه ، اگه شرکتی میشناسید که محدود نکرده بگید
تعرفه های جدید بر اساس سرعت هستش، 2مگ 25 تومن ، 4مگ 4تومن و...
پس منطقی نیست سرعت را باز بذارن!

• Like
Reactions: mrm
تورو خدا کمپینی اعتراضی صفحه ای نمیدونم چیزی راه بندازید این سرعت و این تعرفه ها منصفانه نیست.
به حضرت عباس قسم دارن دزدی میکنن این تعرفه ها بحث ترافیک بین الملل و ترافیک داخلی که براش فرق قائل شدن و برای ترافیک بین المللی دارن 2 برابر حجم مصرفی ترافیک کم میکنن دزدی هست به خدا
بابا دزدی که فقط بالا رفتن از خونه مردم نیست .
بالا غیرتن سایت های داخلی چیزی ندارن اخه ما کجا PSN داریم ؟ کجا امازون داریم مثلا دیجی کالا اصلا قابل قیاس کردن هست با سایت آمازون و نمی دونم ای بی و غیره ؟ کجا ما یه سایت مثل یوتوب داریم که توش زاقارت دهه 50 60 خورشیدی هم توش پیدا میشه حالا آموزش و مطالب دیگر بماند مثلا آپارت نه اصلا وژدان شما اجازه مقایسه کردن میده.
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

آخرین ویرایش:
الان من مخابرات فقط ساپورت میکنه خطمو طرحم تموم شده میگن طرح جدید نمیتونی بگیری باید غیر حجمی بگیری. الان اینطوری که متوجه شدم غیر حجمی یعنی همونی که بود فقط دیگه شبانه رایگان نداری حجمتم که تموم شه جای قطع کردنش سرعتتو اینقدر میارن پایین که دیگه نتونی استفاده کنی! همینه یا من چیزی رو اشتباه متوجه شدم؟:-??

الان من مخابرات فقط ساپورت میکنه خطمو طرحم تموم شده میگن طرح جدید نمیتونی بگیری باید غیر حجمی بگیری. الان اینطوری که متوجه شدم غیر حجمی یعنی همونی که بود فقط دیگه شبانه رایگان نداری حجمتم که تموم شه جای قطع کردنش سرعتتو اینقدر میارن پایین که دیگه نتونی استفاده کنی! همینه یا من چیزی رو اشتباه متوجه شدم؟:-??
بله دقيقا همينه ولي ظاهرا دست سرويس دهنده ها تو حجم بازتره و حجمارو همينجور دارن بيشتر ميكنن براي رقابت دركل براي كاربراي عادي بهتر شده

• Like
Reactions: leonpro
دوستان شاتل اگه خطتت نکشه بازم میتونی سرعت های بالاتر رو خریداری کنی یا نه؟ (به خاطر حجمش)
مثلا خط تا 8 مگ کشش داشته باشه ولی سرعت 16 مگ بگیری

بله دقيقا همينه ولي ظاهرا دست سرويس دهنده ها تو حجم بازتره و حجمارو همينجور دارن بيشتر ميكنن براي رقابت دركل براي كاربراي عادي بهتر شده
من الان طرحهای غیر حجمی رو که نگاه کردم نسبت به طرح حجمی قبلیش داره یک هشتم سرعتی که الان دارم رو با همون حجم با دو برابر قیمت ارائه میده که میشه 2048 kbps با حجم 25 گیگ به قیمت 40 هزار تومن ماهیانه.
چجوری بهتر شده؟ بعد یکی که پنجاه شصت گیگ دانلود داره در ماه رسما هیچ استفاده ای نمیتونه بکنه.

