من ٤ سال فن اوا دارم دستني ١ و ffxiv رو بازي مي كردم زياد قطعي نداشتم و راضي بودم كه امسال شاتلم گرفتم شاتل پينگش كمتره از فن اوا راضي كننده تره برام حجم خوري فن اوا زياده البتهدوستان کی از پیشگامان سرویس داشته ؟ پینگ و دانلود و وضعیت قطعیش چجوریه ؟ بین پیشگامان و فنآوا دو دلم!
مورد های استثنا هم همیشه وجود داره !نه اينجوريام نيالان رو حالت گيم واسم پينگ بين ١٢٠ تا ١٧٠ هست بيشتر مواقع
پارس آنلاین داشتم چندین سال سرعتش مال نبود خیلی هم گرون بود. ۱ سالیه مودم کلا خاموشه از TD LTE استفاده میکنم. تخلیه کردن خط به چه صورت هست ؟ خیلی کار میبره ؟من ٤ سال فن اوا دارم دستني ١ و ffxiv رو بازي مي كردم زياد قطعي نداشتم و راضي بودم كه امسال شاتلم گرفتم شاتل پينگش كمتره از فن اوا راضي كننده تره برام حجم خوري فن اوا زياده البته
نه يك هفته فوقش البته من فن اوا رو تخليه نكردم يه درخواست بدي يه هفته اي تخليه ميشه خط ،پارس آنلاین داشتم چندین سال سرعتش مال نبود خیلی هم گرون بود. ۱ سالیه مودم کلا خاموشه از TD LTE استفاده میکنم. تخلیه کردن خط به چه صورت هست ؟ خیلی کار میبره ؟
نکته جالبش اینه منی که تا دیروز اسپید تست ۱۳ مگابیت میاورد واسم الان ۳/۷ میدهاین دیگه چه مسخره بازیه پارس آنلاین درآورده، تو پنل فقط تا 4 مگابیت وجود دارهاحتمالا دو دوتا چهارتا کردن دیدن حجم سرویس های بالاتر از 4 مگ به قیمتی که باید بدن نمیخوره، در نتیجه کلا پیچوندنش
![]()
والا این یکم پیچیدس داستانش، گیم کلا حجم عظیمی رو مصرف نمس کنه و در حد سنت و رسیو های خیلی خیلی کم هست، بنابراین نت شما یه طور خواهد بود که پینگ ثابت داشته باشی یعنی به نوعی انگار سرعت دانلودت تو حجم خیلی خیلی کم، زیاد باشهالان پارس انلاین نهایت سرعتی که واسه فروش گذاشته 4 مگابیته 64 گیگ . بعد یه بسته ویژه گیمر داره 4 مگابیت 240 گیگ 125تومن!! 16 مگ 200 گیگ 80 بود که ؟ این ویژه ش فقط حجم بیشتره یا پینگو سرعت اپلودم فرق داره ؟؟ سرعت من قبلا 13 مگابیت راحت میگرفتم حتی اسمی 2 مگ بود سرویسم ولی با 1.7 مگتبایت الان با idm میتونم دانلود کنم. . میترسم این اسمی و عملیش یکی باشه. چون زیرشم ننوشته سقف افزایش سرعت تا 16
حالا چرا آخرش ۴ مگه؟ کلا الاف شدیم تمدید بکنیم نکنیم.والا این یکم پیچیدس داستانش، گیم کلا حجم عظیمی رو مصرف نمس کنه و در حد سنت و رسیو های خیلی خیلی کم هست، بنابراین نت شما یه طور خواهد بود که پینگ ثابت داشته باشی یعنی به نوعی انگار سرعت دانلودت تو حجم خیلی خیلی کم، زیاد باشه
برای من 16 مگ داره پارس انلاین ولی حجمش کمه اخه..!!حالا چرا آخرش ۴ مگه؟ کلا الاف شدیم تمدید بکنیم نکنیم.
یک سوال من پارس انلاین دارم... افزایش سرعت رو توی سایت می زنن تا شونزده مگابیت... من سرعت دانلودم روی یک مگابایت هست... یبار زنگ زدم...گفتن خط شما نمی تونه بیشتر از هشت مگابیت رو بکشه... گذشت... تا بحث شایعه این اینترنت نامحدود فوق محدود زیاد شددوستان سلام؛ این سرویس های جدید شرکت ما هستش (فن آوا) و به جرات میتونم بگم از تمامی FCP های فعلی سرویس هامون بهتر هستش. ضمنا از ساعت 2 شب تا 8 صبح هم شبانه رایگان داره. بدون هیچ محدودیتی. قیمت هاش هم عالیه انصافا. (یه موقع فکر نکنید من پول گرفتم تبلیغ کنماصلا!
چون من کلا توو قسمت CORE هستم و هدفم از بیان این موضوع اینه که شما دوستان هزینه ی کمتری بکنید و سرویس بهتری استفاده کنید)
ضمنا ترافیک داخلیش هم نیم بها حساب میشه. یعنی مثلا شما اگر از سایت های داخلی ( ورزش 3، آپارات و ...) 2 گیگ اینترنت اینترنت اسفاده کنید، فقط 1 گیگ از شما کم میشه.
![]()