Anakin
کاربر سایت
قبل این طرح میگفتن نمیتونن بدن و تجهیزات ندارن الان یهو متحول شدن ؟فیبر اره

--
الان من نامحدود مخابرات دارم این طرحم متوقف میشه و باید از این طرحهای جدید بگیرم؟
قبل این طرح میگفتن نمیتونن بدن و تجهیزات ندارن الان یهو متحول شدن ؟فیبر اره

بله درسته.اقا دوباره همین الان باز اون پیام برام اومد که سرویست تا 1 آذر 97 بدون دریافت هیچ هزینه ی اضافه ای تمدید شدواقعا نمیدونم چشونه هی میزارن هی برمیدارن.ولی از دیروز صبح تا الان 50 تا اومده روی پینگم.تماس گرفتم گفتن موقیته و امیدوارم موقتی باشه و ربطی به این سرویس های جدید نداشته باشه
![]()
بعد از مصرف اون 9 گیگ اینترنت شما یه فلش بک به دوران Dial-UPمیزنه و سرعت 32 کیلوبایت رو تجربه خواهید کرداینی که توی شاتل نوشته، یعنی مثلا سرویس 2 مگ فقط 9 گیگ حجم فرنگی داره؟!!
این مصوبه 266 چیه دقیقا؟ یعنی بعد از 9 گیگ چه اتفاقی می افته؟
مطابق این قیمتها بر اساس مصوبه کاربران میتوانند حداکثر به میزان یک سوم ترافیک یاد شده (آستانه مصرف منصفانه) ترافیک بینالملل استفاده کنند و به طورکلی پس از پایان ترافیک مجاز سرویس در هر ماه، سرعت آن سرویس به سرعت قانونی مصوب در مصوبه ۲۶۶ کاهش مییابد. اما مشتریان میتوانند با خرید حجم ترافیک دلخواه به سرعت اصلی سرویس خود بازگردند.
ایول دمشون گرم! ماها عاشق نوستالژی هستیم و اینا هم میخوان بهمون یه حال اساسی بدن!بعد از مصرف اون 9 گیگ اینترنت شما یه فلش بک به دوران Dial-UPمیزنه و سرعت 32 کیلوبایت رو تجربه خواهید کرد
256Kbps=32KBps
حیف که ملت برداشت اشتباه میکنن از این قضیه.تاجایی که من اطلاع دارم 128 کیلو بیته که میشه 16 کیلو بایتبعد از مصرف اون 9 گیگ اینترنت شما یه فلش بک به دوران Dial-UPمیزنه و سرعت 32 کیلوبایت رو تجربه خواهید کرد
256Kbps=32KBps