خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
کلا طبق مصوبه باید ترافیک داخلی برای همه سایت ها نیم بها حساب بشه. شاتل لند هم چون به قول خودش در راستای حمایت از محتوای داخلی و شبکه ملی راه اندازی شده شامل این قانون میشه. این بسته ای هم که میفروخت نامحدود نبود. 5 ترابایت ترافیک در اختیار کاربر میذاشت که عملا چون نیم بها بود میشد 10 ترابایت باهاش دانلود کرد. یه جورایی همون نامحدود حساب میشد.
حالا یه سری اون بسته رو خریداری نمیکردن با ترافیک معمولیشون میتونستن نیم بها دانلود کنن.
کلا محبوبیت شاتل برای همین قضیه بود و مخصوصا قسمت اپلودش که با حذفش داره خودشو نابود میکنه. یه سر برید اینستاگرام شاتل میبینید چقد از کاربرا نسبت به این قضیه ناراحت هستن و تهدید به تخلیه پورت کردن.
فک کنم برای همینم بود که امروز یه پیام دادن مبنی بر اینکه قراره دوباره شاتل لند رو برگردونن

Sent from my SM-G800H using Tapatalk
الان آپلود سنتر نیم بها حساب میشه یا رایگان؟ چون زیر مجموعه شاتل لنده دیگه قضیش چجوریاست؟
یهو نریم بزنیم نصف حجممون پر پر بشه:D

اگر تعرفه‌های ارائه شده توسط شرکتی بخواهد هزینه‌های مشترک نهایی را افزایش دهد؛ موضوع توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیگیری و اصلاح خواهد شد.
اگر جداول منتشر شده باعث گران‌ شدن سرویس‌های ثابت شده باشد، از طرف سازمان تنظیم مقررات مردود شناخته خواهد شد. جداول منتشر شده در حال بررسی است و تا صبح یکشنبه موارد مردودی احتمالی اعلام خواهد شد.

تکبیر.....................

این هم ملت رو اسکل کرده هم ISP هارو

دوستان طرحای اسیاتک نیومده هنوز؟
امروز فردا باید بیاد دیگه فک کنم
طرحای جدید خیلی خوب به نظر میان،فقط این سرعت پایه شون منو نگران میکنه.
مثلا 4 مگ میخری یهو میبینی شروعش از همون سرعت پایه 128 کیلوبیته:D
طبیعیش اینه که زمانی که سرویست تموم بشه بره رو سرعت حداقل یعنی ترافیکت نه این که از اون اول با حداقل شروع بشه

سلام
الان من با نت مخابرات سرعت 10 مگ، شبانه رایگان می تونم شبی 20 گیگ حدودا دانلود کنم که میشه ماهی 600 گیگ!18 گیگ هم که روزانه بهم داده که جمعا میشه حدودا ماهی 618 گیگ سقف استفاده من از نت مخابرات با هزینه ماهی 20 هزار تومن!!
حالا
با طرح جدید اگه دانلود رایگان شبانه رو بردارن و برای مصرف نا محدودشون!!! هم محدودیت بذارن! که دهنم آسفالت دونه درشته که!؟!؟
درست فهمیدم عایا دوستان؟؟؟
تا جایی که میدونم مخابرات تو اکثر شهرها شبانه رو از اواخر شهریور برداشته. کسایی که هنوز شبانه دارن قراردادشون قدیمیه.
دوستان خبری از عملی شدن رفع انحصار مخابرات روی خطوط فیبر نشده هنوز ؟
4-5 روز پیش توئیت کردن جناب وزیر محترم ارتباطات:-& که انحصار ONU و PCM رو ورداشتن.

اگر تعرفه‌های ارائه شده توسط شرکتی بخواهد هزینه‌های مشترک نهایی را افزایش دهد؛ موضوع توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیگیری و اصلاح خواهد شد.
اگر جداول منتشر شده باعث گران‌ شدن سرویس‌های ثابت شده باشد، از طرف سازمان تنظیم مقررات مردود شناخته خواهد شد. جداول منتشر شده در حال بررسی است و تا صبح یکشنبه موارد مردودی احتمالی اعلام خواهد شد.

تکبیر.....................

این هم ملت رو اسکل کرده هم ISP هارو
امروز 9 اذره و تا کمتر از 10 ساعت دیگه باید طرحها اعمال بشه
بجز مخابرات های وب شاتل دیده بان شبدیز هیچکی لیستشو نداده یعنی 14 شرکت ندادن
در اصل isp ها اسکل کردن
فقط امیدوارم این به معنای زد و بند نباشه
نرن حجمهای دیده بان و شبدیز رو بکشن پایین.
اصلش اینه برن شاتل و اسیاتکو خرشونو بچسبن برا این قضیه حجم داخلی
اما چون گفته باعث گران شدن شده باشه،ولی اونا میگن ما ارزونتر کردیم در مقام مقایسه با همون حجم تو گذشته
عملا هبیچ کاری نمیکنن

