خداحافظی با اینترنت حجمی یا سلام به محدودیت های جدید

از اجرای این طرح راضی بودین یا نه ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    381
اقا دوباره همین الان باز اون پیام برام اومد که سرویست تا 1 آذر 97 بدون دریافت هیچ هزینه ی اضافه ای تمدید شد:)) واقعا نمیدونم چشونه هی میزارن هی برمیدارن.ولی از دیروز صبح تا الان 50 تا اومده روی پینگم.تماس گرفتم گفتن موقیته و امیدوارم موقتی باشه و ربطی به این سرویس های جدید نداشته باشه:|
بله درسته.
الان رفتم تو پروفایل قسمت پیش فاکتور دیدم تا 27 آبان سال 97 معادل 10 دوره و 21 روز با مبلغ 0 ریال تمدید شده.
انصافا دمشون گرم. تا یه سال راحت شدیم. من با این طرح شاتلند مخصوصا قسمت اپلود رایگانش عملا اینترنتم نامحدوده. یه بسته 5 ترابایت شاتل لند میگیرم 10 هزار تومن و هرچی که بخوام دانلود کنم از هر سایتی چه داخلی و چه خارجی اپلودش میکنم تو پروفایل شاتلندم و رایگان دانلودش میکنم.

فقط خداکنه نظرشون عوض نشه

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

• Like
Reactions: ps34
بعد خوندن کامنت ها سریع رفتم تا شهریور سال اینده سرویسم رو تمدید کردم
حالا اسیاتک چه نابود بشه چه نشه من ایمن شدم
47b20s0.gif

• Like
Reactions: ps34
با اين سرويس و سرعت ها ما كه رفتيم دو سال تمديد كرديم صبانت رو
شاتل هم زمان داد تا برج ٩ سال آينده
فعلا از بيخ گوش ما رد شد تا بعد

57933b16478836ee38a38c2e233157e3.jpg

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

ای به خشکی شانس :l
شاتل لند رو دیگه چرا حذف کردن؟ تنها دلیلی که من از شاتل سرویس میگرفتم همین بود. اه. لعنت بهشون
خوب شد دیروز یه دونه یه ماهه گرفتم. خداکنه دوباره بذارنش

برای شاتل هم اومد

تغییرات پایه‌ای در شیوه‌ی ارایه خدمات اینترنت پرسرعت و معرفی سرویس‌های جدید | اینترنت پرسرعت شاتل

4 مگ 51 گیگ 40 تومن
با این تمدید سرویسی که زد همین سرویس تقریبا 25 تومن درمیاد برام. تا یه سال خوبه.

ویرایش : الان تو کانال تلگرامش دیدم فقط یک سوم این حجم ها برای استفاده از ترافیک بین الملل هست :l

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur
اینی که توی شاتل نوشته، یعنی مثلا سرویس 2 مگ فقط 9 گیگ حجم فرنگی داره؟!!
این مصوبه 266 چیه دقیقا؟ یعنی بعد از 9 گیگ چه اتفاقی می افته؟

مطابق این قیمت‌ها بر اساس مصوبه کاربران می‌توانند حداکثر به میزان یک سوم ترافیک یاد شده (آستانه مصرف منصفانه) ترافیک بین‌الملل استفاده کنند و به طورکلی پس از پایان ترافیک مجاز سرویس در هر ماه، سرعت آن سرویس به سرعت قانونی مصوب در مصوبه ۲۶۶ کاهش می‌یابد. اما مشتریان می‌توانند با خرید حجم ترافیک دلخواه به سرعت اصلی سرویس خود بازگردند.

• Like
Reactions: MO021
این که فقط یک سوم ترافیک بین الملل هست واقعا مسخرس:| مگه داخل چقد محتوا داریم که دو سوم ترافیکو بزاریم برای اون؟!
من در ماه حدود ۸۰ گیگ مصرف دارم که نهایت ۱ گیگش داخلی باشه:|

• Like
اینی که توی شاتل نوشته، یعنی مثلا سرویس 2 مگ فقط 9 گیگ حجم فرنگی داره؟!!
این مصوبه 266 چیه دقیقا؟ یعنی بعد از 9 گیگ چه اتفاقی می افته؟

مطابق این قیمت‌ها بر اساس مصوبه کاربران می‌توانند حداکثر به میزان یک سوم ترافیک یاد شده (آستانه مصرف منصفانه) ترافیک بین‌الملل استفاده کنند و به طورکلی پس از پایان ترافیک مجاز سرویس در هر ماه، سرعت آن سرویس به سرعت قانونی مصوب در مصوبه ۲۶۶ کاهش می‌یابد. اما مشتریان می‌توانند با خرید حجم ترافیک دلخواه به سرعت اصلی سرویس خود بازگردند.
بعد از مصرف اون 9 گیگ اینترنت شما یه فلش بک به دوران Dial-UPمیزنه و سرعت 32 کیلوبایت رو تجربه خواهید کرد
256Kbps=32KBps

بعد از مصرف اون 9 گیگ اینترنت شما یه فلش بک به دوران Dial-UPمیزنه و سرعت 32 کیلوبایت رو تجربه خواهید کرد
256Kbps=32KBps
ایول دمشون گرم! ماها عاشق نوستالژی هستیم و اینا هم میخوان بهمون یه حال اساسی بدن! :x حیف که ملت برداشت اشتباه میکنن از این قضیه.

256Kbps=32KBps
تاجایی که من اطلاع دارم 128 کیلو بیته که میشه 16 کیلو بایت

با این شرایط من احتمالا مجبور به کوچ از شاتل هستم باید ببینم اوضاع بقیه شرکتها چطوره

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or