Mohammad@li
Gold User
من نسخه قدیمی این جدولو دیدم با این حال خیلیا رو دیدم که از وضعیت پینگ هایوب شاکین. البته خود سایت هایوب که هنوز تعرفههارو نزاشته و نوشته در حال بروزرسانی!اینجورم نیست! های وب از اونم بیشتر میده!
من نسخه قدیمی این جدولو دیدم با این حال خیلیا رو دیدم که از وضعیت پینگ هایوب شاکین. البته خود سایت هایوب که هنوز تعرفههارو نزاشته و نوشته در حال بروزرسانی!اینجورم نیست! های وب از اونم بیشتر میده!
نه صحنه ADSL مخابرات. البته اونطور که من متوجه شدم مخابرات تو هر شهر ساز خودشو میزنه هماهنگ اصلا نیستن مثلا گفتم اینا کلا شبانه رایگان رو برداشتن ولی شهرهای دیگه مخابرات ممکنه هنوز برنداشته باشه.منظور از صفحه ی کاربری همون سایت ecare.tct هستش ؟ والا اسیرمون کردن دیروز زنگ زدم به 2020 طرف میگخ فعلا چیزی بهشون ابلاغ نشده !
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در نظر دارد تاثیر راهبردها و اقدامات خود را در خصوص رضایت شما از عملکرد خدمات بخش ICT ارزیابی نماید. لذا خواهشمند است پس از تعیین نوع خدمت و ورود عبارت کد امنیتی، به سوالات پاسخ دهید.
لازم به ذکر است شما می توانید در یک یا همه نظرسنجی ها شرکت نمایید. پیشاپیش از بذل توجه شما و مشارکت در این نظرسنجی سپاسگزاریم.
http://survey.cra.ir/
منظور از صفحه ی کاربری همون سایت ecare.tct هستش ؟ والا اسیرمون کردن دیروز زنگ زدم به 2020 طرف میگه فعلا چیزی بهشون ابلاغ نشده !
سرویس اکو من تا آذر 97 به صورت رایگان تمدید شد.این 116 تومنی که برای شما فاکتور کردن چه صیغه ای هست؟؟؟از دوستانی که شاتل دارن کسی هست طرح قدیمشو تمدید کرده باشه و اون فاکتور 116 تومنی رو پرداخت کرده باشه؟
تا چند روز دیگه منم باید سرویسمو انتخاب کنم موندم طرح جدید رو بردارم یا قدیم ؟؟؟
شبانه نامحدود 10 دوره و 20 روزسرویس اکو من تا آذر 97 به صورت رایگان تمدید شد.این 116 تومنی که برای شما فاکتور کردن چه صیغه ای هست؟؟؟![]()
بنده هم مخابرات دارم، همین دیروز رفتم قسط رو پرداخت کردم، هیچ چیزی نگفتننه صحنه ADSL مخابرات. البته اونطور که من متوجه شدم مخابرات تو هر شهر ساز خودشو میزنه هماهنگ اصلا نیستن مثلا گفتم اینا کلا شبانه رایگان رو برداشتن ولی شهرهای دیگه مخابرات ممکنه هنوز برنداشته باشه.
2020 هیچوقت درست جواب نمیده واسه شما هم به زودی اضافه می کنند قطعا هر چند اصلا چیزی نیست که منتظرش باشی اینا به فکر مشتری نیستن کلا
خب منم اکو دارمو رایگان هم تمدید شده.ولی شبانش 116 تومن تا همون آذر 97 میگیره.سرویس اکو من تا آذر 97 به صورت رایگان تمدید شد.این 116 تومنی که برای شما فاکتور کردن چه صیغه ای هست؟؟؟![]()
نه استفاده نمیکنم شبانهخب منم اکو دارمو رایگان هم تمدید شده.ولی شبانش 116 تومن تا همون آذر 97 میگیره.
مگه شما شبانه استفاده نمیکنید؟تو پیش فاکتورتون نیومده؟؟؟
پینگتون چجوریهمبین نت از همه اینا بهتره راحت ۴ تا ۴۰ مگ سرعت میده شبانه اشم خوبه مودم بهتره از این ADSL ها