سلام دوستان یک سوال:
من الان توی شاتل 120 گیگ حجم دارم.
الان از ده اذر تمام ترافیکی که من تو شاتل دارم مشمول طرح تقسیم بین داخلی و خارجی میشه؟ و فقط یک سوم این 120 گیگ مال خارجیم باقی میمونه؟
یا چون تا یه سال تمدیدش کرده برام همین سرویسی رو که الان دارم، همه ش حجم معمولی حساب میشه؟
کسی میدونه؟
ممنون

ترافیک تموم بشه از چی کم میکنه وقتی گیگی نباشه دیگه ؟
میشه 128 کیلو بایت نامحدود
قدیم هم این سرویس رو داشتن شررکتها
سلام دوستان یک سوال:
من الان توی شاتل 120 گیگ حجم دارم.
الان از ده اذر تمام ترافیکی که من تو شاتل دارم مشمول طرح تقسیم بین داخلی و خارجی میشه؟ و فقط یک سوم این 120 گیگ مال خارجیم باقی میمونه؟
یا چون تا یه سال تمدیدش کرده برام همین سرویسی رو که الان دارم، همه ش حجم معمولی حساب میشه؟
کسی میدونه؟
ممنون
تفکیک داخلی خارجی الانم هست
سرویسی که خریدی اگه خارجی باشه تا اخر خارجی هست و استفاده داخلی نیم بها میشه
ولی اگه برات تو حجمی که خریدی تفکیک کردن که هیچی
اره طبیعیش اینه منتها ترس من اینه که اینجا چیزی طبیعی نیست :D
کف رو از اول نمیدن
ولی برا مثال همین شبدیز 2 مگ و 60 گیگ
باید کامپیوترت 66 ساعت روشن باشه تا حجمت تموم بشه
این میشه برگ برنده شاتل و اسیاتک که سرعتو باز میزارن
حدود 2 روز و 18 ساعت
۱۲۸ کیلوبیت یعنی ۱۶ کیلوبایت
اینقدر اینجاها گفتیم که یه اشتباه نوشتاری رو همه متوجه میشن و میدونن منظور بیت هست چون دهها بار تو این چند روز گفته شده
ارزش پست گذاشتن نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pinklotus
ترافیک تموم بشه از چی کم میکنه وقتی گیگی نباشه دیگه ؟
الان تو این نامحدود فعلی که داریم و قبل ازین داشتیم الان خودم به شخصه 1 مگ خریدم ولی سرعتم 30 کیلوبایته!:D
ترسم ازینه که این غیر حجمی هم همینطور باشه و مثلا سرعت 4 مگ بخریم ولی آخرش با همون پایه 128 سرعت بدون بهمون ! قبل از تموم شدن محدودیت 50 گیگی.
اگر واقعا سرعت خوب بدن و بعد از تموم شدن حجم سرعتو کم کنن که با وجود این طرح ها خیلیم خوبه.
امیدوارم به مرور زمان شرکت ها سرعت پایه رو هم افزایش بدن.

تفکیک داخلی خارجی الانم هست
سرویسی که خریدی اگه خارجی باشه تا اخر خارجی هست و استفاده داخلی نیم بها میشه
ولی اگه برات تو حجمی که خریدی تفکیک کردن که هیچی
از قسمت خرید حجم خریدم و برام فکر نکنم برام تفکیک کرده باشن
پس برام باقی می مونه؟
میشه فهمید الان تفکیک شده هست یا نه؟
جایی تو سایت نوشته اینو؟

از قسمت خرید حجم خریدم و برام فکر نکنم برام تفکیک کرده باشن
پس برام باقی می مونه؟
میشه فهمید الان تفکیک شده هست یا نه؟
جایی تو سایت نوشته اینو؟
آره،ببین مثلا آسیاتک سرویس داره زده 45 بین الملل 100 گیگ داخلی،شاتل هم داره اینجوری.
ولی اگه حجم خریدی یا اینو ننوشته حجمت بین الملل هست و مشکلی نیست و اگه یه موقع ،اونکار رو کردن به 195 شکایت کن ولی بعیده دست بزنن
نیاز به نوشتن نداره.قانونه تو سایت شاتل هم نوشته که موظف به انجام سرویس تا اتمامش هستن
مثلا اسیاتک زده بود اپلود رایگان با مصوبه دولت مجبور به حذفش شد ما شکایت کردیم اسیاتک به هر کدوم ما مجبور شده 50 گیگ بده تا شکایتمون رو پس بگیریم،برا شما که مصوبه هم دولت نداده پس مطمئن باش هیچ کاری بدون رضایت شما شاتل نمیتونه بکنه،در نظر بگیر بازم اون مصوبه دولت بود و لازم الاجرا.
فقط برا اینکه شکایت نشه ازش 50 گیگو داد و تمام.و گر نه شکایت ما چون تو خود فاکتور قرارداد آپلود رایگان درج نشده بود از نظر قضایی بی فایده بود و ما فاقد مدرک و ادله کافی بودیم

• Like
Reactions: pinklotus
  • Like
Reactions: AmirAirGunner
من با کارشناس شاتل صحبت کردم گفت کلا شبانه رایگان برداشته شده
من تعرفه قدیم تا ۱۷ اذر دارم .. دیدم شاتل قرار هست همین افتضاح باشه درجا خطم جمع میکنم و میرم روی اینترنت سیم کارتی

• Like
Reactions: WCW

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or