من الان طرحهای غیر حجمی رو که نگاه کردم نسبت به طرح حجمی قبلیش داره یک هشتم سرعتی که الان دارم رو با همون حجم با دو برابر قیمت ارائه میده که میشه 2048 kbps با حجم 25 گیگ به قیمت 40 هزار تومن ماهیانه.
چجوری بهتر شده؟ بعد یکی که پنجاه شصت گیگ دانلود داره در ماه رسما هیچ استفاده ای نمیتونه بکنه.
قيمت سرويساي جديد بر اساس سرعته سرويس دو مگ بايد ٢٥ت باشه و سرويس چهار مگ ٤٠ت

• Like
دوستایی که از طرح های جدید راضی هستن و مخابرات دارن بگن بعد تموم شدن حجم چه اتفاقی دقیقا میوفته؟ قطع میشه و حجم باید بخری یا سرعت پایین میاد فقط؟

این تعرفه هاش درسته دیگه؟ الان اسما بر اساس سرعته ولی این چیزی که میبینم بر اساس همون حجم دانلود قبلیه با سرعت کمتر هزینه بیشتر که.:o
نمیدونم شاید بعدا بهتر میخواد بشه یا تعرفه هاش اینا نیست.:-?
Screenshot_2017-12-09-02-53-49.png

این تعرفه هاش درسته دیگه؟ الان اسما بر اساس سرعته ولی این چیزی که میبینم بر اساس همون حجم دانلود قبلیه با سرعت کمتر هزینه بیشتر که.:o
View attachment 82448
:-? مخابرات هر شهر يجوره و ليستا و قيمتاشون فرق داره
اين تعرفه ها بر اساس ليست جديد نميتونه باشه احتمالا تا يه مدت ديگه تغييرش ميدن چون قيمتاش مشكل داره (حجمشم ممكنه تغيير بدن ولي مشكل اصلي قيمتشه ك تو مصوبه جديد تا جايي كه ميدونم اصلا اجازه ندارن اين قيمت بدن)چند صفحه قبل ليست مقايسه تعرفه هاي زوميت هست اگه ببينيدش متوجه ميشيد كه قيمت همه تعرفه ها يكي هست و بر اساس سرعت قيمتا تغيير ميكنه يعني قيمت همه يكيه فقط حجماشون كم و زياده و امكاناتشون فرق داره
درواقع تو ليست سرعت ٤مگ بايد ٤٠ت باشه و اين حجمي كه ازش ناراضي هستيد بخاطر اون سرويس دهندتون هست كه متاسفانه به اجبار داريد ازش استفاده ميكنيد وگرنه تو ليست هاي وب سرعت ٤مگ ٤٠ت ٨٠گيگ حجم داره
انحصار فيبر مخابراتم برداشتن احتمالا دراينده ميتونيد از جاهاي ديگه اينترنت بگيريد
اگه سرويستون تموم شده فعلا بايد يدونه يك ماهه بگيريد و شانس بياريد تا ماه ديگه تعرفه هاش اصلاح بشن

• Like
View attachment 82448
دوست من این تعرفه ها ماله سرویس های غیرحجمی ای هستش که تابستان 2 سال پیش معرفی شده بود .. شما چند روزی صبرکن تا تعرفه های جدید بزارن رو سایت یا این که به مخابرات محلتون سری بزن

دوستان شاتل اگه خطتت نکشه بازم میتونی سرعت های بالاتر رو خریداری کنی یا نه؟ (به خاطر حجمش)
مثلا خط تا 8 مگ کشش داشته باشه ولی سرعت 16 مگ بگیری
آره میتونی شما بگیری ولی یه داستانی این وسط هست و اگه خط شما نکشه و سرعت بالاتر بگیری بعدش احتمال قطعی و نویر و این چیزا برات پیش میاد و نوسان سرعت داری شما .

پس بهتره که تا همون میزانی که خط شما کشش داره بگیری و سرعت بالاتر خریداری نکنی .

• Like
Reactions: White Injun
تورو خدا کمپینی اعتراضی صفحه ای نمیدونم چیزی راه بندازید این سرعت و این تعرفه ها منصفانه نیست.
به حضرت عباس قسم دارن دزدی میکنن این تعرفه ها بحث ترافیک بین الملل و ترافیک داخلی که براش فرق قائل شدن و برای ترافیک بین المللی دارن 2 برابر حجم مصرفی ترافیک کم میکنن دزدی هست به خدا
بابا دزدی که فقط بالا رفتن از خونه مردم نیست .
بالا غیرتن سایت های داخلی چیزی ندارن اخه ما کجا PSN داریم ؟ کجا امازون داریم مثلا دیجی کالا اصلا قابل قیاس کردن هست با سایت آمازون و نمی دونم ای بی و غیره ؟ کجا ما یه سایت مثل یوتوب داریم که توش زاقارت دهه 50 60 خورشیدی هم توش پیدا میشه حالا آموزش و مطالب دیگر بماند مثلا آپارت نه اصلا وژدان شما اجازه مقایسه کردن میده.
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوست گرامی من !

همین جا خیلی ها پیدا میشن که از این طرح های جدید راضین :|:))

دوستان میگن قبلا چون حجم مطرح بود ؟؟؟!!! سرعت رو باز میذاشتن تا فرت و فرت دانلود کنیم و حجم بخریم ؟؟؟!!

نکنه الان حجم نامحدود شده و من خبر ندارم ؟؟!! :o و در ضمن اصلا چه معنی داره که سرعت باز باشه و فرت و فرت دانلود کنیم ؟؟!!! :)) بی تربیتا !!

من همین امروز به خاطر مشکلات خط خونمون از شاتل کارشناس اومد خونمون و همین کارشناسه داشت کلی از این تعرفه های جدید مینالید و گله میکرد .

هزینه ها رو بردن بالاتر و سرعت رو هم زدن محدود کردن و طرح شبانه هم که رو هوا هستش و حجم داخلی و خارجی گذاشتن و سایت های داخلی ؟؟ مثلا نیست که خیلی از سایت های خفن داخلی استفاده میکنیم و به درد بخور هستن !!! :| البته میبخشید خبر گذاری فالس نیوز و آپارات که یوتیوب رو شکست داده و آپارات الان در جهان داره آقایی میکنه به همین خاطره که اصلا حجم سایت های داخلی بیشتر برای ما در اختیار گذاشتن ! :)):|

این کلمه نامحدود رو میشنوم انگار اصغر سگ سیبیل بهم تجاوز کرده.واقعا خر فرضمون کردن باز اگر مصرف داخلی نامحدود بود و خارجی محدود یه توجیه داشت، الان رسما شرو وره و همون طرح ها قبلی با ترافیک کمتر و سرعت پایینتر دارن میفروشن چی شد؟ سرجیب من بی کلاه موند.اون 16 نفر راضی فازشون چیه خداوکیلی

همین الان تست دانلود گرفتم و شاتل 4 مگ دارم .

فقط سرعت رو نگاه کنید !!!! :lol: :eek: :Surrender::Crying1::Cursing:ماهی هم چهل هزار تومن میدم در صورتی که قبلا اکو 128 میگرفتم با طرح شبانه رایگان و پینگ بسیار خوب که سه ماهه 56 هزار تومن میدادم و حداقل سرعت بسیار خوبی داشنم امگ و 400 سرعت دانلود بود و حتی پینگم هم خیلی خوب بود الان 4 مگ گرفتم پینگم هم نابود شده . دیگه با این وضعیت باید برم تو کار مودم 4G که حداقل سرعت دانلود خوبی داشته باشم . شانس آوردم جایی که هستم 4G عالی آنتن میده .

تو طرح های قبلی حداقل با خودم میگفتم خب سرعتم خوبه و قابل قبوله و فقط خرج حجم میکردم اونم نه خیلی زیاد چون طرح شبانه رایگان هم داشتم و دانلود های حجم دار مثل آپدیت بازی های پلی استیشن 4 یا دانلود دیتای بازی هاش رو میذاشتم ساعت رایگان و سرعتم که عالی بود و حتی شاتل لند هم عوضیت میگرفتم و در ساعت عادی روز دانلود های بازی پلی استیشن 4 منظورم دیتا هاش رو راحت دانلود میکردم با سرعت عالی که داشتم ! ولی الان چی شد دقیقا ؟؟؟ هیچی زدن نابود کردن و همه هزینه رفت بالا ، هم سرعت محدود شد و هم طرح رایگان شبانه رو هوا و خلاصه چانچو !!!! البته میبخشید حواسم نبود میتونم آپارات و نماوا رو با حجم داخلی ک به من دادن نگاه کنم و کیفش رو ببرم !!!!! :lol:

Capture1111.GIF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or